Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα και απο εμενα πρωτο post εδω

λοιπον εσωτερικα οσο και αν προσπαθησα να βρω χωρο 2πλο ψυγειο δεν μπαινει , Αν βαλεις μονο με 150 ευρω χειροτερες επιδοσεις απο την Η70 θα εχεις και οχι καλυτερες .

Στα 185 περιπου ευρω μπορεις να δεις αυτο : Link βαζοντας το ψυγειο εξωτερικα στο στη πισω μερια ετσι ωστε να μην φενετε για αυτο εβαλα και το plexi airbox το οποιο θα βιδωδει εξετερικα του κουτιου και πανω σε αυτο θα στιριξεις το ψυγειο σου μαζι με τα φαν - αλλα θα πρεπει να ανοιξεις 2 τρυπες των 14mm ωστε να περασεις τους σωληνες. Ειναι η μονη λυση που δεν θα σου χαλασει τοσο πολυ την εξωτερικη ενφανιση του κουτιου αν και για μενα με 150 ευρω που λες μην περιμενεις να δεις πρακτικη διαφορα στις θερμοκρασιες

Εφοσον ηθελες watercooling εχεις παρει λαθος κουτι παντως. . .

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα ακριβώς το κουτί που έχει ο big_sofos.

Πριν λίγο καιρό έστησα ένα ίδιο.

308219_10150291701859871_808214870_7520911_5079134_n.jpg

IMG_0870.jpg

IMG_0868.jpg

Δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει κάτι από ένα PC με νερό. Το θεωρώ πολύ όμορφο.

Το κουτί αυτό έχει γύρω στα 100Ευρώ. Για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό.

Πρέπει όμως να σημειώσω ότι η κάρτα γραφικών, GTX480, χώρεσε ίσα ίσα. Βασικά ακουμπάει στο μπροστινό. Δεν δικαιολογείται για καινούριο κουτί.

Σε γενικές γραμμές όμως είναι ok. Ωραίο σύστημα που μπαίνουν οι δίσκοι και το DVD Rom.

Προσπαθούσα να θυμηθώ αν έχει τρύπες για να περάσουν λάστιχα για νερό, καθώς σε κάποιο κουτί που έστησα τελευταία, είχε, δεν θυμάμαι όμως ποιο ήταν.

Βλέποντας το Review του Scoot, πείστηκα ότι δεν ήταν αυτό.

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/05/08/coolermaster-scout-review/3

Σε αυτό το κουτί δεν γίνεται να μπει Custom υδρόψυξη εύκολα. Αν είσαι modder και θέλεις να ασχοληθείς, κάντο. Όλα γίνονται, αλλά είναι δύσκολο.

Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι είσαι ανίκανος για κάτι τέτοιο, αλλά επειδή σε βλέπω πως το ψάχνεις, είναι φανερό πως δεν έχει εμπειρία πάνω στο θέμα νερό στο PC.

Εγώ που ασχολούμαι τουλάχιστον μία 6-7ετία με νερά, τώρα μπορώ να πω ότι κάτι μπορώ να κάνω, έχοντας κάνει πολλές αλλαγές στα Parts.

Υπολόγισε λοιπόν αν θες να πετάξεις 150Ευρώ και να ταλαιπωρηθείς με μόντες για ένα ένα οπτικό αποτέλεσμα που μπορεί να μην είναι καλό στο τέλος.

Να πω ότι θα δώσεις 300Ευρώ για νερό και άλλα 300Ευρώ για κουτί, να το κουβεντιάσουμε αλλιώς...

Φιλικά.

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα ακριβώς το κουτί που έχει ο big_sofos.

Πριν λίγο καιρό έστησα ένα ίδιο.

308219_10150291701859871_808214870_7520911_5079134_n.jpg

IMG_0870.jpg

IMG_0868.jpg

Δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει κάτι από ένα PC με νερό. Το θεωρώ πολύ όμορφο.

Το κουτί αυτό έχει γύρω στα 100Ευρώ. Για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό.

Πρέπει όμως να σημειώσω ότι η κάρτα γραφικών, GTX480, χώρεσε ίσα ίσα. Βασικά ακουμπάει στο μπροστινό. Δεν δικαιολογείται για καινούριο κουτί.

Σε γενικές γραμμές όμως είναι ok. Ωραίο σύστημα που μπαίνουν οι δίσκοι και το DVD Rom.

Προσπαθούσα να θυμηθώ αν έχει τρύπες για να περάσουν λάστιχα για νερό, καθώς σε κάποιο κουτί που έστησα τελευταία, είχε, δεν θυμάμαι όμως ποιο ήταν.

Βλέποντας το Review του Scoot, πείστηκα ότι δεν ήταν αυτό.

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/05/08/coolermaster-scout-review/3

Σε αυτό το κουτί δεν γίνεται να μπει Custom υδρόψυξη εύκολα. Αν είσαι modder και θέλεις να ασχοληθείς, κάντο. Όλα γίνονται, αλλά είναι δύσκολο.

Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι είσαι ανίκανος για κάτι τέτοιο, αλλά επειδή σε βλέπω πως το ψάχνεις, είναι φανερό πως δεν έχει εμπειρία πάνω στο θέμα νερό στο PC.

Εγώ που ασχολούμαι τουλάχιστον μία 6-7ετία με νερά, τώρα μπορώ να πω ότι κάτι μπορώ να κάνω, έχοντας κάνει πολλές αλλαγές στα Parts.

Υπολόγισε λοιπόν αν θες να πετάξεις 150Ευρώ και να ταλαιπωρηθείς με μόντες για ένα ένα οπτικό αποτέλεσμα που μπορεί να μην είναι καλό στο τέλος.

Να πω ότι θα δώσεις 300Ευρώ για νερό και άλλα 300Ευρώ για κουτί, να το κουβεντιάσουμε αλλιώς...

Φιλικά.

Φιλικα και απο μενα 300 ευρω για κουτι δεν χρειαζοντε και με ενα haf 932 κανει πολυ καλα τη δουλεια του και μπορει να βαλει οτι θελει μεσα και χωρις μοντες

Ας παρει παραδειγμα το δικο μου hpim0703d.th.jpg

αν δεν θελει κατι τοσο μεγαλο μπορει να κοιαξει το coolermaster 690 advance 2 που χωρις καμια μοντα περνει ανετα μεσα 2πλο ψυγειο

Κατι ακομα οταν μιλαμε για mid towers δεν ειναι απαρετητο να χωρανε ολες τις καρτες αλλα και σε αυτα που χωρανε στο 90% τον περιπτωσεων εχουν αφερουμενα hdd cage

Δημοσ.

1ον. φιλε μου stm00192

ποτέ δεν είπα ότι δεν ξέρω. άλλο τι φένετε άλλο τι είναι!

2ον. απολυτος τεχνικού λυκείου πληροφορικής είμαι ξέρω πολλά περισότερα απο αυτά που φένονται (εδω)

3ον. πολλοι ανθρωποι δεν εχουν την πολυτελεια να αγοράζουν εξαρτηματα ωστε να τα κανουν καλά τοποθετημένα.

4ον. μπες μια φορα στο "youtube" και δες πατέντες που έχουν κάνει. και εγώ κάνω πατέντες ξέρω απο αμάξια αρκετά βενζινοκίνητα και όλου του είδους ηλεκτρονικά και μηχανικά... και έχω κάνει μπόλικες πατέντες!

5ον. πιος σου είπε ότι δεν τους ακούω;;;; τους ακούω αλλά λένε να κάνω μερικά πράγματα που δεν τα συκόνει η τσέπη μου!

6ον. την συντήρηση την κάνω συχνά στον υπολογιστη μου βγάλσιμο όλα και ξάνα απάνω καρτα γραφικών ανοιγμα πάστα και τέτια.!

και γενικά είμαι ενημερομένως και απλά ακόμα μαθένω.!

edit : ευχαριστώ για το μηνυμά σου!

Δημοσ.

Φιλικα και απο μενα 300 ευρω για κουτι δεν χρειαζοντε και με ενα haf 932 κανει πολυ καλα τη δουλεια του και μπορει να βαλει οτι θελει μεσα και χωρις μοντες.

Έστω...

Δημοσ.

επειδή βιδόθηκα.. τώρα.... ευχαριστώ όλα τα παιδιά!!!!!!!!!!

τον υπολογιστή θα βγάλω pic και θα ανεβάσω να δείτε αποτέλεσμα.. (φιλικά)

συγνώμη για τον τρόπο μου απλά ώρες ώρες όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι τρελένομαι!!

αν μπορείτε να μου πείτε κάτι άλλο... 2 ψυγεία μονά θα χρειαστώ πολύ δυνατό μοτέρ;;

Δημοσ.
2ον. απολυτος τεχνικού λυκείου πληροφορικής είμαι ξέρω πολλά περισότερα απο αυτά που φένονται (εδω)

Αυτό εμενα προσωπικα δεν μου λεει απολυτως τπτ!! Ξερω παρα πολους "πτυχιουχους τεχνικους" που δεν ξερουν ουτε ενα dvd drive να αλλάξουν...

Δεν λέω οτι όυτε εσυ ξέρεις.. αλλά μπορώ να κρίνω μόνο απο τα λεγομενα σου και απο αυτά έτσι φένεται, τουλαχιστον στο τομεα της υδροψυξης!!

3ον. πολλοι ανθρωποι δεν εχουν την πολυτελεια να αγοράζουν εξαρτηματα ωστε να τα κανουν καλά τοποθετημένα.

Τοτε καλά θα κανουν να μην τα αγοραζουν .. ή να αρκουνται σε αυτά που εχουν.

4ον. μπες μια φορα στο "youtube" και δες πατέντες που έχουν κάνει. και εγώ κάνω πατέντες ξέρω απο αμάξια αρκετά βενζινοκίνητα και όλου του είδους ηλεκτρονικά και μηχανικά... και έχω κάνει μπόλικες πατέντες!

Δεν σε ξέρω οποτε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την ικανοτητα σου στις πατεντες.. αν νομιζεις ότι με 150Ε και με πατεντες μπορεις να καταφέρεις ένα σωστό αποτελεσμα τότε κάντο.. αλλα αν το αποτελεσμα δεν είναι ικανοποιητικο .. που όπως σε προειδοποιησαμε ΔΕΝ θα είναι μετα μην κλαίγεσαι!!

Και έτσι για ενημερωση αυτοι που κάνουν τις πατέντες που βλεπεις στο youtube και οπουδήποτε αλλού .. πριν φτάσουν σε ανεκτα αποτελεσματα κατεστρεψαν πολλά κουτιά, πολλές υδροψυξεις και πολύ hardware ... εσενα σε περνει να κανεις κατι τετοιο??

5ον. πιος σου είπε ότι δεν τους ακούω;;;; τους ακούω αλλά λένε να κάνω μερικά πράγματα που δεν τα συκόνει η τσέπη μου!

Αν δεν τα σηκώνει η τσέπη ... τοτε απλά ξέχνα την υδρόψυξη και περιορίσου σε αυτά που έχεις... διοτι χωρις ικανοποιητικό ρευστό μονο χειροτερα μπορεις να τα κανεις τα πραγματα και όχι καλύτερα!! Μια στραβή να γίνει μετα θα χρειαστεις πολύ χρημα για να την διορθώσεις!

Φιλικα πάντα!!

Να σε βοηθησουμε προσπαθουμε... open your mind and see the truth!!

Δημοσ.

επειδή βιδόθηκα.. τώρα.... ευχαριστώ όλα τα παιδιά!!!!!!!!!!

τον υπολογιστή θα βγάλω pic και θα ανεβάσω να δείτε αποτέλεσμα.. (φιλικά)

συγνώμη για τον τρόπο μου απλά ώρες ώρες όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι τρελένομαι!!

αν μπορείτε να μου πείτε κάτι άλλο... 2 ψυγεία μονά θα χρειαστώ πολύ δυνατό μοτέρ;;

αντε και περνεις 2 μονο (εχτος οτι ανεβαζουν τη τιμη αρκετα που θα τα βαλεις? ενα πανω ενα πισω? δεν σε περνι θα βρισκουν

αν μιλαμε για αντλια σαν και αυτη που εβαλα μαζι με το τανκ πιο πανω θα εισια οριακα απλα οσο πιο πολλα πραγματα βαζεις στο κυκλωμα μειωνουν τη ροη του κυκλωματα και πιθανων να ριχνουν και την αποδοση

Δημοσ.

big_sofos θα σου πω κάποια πράγματα και θα αποχωρήσω από το θέμα σου.

Στα λέω απολύτως φιλικά και με όλη την καλή διάθεση, χωρίς δόση ειρωνείας ή κακίας.

Το case σου μέσα δεν παίρνει ούτε το διπλό ούτε τα 2 μονά (για τα 2 μονά απάντησε ο master evoluti0n πιο πάνω)

Εξω από ότι κατάλαβα δε θες να το βάλεις.

Το ποσό που πρέπει να διαθέσεις για να γίνει κάτι που να αξίζει τη μετάβαση, από ότι κατάλαβα δε το διαθέτεις.

Το case σου αρέσει οκ αλλά αφού ήθελες υδρόψυξη έπρεπε να το μελετήσεις καλύτερα.

Λύσεις για να βάλεις υδρόψυξη όπως είπε και ο evoluti0n υπάρχουν αλλά θέλουν κάτι παραπάνω.

Δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Σου ξαναλέω την πρότασή μου. Κράτα την Η70. Αν θες να βλέπεις χρωματιστό νερό, άλλαξε τους σωλήνες της και βάλε μέσα κοκκινο/κίτρινο/πράσινο/μπλε ή ότι χρώμα θες.

Το έχουν κάνει αρκετά παιδιά αυτό.

Καλή συνέχεια απο μένα

Δημοσ.

big_sofos θα σου πω κάποια πράγματα και θα αποχωρήσω από το θέμα σου.

Στα λέω απολύτως φιλικά και με όλη την καλή διάθεση, χωρίς δόση ειρωνείας ή κακίας.

Το case σου μέσα δεν παίρνει ούτε το διπλό ούτε τα 2 μονά (για τα 2 μονά απάντησε ο master evoluti0n πιο πάνω)

Εξω από ότι κατάλαβα δε θες να το βάλεις.

Το ποσό που πρέπει να διαθέσεις για να γίνει κάτι που να αξίζει τη μετάβαση, από ότι κατάλαβα δε το διαθέτεις.

Το case σου αρέσει οκ αλλά αφού ήθελες υδρόψυξη έπρεπε να το μελετήσεις καλύτερα.

Λύσεις για να βάλεις υδρόψυξη όπως είπε και ο evoluti0n υπάρχουν αλλά θέλουν κάτι παραπάνω.

Δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Σου ξαναλέω την πρότασή μου. Κράτα την Η70. Αν θες να βλέπεις χρωματιστό νερό, άλλαξε τους σωλήνες της και βάλε μέσα κοκκινο/κίτρινο/πράσινο/μπλε ή ότι χρώμα θες.

Το έχουν κάνει αρκετά παιδιά αυτό.

Καλή συνέχεια απο μένα

Ουτε το mod στην Η70 αξιζει γιατι αυτοματα ακυρωνει την εγγυηση αρα για μενα καλυτερα να μεινει ως εχει και με αυτα τα λεφτα να βαλει ενα ssd αν δεν εχει ηδη

Δημοσ.

Ουτε το mod στην Η70 αξιζει γιατι αυτοματα ακυρωνει την εγγυηση αρα για μενα καλυτερα να μεινει ως εχει και με αυτα τα λεφτα να βαλει ενα ssd αν δεν εχει ηδη

Μα οκ δε διαφωνώ απλά επειδή όπως είπε από την αρχή θέλει να βλέπει τα χρωματιστά νερά, είναι ότι πιο οικονομικό μπορώ να προτείνω + το γεγονός να μην πετάξει 150ευρώ σε υδρόψυξη που δε θα ξεπερνάει την Η70.

Δημοσ.

Μα οκ δε διαφωνώ απλά επειδή όπως είπε από την αρχή θέλει να βλέπει τα χρωματιστά νερά, είναι ότι πιο οικονομικό μπορώ να προτείνω + το γεγονός να μην πετάξει 150ευρώ σε υδρόψυξη που δε θα ξεπερνάει την Η70.

Γιατι αντι να κοιταει το μονιτορ κοιταει μεσα στο κουτι ολη μερα? η θα πει στη κοπελια του δες εχω χρωματιστο νερο

Δημοσ.

Γιατι αντι να κοιταει το μονιτορ κοιταει μεσα στο κουτι ολη μερα? η θα πει στη κοπελια του δες εχω χρωματιστο νερο

Α δε ξέρω. Από αύριο εγώ θα κοιτάω τον Οψιδιανό και εσύ και μερικοί δε θα με ξαναδείτε :P

Δημοσ.

παίδες... ευχαριστώ για όλα αυτά που σκέφτεστε...!!!!!

αλλά δεν ειπα ακριβως 150 κάτι παραπάνω θα πάει λογικό ειναι!

αλλά αν κάτσω και σκεφτώ βγένουν πολλά μέσα απο το μυαλό μου!

να μια γρήγορα σκέψη να βγάλω εκεί που μπαίνει ο σκληρός και θα μπουν εκει τα πραγματα το ενα ψυγειο πισω απο το αλλο.! και με εναν καλω fan να τους χτυπαει! τρόποι υπάρχουν θέληση να υπάρχει!

edit : απο αυτά που έχω φτιάξει ελάχιστα έχουν χαλάσει! ειδικά στα pc που ποτέ δεν χάλασα μόνο έφτιαξα.

edit : ssd δεν έχω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...