Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα το αντιμετοπιζω στο pc2 της υπογραφης μου.Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει ανοιγειγια 2-3 δευτερολεπτα και μετα κλεινει και μετα ξανανοιγει μονος του.Αφου ανοιξει την δευτερη φορα τοτε φορτονει κανονικα.Μερικες φορες οταν τον κλεινω ενω σωινουν ολα τα μενουν ανοιχτα μονο τα ανεμιστιρακια και τα φωτακια του power και του σκληρου και ολα αυτα κλεινουν μετα απο λιγο.Οταν τον ειχε ο θειος μου ολα ηταν μια χαρα τωρα τι εγεινε?

Δημοσ.

Το μπιπ το κανει απο το ηχειακι μεσα στο κουτι.το ρεσετ μπαιοσ πως το κανω?

ευχαριστο για την αμεση ανταποκριση

Δημοσ.

το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σχετίζεται πιθανότατα με το τροφοδοτικό σου.Το bios reset δεν νομίζω να βοηθήσει στην περίπτωση σου εκτός κι αν εχεις πειράξει ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Απο ρυθμισεις δεν εχω πειραξει τιποτα.2 χρονια που τον ειχε ο θειος μου ηταν μια χαρα νομιζω(δεν παιρνω και ορκο) και γιατι το επαθε τωρα.μηπως φταιει που τα windows ειναι κατευασμενα?Οσο τον ειχε ο θειος μου δεν το ειχε στο internet.τωρα τον εβαλα εγω.

Δημοσ.

μπες στις ρυθμισεις του bios και κανε load default settings και μετα save and exit. νομιζω οτι εχει σχεση με τη μνημη οπως τη βλεπει η msi.

δες μηπως λυθει το θεμα ετσι. συνηθως η msi το κανει αυτο την πρωτη φορα που κανεις το setup.

Δημοσ.

Δεν θα χάσεις τίποτα! Αν δεν πετύχει δοκίμασε να κάνεις και το εξής: Να βγάλεις την μπαταριά από την μητρική και να την ξαναβάλεις.

Δημοσ.

λοιπον.μπηκα στην κεντρικη σελιδα του bios και δεν μου εχει πουθενα επιλογη load default setting.Τι να κανω. windows xp εχω

Δημοσ.

Μπορεί να το αναφέρει και σαν load optimized default, καλύτερα όμως ανοιξε το κουτί, βγάλε τον υπολογιστη απο το ρευμα και βγάλε την μπαταρία απο την μητρική για ενα λεπτό για να κάνει clear cmos.

Αν πάλι κανει τα ίδια δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...