Fu Manchu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Ξέρει κανένας πώς μπορώ να μάθω να επιδιορθώνω φωτοτυπικά. Υπάρχουν κάποια σεμινάρια η μαθήματα; Η απλά το μαθαίνεις εμπειρικά όπως τους υπολιγιστές. Αν υπάρχει κάποια σχολή από Μακεδονία κυρίως θα ήθελα να με ενημερώσετε, καθώς και να ακούσω τις προτάσεις σας πάνω στο θέμαπου άνοιξα.
dewn735 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Βασικά, η κάθε εταιρία (zerox, canon, κτλ), έχει τους δικούς της τεχνικούς τους οποίους και εκπαιδεύει - δεν είναι σαν τους υπολογιστές που έναν σκληρό δίσκο όλοι ξέρουμε να τον αλλάζουμε. Θα μπορούσες επίσης να βρεις service manuals στο internet, αλλά να ξέρεις ότι αυτά αλλάζουν ανάλογα με τη συσκευή και δεν είναι κοινά για όλα
papajo_r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα η γενικά θέλεις να μάθεις για να το κανεις δουλειά σου ? http://education-portal.com/be_a_copy_machine_technician.html
Fu Manchu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να μάθω να κάνω αυτή τη δουλειά...
papajo_r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τι ηλικία έχεις? Στην ελλάδα είναι δύσκολα τα πράματα γιατί υπάρχει το bottleneck των πανελληνιων που εκτος ότι πρέπει να τις περάσεις γίνονται μονο μια φορα τον χρόνο.. και ξεκινάς την σχολη τον επόμενο ουσιαστικό χρόνο.. οποτε ήδη χάνεις 1 με 2 χρόνια χωρίς να κανεις τίποτα.. ετσι ωστε να μπεις σε κανένα σχετικό ΤΕΙ/ΑΕΙ αν είσαι μεγάλος σε ηλικία λίγο δύσκολο το κόβω... (αν και όχι απίθανο) Αυτο γιατι πρέπει κάπως να αποκτήσεις άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος του ηλεκτρονικού (και κατά συνέπεια να γνωρίζεις και την δουλειά) δεν ξέρω τι τμήματα υπάρχουν σε ΙΕΚ για αυτό το πράγμα.. εφόσον τα καταφέρεις μετά πας σε μια αντιπροσωπεία που εμπορεύεται φωτοτυπικά και ζητάς να δουλέψεις εκεί (για να σε πάρουν αν δεν έχεις κάποιο τιτλο ΑΕΙ/ΤΕΙ θα χρειαστείς προϋπηρεσία ως ηλεκτρονικός φαντάζομαι) εκεί θα σε εκπαιδεύσουν συγκεκριμένα στο τι θα συναντήσεις στο field. στο εξωτερικό γίνετε κανεις πολύ πιο εύκολα τεχνικός για τέτοιου είδους μηχανές και πολύ πιο αποτελεσματικά κατά την γνώμη μου.
dewn735 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μπορώ να ρωτήσω πως σου ήρθε να κάνεις τη συγκεκριμένη δουλειά; Οι ευκαιρίες απασχόλησης για τη συγκεκριμένη ειδικότητα (γιατί περί αυτού πρόκειται) ήταν ήδη περιορισμένες και έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο τώρα. Τι έχεις σπουδάσει;
Fu Manchu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Πληροφορική έχω σπουδάσει... Απλά εδώ στην περιοχή μου έχει κάποια α ζήτηση ο τεχνικός φωτοτυπικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα