veteranos123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το προβλημα το αντιμετοπιζω στο pc2 της υπογραφης μου.Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει ανοιγειγια 2-3 δευτερολεπτα και μετα κλεινει και μετα ξανανοιγει μονος του.Αφου ανοιξει την δευτερη φορα τοτε φορτονει κανονικα.Μερικες φορες οταν τον κλεινω ενω σωινουν ολα τα μενουν ανοιχτα μονο τα ανεμιστιρακια και τα φωτακια του power και του σκληρου και ολα αυτα κλεινουν μετα απο λιγο.Οταν τον ειχε ο θειος μου ολα ηταν μια χαρα τωρα τι εγεινε?
quic307 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, δουλεψε το χωρις ηχεια κλπ. και κανε reset bios και δουλεψετο ξανα.
veteranos123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το μπιπ το κανει απο το ηχειακι μεσα στο κουτι.το ρεσετ μπαιοσ πως το κανω? ευχαριστο για την αμεση ανταποκριση
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σχετίζεται πιθανότατα με το τροφοδοτικό σου.Το bios reset δεν νομίζω να βοηθήσει στην περίπτωση σου εκτός κι αν εχεις πειράξει ρυθμίσεις.
veteranos123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Απο ρυθμισεις δεν εχω πειραξει τιποτα.2 χρονια που τον ειχε ο θειος μου ηταν μια χαρα νομιζω(δεν παιρνω και ορκο) και γιατι το επαθε τωρα.μηπως φταιει που τα windows ειναι κατευασμενα?Οσο τον ειχε ο θειος μου δεν το ειχε στο internet.τωρα τον εβαλα εγω.
drkar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 μπες στις ρυθμισεις του bios και κανε load default settings και μετα save and exit. νομιζω οτι εχει σχεση με τη μνημη οπως τη βλεπει η msi. δες μηπως λυθει το θεμα ετσι. συνηθως η msi το κανει αυτο την πρωτη φορα που κανεις το setup.
veteranos123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 απο αρχεια δεν θα χασω τιποτα ε?
Dibasic Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα χάσεις τίποτα! Αν δεν πετύχει δοκίμασε να κάνεις και το εξής: Να βγάλεις την μπαταριά από την μητρική και να την ξαναβάλεις.
veteranos123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 λοιπον.μπηκα στην κεντρικη σελιδα του bios και δεν μου εχει πουθενα επιλογη load default setting.Τι να κανω. windows xp εχω
tilbellos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί να το αναφέρει και σαν load optimized default, καλύτερα όμως ανοιξε το κουτί, βγάλε τον υπολογιστη απο το ρευμα και βγάλε την μπαταρία απο την μητρική για ενα λεπτό για να κάνει clear cmos. Αν πάλι κανει τα ίδια δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα