greenkamikazi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ειναι το πρωτο μου μνμ! λπν εχω το εξης προβλημα:δε μπορω να κανω ο/c απο το bios.. το συστημα μου ειναι: μητρικη:msi k9agm3 μοντελο ms-7367 cpu:amd athlonX2 5600+ 2.9ghz gpu:geforce 8800 gts 512mb ths msi μνημες:4gb kingston 800mhz τροφοδοτικο Inter-Tech FP-650W να σημειωσω οτι εχω αλλαξει ψυχτρα με την προοπτικη να κανω overclocking και σε 100% λειτουργια η θερμοκρασια του επεξεργαστη δεν ξεπερνα τους 35 βαθμους!τι μπορει να φταιει που δεν γινεται μεσω bios?η μητρικη?
tilbellos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλως ηρθες στο insomnia, με αυτη τη μητρικη δεν μπορεις να κάνεις overclock υγ. εισαι σε λάθος μερος, υπάρχει ειδικό section για overclock
greenkamikazi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω! λεσ να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη με το setfsb?κριμα ειναι χαραμιζεται η ψυχτρα μου..πολυ προβληματικη η μητρικη.ουτε τα windows 7 δε δεχεται και πολλα ακομα...
tilbellos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 για το setfsb δεν ξερω πολλά πρέπει όμως να αναγνωρίζει το chipset της μητρικής σου, γιατι λες οτι δεν δεχεται τα 7; δοκίμασες να τα βάλεις και δεν μπαινουν;
greenkamikazi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 για το setfsb : εχει αναγνωρισει τη μητρικη αλλα μπορω να ανεβαζω μονο το fsb.δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο.εχω βαλει τα 7 σε 3 διαφορετικα pc με τον ιδιο τροπο και στο δικο μου αφου τα εγκαταστησω και παω να μπω πρωτη φορα βγαζει μαυρη οθονη
tilbellos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 για την μαυρη οθονη ισως να φταιει η καρτα γραφικών. Με DVI ειναι συνδεδεμένη η οθόνη; Αν ναι δοκίμασε να την συνδεσεις στην vga. Για το setfsb εχω διαβάσει οτι ειναι λιγο επικινδυνο, εγω δεν θα το εβαζα
greenkamikazi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι με dvi einai syndedemenh και με hdmi στν tv!θα το δοκιμασω.γενικα παντως σε xp δεν παιζει αρκετα παιχνιδια οπως πχ manager 2010,2011 που δεν εχει απαιτησεις σε γραφικα.οταν εβαλα vista λυθηκε αυτο το προβλημα,αλλα δεν παυει να με προβληματιζει γιατι στα xp ειχε προβλημα...επεισης δεν μπορω να εξηγησω γιατι σε μερικα παιχνιδια στα xp ξαφνικα δειχνει pixel στην οθονη και ασ παιζω λιγη ωρα,ενω στα vista παιζω οσο θελω χωρις να ανεβαζει θερμοκρασιες η gpu και να με πεταει...
tilbellos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι με dvi einai syndedemenh και με hdmi στν tv!θα το δοκιμασω.γενικα παντως σε xp δεν παιζει αρκετα παιχνιδια οπως πχ manager 2010,2011 που δεν εχει απαιτησεις σε γραφικα.οταν εβαλα vista λυθηκε αυτο το προβλημα,αλλα δεν παυει να με προβληματιζει γιατι στα xp ειχε προβλημα...επεισης δεν μπορω να εξηγησω γιατι σε μερικα παιχνιδια στα xp ξαφνικα δειχνει pixel στην οθονη και ασ παιζω λιγη ωρα,ενω στα vista παιζω οσο θελω χωρις να ανεβαζει θερμοκρασιες η gpu και να με πεταει... δοκίμασε με vga, αν ανοιξει πέρνα drivers και μετα γυρνα πάλι σε dvi
greenkamikazi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 η καρτα γραφικων εχει 2 εξοδους dvi.την οθονη την εχω συνδεσει με vga τελικα ( με μετατροπεα απο dvi σε vga), λαθος σου ειπα..οποτε κατι αλλο θα φταει.πιστευω η μητρικη φταει.πολυ προβληματικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα