Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτάς για βέρα:

1) Αν είναι ελεύθερη δεν θα φοράει, άρα χώνεσαι.

2) Αν είναι παντρεμένη και δε φοράει τότε ψάχνεται. Άρα πάλι χώνεσαι.

Δημοσ.

Αν και δεν το πολυ ψαχνω..ουτε ψαχνομαι..Μ αρεσουν τι ηλικιας μου..

Οι παντρεμενες ειναι καλες οταν ειναι στερημενες..Γι'αυτο κανονας οτι σας ζηταει μια γυναικα να της το δινετε κατευθειαν γιατι θα το βρει αλλου και ισως να της ρεσει και πιο πολυ..

Γι' αυτο παντρεμενη ή οχι να ξερετε οτι απο αυτη εξαρτιομαστε..

Διοτι οτι ειναι γλυκο ειναι και απαγορευμενο..

Υ.Γ: Καποιος καποτε μου ειπε 'Η γκομενα του γειτονα ειναι καλυτερη απο την Δικια σου'

Ολα στο μυαλο ειναι..

Κι ενα ακομα καλο που το ειδα σε ενα κλαμπ..'Καποτε μαμουσαν οι Ωραιοι, τωρα μαμανε οι Γενναίοι'

Δημοσ.

αν δε φοραει στρινγκ ειναι ξενερωτη η εχει περιοδο η χαλια κωλο,οποτε απορριπτεται

στον Μασούτη σήμερα πήρε αυτό το μάτι μου 49541.jpg

Δημοσ.

στον Μασούτη σήμερα πήρε αυτό το μάτι μου 49541.jpg

αυτο δεν ειναι για περιοδο αστερια μου.

περιοδος και στρινγκ μονο με κατι τετοιο

g_02279882.jpg

Δημοσ.

εγω θα συμφωνήσω με τον freebudus, οι χωρισμένες ειναι πολύ μάχιμες :devil:

Eγω οποτε εμπλεξα με τετοιες την πατησα. Συνηθως αυτες προσπαθουν να επουλωσουν πληγες απτο προσφατο χωρισμο και χρησιμοποιουν οποιον βρεθει μπροστα τους για να καλυψουν ανασφαλειες κατα κυριο λογο. Αλλες προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι μπορουν να περασουν τελεια και χωρις τον πρωην τους, αλλες απλα προσπαθουν να αυτοεπιβεβαιωθουν οτι ακομα εχουν ωραιο κωλο και μετρανε ακομα ως γκομενες, αλλες να σε χρησιμοποιησουν ως τη νεα σχεση τους απεναντι στον πρωην που πρεπει να ζηλεψει κλπ κλπ.

Γενικα οσες φορες εμπλεξα με χωρισμενη (και οσες φορες εμπλεξαν και φιλοι μου με χωρισμενη ειχαμε πανω κατω τις ιδιες εμπειριες. Με χωρισμενη δεν θα δοκιμαζα ξανα :D

Φυσικα αυτα δεν συμπεραινονται ουτε γενικευονται τοσο απλα, αλλα λεμε τωρα αμπελοφιλοσοφιες να περναει η ωρα.

Δημοσ.

Eγω οποτε εμπλεξα με τετοιες την πατησα. Συνηθως αυτες προσπαθουν να επουλωσουν πληγες απτο προσφατο χωρισμο και χρησιμοποιουν οποιον βρεθει μπροστα τους για να καλυψουν ανασφαλειες κατα κυριο λογο. Αλλες προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι μπορουν να περασουν τελεια και χωρις τον πρωην τους, αλλες απλα προσπαθουν να αυτοεπιβεβαιωθουν οτι ακομα εχουν ωραιο κωλο και μετρανε ακομα ως γκομενες, αλλες να σε χρησιμοποιησουν ως τη νεα σχεση τους απεναντι στον πρωην που πρεπει να ζηλεψει κλπ κλπ.

Γενικα οσες φορες εμπλεξα με χωρισμενη (και οσες φορες εμπλεξαν και φιλοι μου με χωρισμενη ειχαμε πανω κατω τις ιδιες εμπειριες. Με χωρισμενη δεν θα δοκιμαζα ξανα :D

Φυσικα αυτα δεν συμπεραινονται ουτε γενικευονται τοσο απλα, αλλα λεμε τωρα αμπελοφιλοσοφιες να περναει η ωρα.

Εμένα γιατί μου ακουγεται πολύ καλο αυτο; Αρκει να μην έχεις βλέψεις για σχέση, μονο σεχ όχι φιλοι!

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου ακουγεται πολύ καλο αυτο; Αρκει να μην έχεις βλέψεις για σχέση, μονο σεχ όχι φιλοι!

Αν εχεις ορεξη να ακους ολες τις πιθανες της ανασφαλειες/μουρμουρες/πληγες απτον προηγουμενο κλπ κλπ και φυσικα να βρισκεις απαντησεις με επιχειρηματα ικανα να την πεισουν οτι "δεν ειναι ετσι", ναι καλη φαση ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...