not87not Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 capten δεν εχω παρα να συμφωνησω με οσα λες. Δυστυχως εχεις δικιο. Η ανικανοτητα των Ευρωπαιων εχει κουρασει. Πιστευω οτι και επισημα θα χρεοκοπησουμε. Αλλα. Θελουν να το κανουν με τον πιο ανωδυνο τροπο, γι αυτους φυσικα. Μακαρι ομως να μην γινει αν και πολυ αμφιβαλω..Σε ποιον να πιστεψω και να δω φως? Στον Βενιζελο ή στην Μερκελ? Ο ενας χεριοτερος απο τον αλλον. Ειναι γεγονος οτι ειμαστε η μοναδικη απο τις περιπου 50 χωρες που μπηκαν στο ΔΝΤ, και δεν διαπραγματευτηκαμε τους ορους. Συν τις αλλοις. Κανενας πολιτικος(κοβω το κεφαλι μου γι αυτο) δεν διαβασε καν τι ειναι το μνημονιο. Οταν ψηφιστικε το μνημονιο ηταν 5ο στη σειρα θεμα εκεινη τη μερα μετα απο ενα νομοσχεδο για τα σκυλια..
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 1}Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει εδώ και αρκετούς μήνες.Το ότι δεν έχουμε πάθει ότι η Αργεντινή οφείλεται ότι είμαστε στην ΕΕ. 20-25% ανεργια και μια υφεση της πλακας, δεν το λες χρεοκοπια. ΥΓ: Τα παραπανω σχετικα με μια χρεοκοπια. Στο μονο που εχει χρεοκοπησει η Ελλαδα ειναι η πολιτικη.
capten- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σε ποιον να πιστεψω και να δω φως? Στον Βενιζελο ή στην Μερκελ? Ο ενας χεριοτερος απο τον αλλον. Στον εαυτό σου πίστεψε! Σχετικά με το μνημόνιο στα γρήγορα και επιδερμικά όταν δεν έχεις χρήματα και τα θέλεις οπωσδήποτε και άμεσα τότε υποκύπτεις.Αλλα η ανοησία δεν είναι μονο τόσο τwν ελλήνων υπουργwν.Το ανάθεμα αφορά kai tο Δντ και την ΕΕ. 20-25% ανεργια και μια υφεση της πλακας, δεν το λες χρεοκοπια. ΥΓ: Τα παραπανω σχετικα με μια χρεοκοπια. Στο μονο που εχει χρεοκοπησει η Ελλαδα ειναι η πολιτικη. Μην βιάζεσαι εσύ.Όντως την μεγάλη ύφεση η ΕΕ και κύριwς η Ελλάδα θα την περάσουμε το 2012
not87not Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παιδια την υφεση η καθε πολη την αντιλαμβανεται διαοφρετικα. Εγω μενω στη Λαρισα και απ'ότι βλεπω κρατιεται ακομα. Δηλαδη θα βγεις εξω θα δεις καφετεριες γεματες, μαγαζια ξενοικιαστα ελαχιστα κλπ. Αλλος να ζεις π.χ. στα ορεινα της ηπειρου και αλλο στα βορεια προαστια. Αντιλαμβανεσαι διαφορετικα τα πραγματα.
georgemvg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πως εξηγείται η σημερινή άνοδος του χρηματιστηρίου; Για να μαθαίνουμε και εμείς. Αν γίνεται με ελληνικά απαντήστε.
skiabox Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 not87not : Τα ξενοίκιαστα δεν είναι και λίγα θα έλεγα.Επίσης το πόσοι πληρώνουν ακόμα ενοίκιο και το πόσο έχουν πέσει τα ενοίκια είναι άλλο μεγάλο θέμα.Επίσης εγώ αν έβλεπα τόσο κόσμο να χάνει χρόνο σε καφετέριες , θα τρόμαζα ακόμα πιο πολύ για το τι μας περιμένει.
not87not Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 georgemvg δεν ασχολουμαι καθολου με ελληνικο χρηματιστηριο αλλα διαβασε αυτο http://www.capital.gr/Markets.asp?id=1392153 skiabox εννοουσα οτι καθε πολη αντιλανβαμεται διαφορετικα την κριση. Θεωρω οτι η Λαρισα συγκριτικα με αλλες πολεις ειναι καπως καλυτερα. Μη ξεχναμε οτι ενα μεγαλο ποσοστο των Λαρισαιων ειναι αγροτες (η κυβερνηση δεν τους εχει αγγιξει ακομα) και δημοσιοι υπαλληλοι. Το οτι εχει προβλημα αυτο ειναι σιγουρο. Οσο για τις καφετεριες, ο καφες στη Λαρισα εχει 3,5-4 ευρω..Δε νομιζω ενας ανεργος να εχει την πολυτελεια καθε μερα να πινει καφε
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πως εξηγείται η σημερινή άνοδος του χρηματιστηρίου; Για να μαθαίνουμε και εμείς. Αν γίνεται με ελληνικά απαντήστε. Δεν ξερω, το μονο που ξερω ειναι οτι ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πως εξηγείται η σημερινή άνοδος του χρηματιστηρίου; Για να μαθαίνουμε και εμείς. Αν γίνεται με ελληνικά απαντήστε. βγηκε η φημη απο τα ελληνικα μεσα και πηγε και στα ξενα οτι δεχονται οι τραπεζες επιτοκιο 3.75% για τα νεα ομολογα του κουρεματος οταν αναιρεθει περιμενε να δεις βουτια καθετη Περιμενω παρατηρησεις σας η επομενη χωρα ειναι η πορτογαλια που ερχεται για κουρεμα. κατσε να ανακοινωθει οτι χρειαζεται και δευτερο bailout και θα γελασουμε. αυτη ομως εχει ενα σοβαρο προβλημα. εχει πολλα περισσοτερα ομολογα σε αγγλικο δικαιο απο ελλαδα και ενα κουρεμα δεν θα ειναι εφικτο.
not87not Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 farcry αν και ξερω την απαντηση σου θα το κανω το ερωτημα. αφου κανεις προβλεψεις γιατι δεν τις εκμεταλευεσαι? Θελω να πω οτι τις βλεπω σαν δωρο αδωρο. αν πιστευεις οτι θα πεσει τις επομενες μερες το χαα, ανοιξε εναν λογαριασμο και σορταρενα βγαλεις καλα λεφτα. Δε το λεω ειρωνικα, σοβαρα μιλαω.
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 απλα δε γουσταρω. δεν ειπα οτι μου κανεις πλακα η αγορα δεν χαφτει ποτε τις φημες. απλα το χρηματιστηριο χειραγωγειται καργα *GREEK 2-YR NOTE YIELD CLIMBS ABOVE 200%; PRICE DROPS TO 19.28 http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GGGB2YR:IND
skiabox Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 not87not : Εγώ από το Sicily μια χαρά καφέ με 1.5 ευρώ παίρνω.Και δίνει και απόδειξη.Ενώ το Βruno ας πούμε δεν μου έχει κόψει ποτέ απόδειξη! Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι αναγνώστες σε ποια χώρα ζούνε, το Bruno είναι μία από τις 2-3 πιο κεντρικές καφετέριες και με την περισσότερη κίνηση.
not87not Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 η αγορα δεν χαφτει ποτε τις φημες. απλα το χρηματιστηριο χειραγωγειται καργα Λες οτι το χρηματηστηριο χειραγωγειται καργα. Απο που το βγαζεις αυτο συμπερασμα? Αφου δεν ασχολεισαι με το χρηματηστηριο. Για να καταλαβεις ΑΝ χειραγωγειται μια μετοχη, πρεπει να εχεις αριστη γνωση των οικονομικων στοιχιων της εταιριας που εχεις αγορασει μετοχες και επισης αριστη γνωση της τεχνικης αναλυσης. Απ'οσο ξερω, χωρις να το εχω εμβαθυνει και αν ισχυει, χειραγωγουνται μετοχες με αξια κατω των 2ε περιπου με τεραστιες καθημερινες μεταβολες. Επισης πολλες φορες το συναισθημα καταρριπτει πολλες παραμετρους που εμεις θεωρουμαι δεδομενες. Σε αυτη τη περιπτωση δε μπορεις να πεις οτι χειραγωγηθηκε το χρηματηστηριο.. skiabox καλυτερα να μην ανοιξουμε θεμα για τις αποδειξεις! παντως η λαρισα ειναι λιγακι ακριβουτσικη.
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 χειραγωγειται απο φημολογιες που δεν επαληθευονται. σου εδωσα την αποδειξη οτι δεν υπαρχει καμια συμφωνια για επιτοκιο 3.75%. γενικα μιλουσα οχι συγκεκριμενα για μετοχες. η ανοδος ηταν στις τραπεζες. χειραγωγηση του τραπεζικου κλαδου ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις