Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...το θέμα είναι ότι είχε υποχρεώσεις από τις παλαιότερες συνθήκες, να αποκαταστήσει κόσμο όταν ενωνόταταν. Αυτό εννοώ.

Αλλά...

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η «Σιδηρά Κυρία», μπόρεσε να διακρίνει με την εξαιρετική της διαύγεια πως το ευρώ δεν θα μακροημερεύσει όχι για πολιτικούς μα κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Link

Δημοσ.

...ναι, "περπατούσαν στα σύννεφα" οι γνωρίζοντας την οικονομική δυναμική ενός κοινού νομίσματος σταθερής κυκλοφορίας, μεταξύ ενός κλειστού κλαμπ "ανταγωνιστών" (και δη ανισοδύναμων), ή ήταν "άσχετοι", "βλάκες", "ανόητοι", και...η Θάτσερ ήταν που θα τους άνοιγε τα μάτια.... Τί να πει κανείς...

Όσο για την "σιδηρά"...ρουφιάνα που γονάτισε κόσμο και κοσμάκη στις μέρες της με τις πολιτικές "της", άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, και σίγουρα οι απόψεις "της" δεν είχαν σωσίβιο σκοπό, για τις οικονομίες του Νότου...Συγκεκριμένα εγγλέζικα συμφέροντα απηχούσαν.

Δημοσ.

...και πολλοί "κομμουνισταράδες" (...όχι μόνο "πολιτικοί", αλλά οικονομολόγοι, καθηγητές, αναλυτές) επιβεβαιώθηκαν περί "Ευρώ" και περί "ΕΕ" και περί "ΕΟΚ" ακόμα. Και ξελαρυγγιαζόντουσαν κι όλας. Και σίγουρα δεν το κάνανε για συγκεκριμένα συμφέροντα (ο αρθογραφάρας, τη...Θάτσερ βρήκε να "μνημονεύσει" όμως...). Και λοιπόν...;

*Σάι*

Δημοσ.

ερωτηση

ο μισθος κατεβηκε στα 5 κατοσταρικα για ολους?

γιατι ακουσα απο μια φιλη οτι θα δουλευει 9ωρο/5ημερο για 5 και κατι ψηλα κατοσταρικα

*ειναι κατω απο 25

Δημοσ.

420 καθαρά (όχι μεικτά) αν δεν κάνω λάθος < 25 , ο κατώτατος βασικός 8ώρου (...όχι ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχαν ήδη τέτοια ποσά "κι άμα θες" - τώρα έγινε κι επίσημο, και φυσικά τα "άμα θες" θα πάνε παρακάτω...).  

Δημοσ.

Ξεκίνησαν με μειώσεις για τους νεοεισερχόμενους στην εργασία και επεκτείνονται τα αγγούρια (sorry τα αναπτυξιακά μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας ήθελα να πω) για το σύνολο των εργαζομένων :shifty:

Δημοσ.

420 καθαρά (όχι μεικτά) αν δεν κάνω λάθος < 25 , ο κατώτατος βασικός 8ώρου (...όχι ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχαν ήδη τέτοια ποσά "κι άμα θες" - τώρα έγινε κι επίσημο, και φυσικά τα "άμα θες" θα πάνε παρακάτω...).

τετοια νουμερα δεν ειχα δει ποτε

να ειπω την αληθεια

ερωτηση

οι πανω απο 25

τι βασικο εχουν?

Δημοσ.

τετοια νουμερα δεν ειχα δει ποτε

να ειπω την αληθεια

ερωτηση

οι πανω απο 25

τι βασικο εχουν?

να γελάσουμε το λέω...

Αυξημένες υποχρεώσεις,εργασιακή εμπειρία,διευρυμένη αντίληψη,να συνεχίσω;

Να πω τη μαύρη μου αλήθεια,άμα κάποιος δουλεύει με τέτοιες αμοιβές,αν δώσει κάτι περισσότερο απ'τη παρουσία του στη γαλέρα που του τάχτηκε,είναι επιεικέστατα σκλάβος.

...γιατί η δουλειά δεν είναι ντροπή,είναι μαλακία! :P

Δημοσ.

να γελάσουμε το λέω...

Αυξημένες υποχρεώσεις,εργασιακή εμπειρία,διευρυμένη αντίληψη,να συνεχίσω;

Να πω τη μαύρη μου αλήθεια,άμα κάποιος δουλεύει με τέτοιες αμοιβές,αν δώσει κάτι περισσότερο απ'τη παρουσία του στη γαλέρα που του τάχτηκε,είναι επιεικέστατα σκλάβος.

...γιατί η δουλειά δεν είναι ντροπή,είναι μαλακία! :P

δεν ξερεις δλδ?

οκ

Δημοσ.

Μα σου παρέθεσα (κάπως γελαδερά,είναι αλήθεια) την άποψή μου...

Θες λύση από μένα;Δηλαδή τί προσόντα παραπάνω έχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία;

Αν θες λύση,δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν απασχολώ υπαλλήλους εκεί που βρίσκομαι για να ξέρω από πρώτο χέρι.Πεινάω μόνος μου...

Δημοσ.

Μα σου παρέθεσα (κάπως γελαδερά,είναι αλήθεια) την άποψή μου...

Θες λύση από μένα;Δηλαδή τί προσόντα παραπάνω έχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία;

Αν θες λύση,δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν απασχολώ υπαλλήλους εκεί που βρίσκομαι για να ξέρω από πρώτο χέρι.Πεινάω μόνος μου...

κανεις δεν σου ζητησε λυση

αν ισχυουν οσα ακουγονται ρωτησα...

Δημοσ.

Τί στο μπούτσο μπλέκω,γαμώ τη τρέλλα μου μέσα,τί διάλο πίνετε ρε σήμερα;

Ρώτησες οι πάνω από 25 τί παραπάνω έχουν,σωστά;Και σου παραθέτω τη δικιά μου άποψη ότι έχουν παραπάνω "Αυξημένες υποχρεώσεις,εργασιακή εμπειρία,διευρυμένη αντίληψη",που άμα αναλύσεις (ξέρεις από έκθεση ιδεών; ) βγάζεις δυόμισυ σελίδες λεξούλες....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...