karmen1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 να μια γρήγορα σκέψη να βγάλω εκεί που μπαίνει ο σκληρός και θα μπουν εκει τα πραγματα το ενα ψυγειο πισω απο το αλλο.! και με εναν καλω fan να τους χτυπαει! τρόποι υπάρχουν θέληση να υπάρχει! Κάπου σε έχασα. Πως να βάλεις τα ψυγεία; Υπολογίζεις στο μυαλό σου τα κομμάτια από το σωλήνα για τις συνδέσεις;
evoluti0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 παίδες... ευχαριστώ για όλα αυτά που σκέφτεστε...!!!!! αλλά δεν ειπα ακριβως 150 κάτι παραπάνω θα πάει λογικό ειναι! αλλά αν κάτσω και σκεφτώ βγένουν πολλά μέσα απο το μυαλό μου! να μια γρήγορα σκέψη να βγάλω εκεί που μπαίνει ο σκληρός και θα μπουν εκει τα πραγματα το ενα ψυγειο πισω απο το αλλο.! και με εναν καλω fan να τους χτυπαει! τρόποι υπάρχουν θέληση να υπάρχει! edit : απο αυτά που έχω φτιάξει ελάχιστα έχουν χαλάσει! ειδικά στα pc που ποτέ δεν χάλασα μόνο έφτιαξα. edit : ssd δεν έχω! δηλαδη θα βαλεις τα ψυγεια το ενα προστα στο αλλο? το μονο που θα κερδισεις (εχτος οτι μιλαμε για 20 ποντους αν βαλεις 2 χοντρα ψυγεια με 3 ανεμηστηρες (1 στη μεση- και απο ενα στις εξωτερικες μεριες) ετσι θα εχεις 100% χειροτερα αποτελεσματα απο την Η70 για τον απλο λογο οτι ο ζεστος αερας απο το πρωτο ψυγειο θα περναει μεσα απο το 2ο που με τη σειρα του αντι να κατεβαζει τη θερμοκρασια θα την ανεβαζει
stm00192 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τελικα εισαι πολυ ξεροκεφαλος και δεν παιρνεις απο λογια.... αφου εισαι τοσο αποφασισμενος να το κανεις και δεν ακους κανενα αναρωτιεμαι γτ ανοιξες αυτο το θεμα. Ενα τελευταιο θα πω πανω στην τελευταια υπεριδεα σου και δεν ξανασχολουμαι.... Δυο ψυγεια το ενα πισω απο το αλλο Δεν γινεται να μπουνε... πρωτον λογο ελειψης χωρου .. μην ξεχνας οτι απο καπου πρεπει να περασουν σωληνες και ρακορ και δευτερον διοτι ενας ανεμηστηρας δεν ειναι αρκετος οσο καλος και να ειναι για να ψυξει δυο ψυγεια στην σειρα.... θα καταληξουν να βραζουν και τα δυο... Και αντε πες οτι γινοταν .. αν βαλεις τα ψυγεια μπροστα αναγκαστηκα ολος ο ζεστος αερας που θα φευγει απο τα ψυγεια θα πηγαινει μεσα στο κουτι ... το οποιο με την σειρα θα βραζει! Αυτα! όλα τα υπολογίζω κούκλα μου.... Ααααααα καλααααα... δεν εχει κανενα νοημα η συνεχιση της συζητησης μαζι σου!
big_sofos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 δεν μιλάς ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπόν, άνοιξα το θέμα μήπως κάνενα "παλικάρι " είχε καμιά καλύτερη ιδέα απο αυτές που έχω εγώ!!!! (ή εσύ) εκτος αυτου ελεγα μηπως το ειχε κανενας και το κατάφερε! τον υπολογιστη τον αγορασα ελαφρως μεταχειρισμενο απο φιλο! έτσι δεν ειχα την πολυτέλεια να σκεφτώ τι να βάλω,,!!!! και δεν είμαι ξεροκέφαλως. (τι να πώ; ότι θα παρω καινούριο κουτί και καινούρια όλα) δεν γίνετε αυτο γιατί θα πάω μακριά! ενώ με 150 η 200 ευρώ μπορώ να το κάνω! γιατί να φύγω σε πιο πολλα εξοδα δεν το καταλαβενω...
evoluti0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 δεν μιλας ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπόν άνοιξα το θέμα μήπως κάνενα "παλικάρι " είχε καμιά καλύτερη ιδέα απο αυτές που έχω εγώ!!!! (ή εσύ) εκτος αυτου ελεγα μηπως το ειχε κανενας και το κατάφερε! τον υπολογιστη τον αγορασα ελαφρως μεταχειρισμενο απο φιλο! έτσι δεν ειχα την πολυτέλεια να σκεφτώ τι να βάλω,,!!!! Οταν ομως σου λεμε 4-5 ατομα οτι αυτο που θες να κανεις δεν γινετε καλο ειναι να το δεχτεις Σου ειπαμε στα χρηματα που λες οτι μπορεις να διαθεσεις 1ον δεν κανεις κατι αξιολογο που να εχει εστω και λιγο καλυτερες επιδοσεις απο τη Η70 Και μετα γινετε αλλα μονο αν βαλεις το ψυγειο εξωτερικα του case και σου ειπα αν διαβασες πιο πανω οτι η μονη λυση με το λιγοτερο modding ειναι να το στιριξεις στο πισω fan εξετερικα του κουτιου ανοιγοντας 2 τρυπες 14mm ωστε να περνανε οι σωληνες
big_sofos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Οταν ομως σου λεμε 4-5 ατομα οτι αυτο που θες να κανεις δεν γινετε καλο ειναι να το δεχτεις Σου ειπαμε στα χρηματα που λες οτι μπορεις να διαθεσεις 1ον δεν κανεις κατι αξιολογο που να εχει εστω και λιγο καλυτερες επιδοσεις απο τη Η70 Και μετα γινετε αλλα μονο αν βαλεις το ψυγειο εξωτερικα του case και σου ειπα αν διαβασες πιο πανω οτι η μονη λυση με το λιγοτερο modding ειναι να το στιριξεις στο πισω fan εξετερικα του κουτιου ανοιγοντας 2 τρυπες 14mm ωστε να περνανε οι σωληνες λοιπόν το έχεις δεί το κουτί και πες ότι το κάνω θα καλύψει και την κάρτα γραφικών έτσι όπως το υπολογίζω αλλα μπορει να το κάνω.. παιδιά το έχουμε πάει λάθος και αρχίζει και χαλάει η συνομιλία...!!!!! φιλε μου evoluti0n έτσι λέω να το κάνω... να βάλω απο πίσω ψυγείο..
evoluti0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν το έχεις δεί το κουτί και πες ότι το κάνω θα καλύψει και την κάρτα γραφικών έτσι όπως το υπολογίζω αλλα μπορει να το κάνω.. παιδιά το έχουμε πάει λάθος και αρχίζει και χαλάει η συνομιλία...!!!!! φιλε μου evoluti0n έτσι λέω να το κάνω... να βάλω απο πίσω ψυγείο.. απο κοντα ναι το εχω δει αλλα δεν το εχω δουλεψει αν περιμενεις λιγο θα σου ανεβασω σε λιγο φωτο απο sketchup με πολυ προχειρες λυσεις που απετουν ελαχιστον modding και ισως να καταφερεις να βολεψεις και 2πλο ψυγειο εσωτερικα Δες αυτα εδω και θα καταλαβεις - για το διπλο δεν ξερω αν χωραει σιγουρα γιατι το σχεδιο του κουτιου το βρηκα ετοιμο και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστοαν μετρησεις και μου πεις μπορω να σου πω με σιγουρια
big_sofos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οκ περιμένω σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...
evoluti0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οκ περιμένω σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου... δες το προηγουμενο ποστ εκει εβαλα τις φωτο οπως θα δεις αν θελεις να τα βαλεις τελειωω εσωτερικα πρεπει αν αφερεσεις τελειως το hdd cage ωστε να εχεις χωρο και με καποιο hdd cage για 5.25 να βαλεις εκει τους δισκους σου
big_sofos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 πολύ καλώ σχήμα δεν λέω αλλά υπάρχει πρόβλημα το οποίο είναι ότι δεν έχω μικρό τροφοδοτικό είναι το enermax galaxy 850w το οποίο είναι τεράστιο.. μάλλον το δεύτερο θα χρησιμοποιήσω η θα πάρω το διπλό ψυγείο απο πίσω να το βάλω..
Heatspreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Στείλτο το Enermax και πάρε ένα Corsair. Είναι παλιό τροφοδοτικό πλέον όπως και να έχει. Είχα το 1000άρι και το πούλησα. Βέβαια το πούλησα για ένα Project που ήθελα να κάνω και πήρα το Corsair. Ακυρώθηκε το Project, αλλά μία χαρά μου κάθισε στο κουτί. Μικρό, όμορφο αθόρυβο και φυσικά αξιόπιστο. Δες παρακάτω. http://www.youtube.com/watch?v=mvsDNquGeg8
evoluti0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 πολύ καλώ σχήμα δεν λέω αλλά υπάρχει πρόβλημα το οποίο είναι ότι δεν έχω μικρό τροφοδοτικό είναι το enermax galaxy 850w το οποίο είναι τεράστιο.. μάλλον το δεύτερο θα χρησιμοποιήσω η θα πάρω το διπλό ψυγείο απο πίσω να το βάλω.. To σχεδιο που βρηκα ηταν αρκετα προχειρο για αυτο σου ειπα δεν ξερω αν μπορεις μετρα μου αποσταση μπροστα απο το τροφοδοτικο μερχι τη λαμαρινα του μπροστινου μερους του κουτιου http://www.youtube.com/watch?v=mvsDNquGeg8 ο τυπος εχει βαλει το ψυγειο στις θεσεις 5.25 εγω προτειμω να βγαλει το hdd cage ωστε να εκμεταλευτει και τον ανεμηστηρα που εχει μπροστα το case Αλλα το καλυτερο για μενα ειναι να το βαλει στη πισω μερια του κουτιου εξωτερικα ενα 2πλο χοντρο ψυγειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα