washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ...το θέμα είναι ότι είχε υποχρεώσεις από τις παλαιότερες συνθήκες, να αποκαταστήσει κόσμο όταν ενωνόταταν. Αυτό εννοώ. Αλλά...
μαφαλντα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Η «Σιδηρά Κυρία», μπόρεσε να διακρίνει με την εξαιρετική της διαύγεια πως το ευρώ δεν θα μακροημερεύσει όχι για πολιτικούς μα κυρίως για οικονομικούς λόγους. Link
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ...ναι, "περπατούσαν στα σύννεφα" οι γνωρίζοντας την οικονομική δυναμική ενός κοινού νομίσματος σταθερής κυκλοφορίας, μεταξύ ενός κλειστού κλαμπ "ανταγωνιστών" (και δη ανισοδύναμων), ή ήταν "άσχετοι", "βλάκες", "ανόητοι", και...η Θάτσερ ήταν που θα τους άνοιγε τα μάτια.... Τί να πει κανείς... Όσο για την "σιδηρά"...ρουφιάνα που γονάτισε κόσμο και κοσμάκη στις μέρες της με τις πολιτικές "της", άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, και σίγουρα οι απόψεις "της" δεν είχαν σωσίβιο σκοπό, για τις οικονομίες του Νότου...Συγκεκριμένα εγγλέζικα συμφέροντα απηχούσαν.
μαφαλντα Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν διαφωνώ με αυτό που λες,αλλά ανεξάρτητα από το γιατί τα έλεγε είχε δίκιο-επιβεβαιώθηκε.
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ...και πολλοί "κομμουνισταράδες" (...όχι μόνο "πολιτικοί", αλλά οικονομολόγοι, καθηγητές, αναλυτές) επιβεβαιώθηκαν περί "Ευρώ" και περί "ΕΕ" και περί "ΕΟΚ" ακόμα. Και ξελαρυγγιαζόντουσαν κι όλας. Και σίγουρα δεν το κάνανε για συγκεκριμένα συμφέροντα (ο αρθογραφάρας, τη...Θάτσερ βρήκε να "μνημονεύσει" όμως...). Και λοιπόν...; *Σάι*
pamelouketo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σιδηρά Κυρία και τ' @@ μου... Σκούριασε,ούτε καν χαλβανιζέ δεν ήταν,alzheimer η καριόλα...
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ερωτηση ο μισθος κατεβηκε στα 5 κατοσταρικα για ολους? γιατι ακουσα απο μια φιλη οτι θα δουλευει 9ωρο/5ημερο για 5 και κατι ψηλα κατοσταρικα *ειναι κατω απο 25
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 420 καθαρά (όχι μεικτά) αν δεν κάνω λάθος < 25 , ο κατώτατος βασικός 8ώρου (...όχι ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχαν ήδη τέτοια ποσά "κι άμα θες" - τώρα έγινε κι επίσημο, και φυσικά τα "άμα θες" θα πάνε παρακάτω...).
kostas_dr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ξεκίνησαν με μειώσεις για τους νεοεισερχόμενους στην εργασία και επεκτείνονται τα αγγούρια (sorry τα αναπτυξιακά μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας ήθελα να πω) για το σύνολο των εργαζομένων
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 420 καθαρά (όχι μεικτά) αν δεν κάνω λάθος < 25 , ο κατώτατος βασικός 8ώρου (...όχι ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχαν ήδη τέτοια ποσά "κι άμα θες" - τώρα έγινε κι επίσημο, και φυσικά τα "άμα θες" θα πάνε παρακάτω...). τετοια νουμερα δεν ειχα δει ποτε να ειπω την αληθεια ερωτηση οι πανω απο 25 τι βασικο εχουν?
pamelouketo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 τετοια νουμερα δεν ειχα δει ποτε να ειπω την αληθεια ερωτηση οι πανω απο 25 τι βασικο εχουν? να γελάσουμε το λέω...Αυξημένες υποχρεώσεις,εργασιακή εμπειρία,διευρυμένη αντίληψη,να συνεχίσω; Να πω τη μαύρη μου αλήθεια,άμα κάποιος δουλεύει με τέτοιες αμοιβές,αν δώσει κάτι περισσότερο απ'τη παρουσία του στη γαλέρα που του τάχτηκε,είναι επιεικέστατα σκλάβος. ...γιατί η δουλειά δεν είναι ντροπή,είναι μαλακία!
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 να γελάσουμε το λέω... Αυξημένες υποχρεώσεις,εργασιακή εμπειρία,διευρυμένη αντίληψη,να συνεχίσω; Να πω τη μαύρη μου αλήθεια,άμα κάποιος δουλεύει με τέτοιες αμοιβές,αν δώσει κάτι περισσότερο απ'τη παρουσία του στη γαλέρα που του τάχτηκε,είναι επιεικέστατα σκλάβος. ...γιατί η δουλειά δεν είναι ντροπή,είναι μαλακία! δεν ξερεις δλδ? οκ
pamelouketo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μα σου παρέθεσα (κάπως γελαδερά,είναι αλήθεια) την άποψή μου... Θες λύση από μένα;Δηλαδή τί προσόντα παραπάνω έχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία; Αν θες λύση,δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν απασχολώ υπαλλήλους εκεί που βρίσκομαι για να ξέρω από πρώτο χέρι.Πεινάω μόνος μου...
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μα σου παρέθεσα (κάπως γελαδερά,είναι αλήθεια) την άποψή μου... Θες λύση από μένα;Δηλαδή τί προσόντα παραπάνω έχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία; Αν θες λύση,δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν απασχολώ υπαλλήλους εκεί που βρίσκομαι για να ξέρω από πρώτο χέρι.Πεινάω μόνος μου... κανεις δεν σου ζητησε λυση αν ισχυουν οσα ακουγονται ρωτησα...
pamelouketo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τί στο μπούτσο μπλέκω,γαμώ τη τρέλλα μου μέσα,τί διάλο πίνετε ρε σήμερα; Ρώτησες οι πάνω από 25 τί παραπάνω έχουν,σωστά;Και σου παραθέτω τη δικιά μου άποψη ότι έχουν παραπάνω "Αυξημένες υποχρεώσεις,εργασιακή εμπειρία,διευρυμένη αντίληψη",που άμα αναλύσεις (ξέρεις από έκθεση ιδεών; ) βγάζεις δυόμισυ σελίδες λεξούλες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις