Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να φτιαξω ενα καινουριο πσ... κ βρηκα να βαλω αυτα...

1. Link

2. Link

3. Link

4. Link

5. Link

6. Link

σκληροσ δισκοσ υπαρχει κ για αυτο δεν τον εβαλα... το πσ θα εινε για παιχνιδια καθαρα... κ πια ειναι καλητερη καρτα γραφικων αυτη π εβαλα η αυτη

Link ???

δεν νομιζω το τροφοδοτικο να ειναι μικρο ετσι??? κ γενικα προτεινετε μ οτι αλλο θελετε σε αυτο το ποσο ομωσ...

Δημοσ.

λοιπον,τροφοδοτικο απο 800W και πανω σιγουρα(αντε 750..)...

καρτα γραφικων η δευτερη,η 550

και θα σου προτεινα και μια ΛΙΓΟ καλυτερη motherboard(ειναι πολυ σημαντικο εξαρτημα στις λειτουργιες του pc)

;)

μπορεις επισης να αφαιρεσεις ΛΙΓΑ χρηματα απο την RAM(αν και νμζ οτι δεν θα γλιτωσεις και πολλα) να βαλεις μια 6αρα ;)

Α,και σκληρο αν και εχεις ΑΜΑ λεω ΑΜΑ εχεις για καμια αναβαθμηση βαλε ΣΙΓΟΥΡΑ WD CAVIAR BLACK Ή SEAGATE BARRACUDA(μην βαλεις green γιατι εμπειρικα σου λεω οτι η το πσ θα σερνεται ή θα σου βγαλουν προβλημα ;) )

Δημοσ.

Γιατί 800άρι και πάνω! και μάλιστα σίγουρα :wacko: ? Σκοπεύει να ασχοληθεί με xfire/sli?? Ένα 600άρι φτάνει και περισσεύει για μία κάρτα.

Πάμε τώρα στα πιο ουσιαστικά. Ποιά οθόνη έχεις και πόσα χρήματα ακριβώς διαθέτεις. Αν μπορείς ανέφερε και κανένα τίτλο παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει

Δημοσ.

Γιατί 800άρι και πάνω! και μάλιστα σίγουρα :wacko: ? Σκοπεύει να ασχοληθείς με xfire/sli?? Ένα 600άρι φτάνει και περισσεύει για μία κάρτα.

Πάμε τώρα στα πιο ουσιαστικά. Ποιά οθόνη έχεις και πόσα χρήματα ακριβώς διαθέτεις. Αν μπορείς ανέφερε και κανένα τίτλο παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει

γιατι και παλι εμπειρικα λεω οτι εχω δει πολυ χειροτερους gaming pcs που το τροφοδοτικο βγαινει knock out...τεσπα..εγω το λεω για να ειναι καλυμενος ;) οσο πιο μεγαλο τοσο πιο σιγουρο ;)

Δημοσ.

λοιπον εχω μια viesonic που δεν υποστηριζει 1920 αναλυση.. μεχρι 1440 κ θα συνδεθει με dvi για αρχη κ μετα απο κανα διμηνο π θα εχω μαζεψει λεφτα θα παρω μια πιο καλη... θελω μεχρι 700 ευρω... αλλα για παραδειγμα μπορω να κερδισω καποια λεφτα απο το κουτι γτ ηδη εχω το παλιο π με βολευει κιολασ κ δεν νομιζω να ειναι κατι τοσο σοβαρο... το 500αρη δεν κανει??? κ απλα προτιμο να ειναι ιντελ... ημουν αναμεσα se i3 2310 k στον ι5 κ επελεξα αυτον λογω 4πυρηνου κ ξεκλειδωτου....

ναι αλλα το 800αρι παει 100 ευρω πανω περιπου σε μια γνωστη εταιρια...

Δημοσ.

λοιπον εχω μια viesonic που δεν υποστηριζει 1920 αναλυση.. μεχρι 1440 κ θα συνδεθει με dvi για αρχη κ μετα απο κανα διμηνο π θα εχω μαζεψει λεφτα θα παρω μια πιο καλη... θελω μεχρι 700 ευρω... αλλα για παραδειγμα μπορω να κερδισω καποια λεφτα απο το κουτι γτ ηδη εχω το παλιο π με βολευει κιολασ κ δεν νομιζω να ειναι κατι τοσο σοβαρο... το 500αρη δεν κανει??? κ απλα προτιμο να ειναι ιντελ... ημουν αναμεσα se i3 2310 k στον ι5 κ επελεξα αυτον λογω 4πυρηνου κ ξεκλειδωτου....

ναι αλλα το 800αρι παει 100 ευρω πανω περιπου σε μια γνωστη εταιρια...

Αντε μαζευε λεφτα γιατι καλο Gaming χωρις fullHD οθονη...δεν θα δεις!

Α και αμα παρεις οθονη αφου διαθετεις τοσα λεφτα..παρε μια led 3d ;) ..οτι θες δηλαδη...εγω σου λεω τη γνωμη μου ;)

για παραδειγμα εγω αγορασα pc και επαιξα αμεσως το crysis σε 1600αρα οθονη...το παιχνιδι νταξ..ηταν καλο και παλι..

αγορασα μια 21,5'' 1920αρα ΦΘΗΝΗ samsung και ειδα 3 φορες καλυτερη εικονα ;)

οσο για το τροφοδοτικο...εγω θα τα εδινα..για να ειμουν σιγουρος...τωρα αμα δεν εχεις την οικονομικη ικανοτητα για ακριβο τροφοδοτικο παρε ενα 600αρι..500αρι ειναι μικρο... :)

Δημοσ.

ναι απλα επειδη δεν μπορω να τα διαθεσω ολα μαζι τα λεφτα θα παρω τωρα το τοουερ κ μετα την οθονη... κ το θεμα ειναι οτι δεν εχω σταθερο ενα λαπτοπ εχω κ τα νεα παιχνιδια βλ. battlefild k cod δεν μπορω να τα παιξω...

Δημοσ.

ναι απλα επειδη δεν μπορω να τα διαθεσω ολα μαζι τα λεφτα θα παρω τωρα το τοουερ κ μετα την οθονη... κ το θεμα ειναι οτι δεν εχω σταθερο ενα λαπτοπ εχω κ τα νεα παιχνιδια βλ. battlefild k cod δεν μπορω να τα παιξω...

οκ παρε τωρα την Κ.Μ και με τα πρωτα χρηματα που θα μαζεψεις παρε οποσδηποτε οθονη ;)

Δημοσ.

@Tsiringos Αν είναι μογκολέξ το τροφοδοτικό και 1000watt να είναι μη περιμένεις προκοπή. Με ένα corsair,silverstone,enermax,antec,xfx,seasonic(με λίγα λόγια επώνυμο) 600άρι είσαι μια χαρά.

Τώρα Σωτήρι πες μας ποιο κουτί έχεις(ακριβές μοντέλο), σε πειράζει να σου προτείνουμε απο διαφορετικά μαγαζιά ή θέλεις από ένα, μπορείς να το στήσεις μόνος σου το μηχάνημα, και πες και κανέναν χαρακτηριστικό τίτλο απο τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις.

Και ναι η οθόνη καλό είναι να αλλαχτεί, +200 ευρώ υπολόγισε και πούλα τη δικιά σου.

Δημοσ.

Αν είναι μογκολέξ το τροφοδοτικό και 1000watt να είναι μη περιμένεις προκοπή. Με ένα corsair,silverstone,enermax,antec,xfx,seasonic(με λίγα λόγια επώνυμο) 600άρι είσαι μια χαρά.

δεν ειπα μογκολεξ...καλη μαρκα ειπα..γι αυτο και πιο πριν εγραψα καλο τροφοδοτικο...εγω πχ εχω ενα coolermaster 1000W και το πηρα 170 νμζ...

Δημοσ.

Ρε πατε καλα? Τι του λετε του παιδιου για 800αρια τροφοδοτικα για τετοι συστημα? Ενα ποιοτικο 500 - 600 ειναι υπεραρκετο.... απλα αντι για το cm προτιμησε καποιο corsair και αντι για την 460 καποια εκ των 6850 ... 6870 μιας και ειναι νεωτερες και λιγο ισχυρότερες.

Τωρα για αυτον που προτεινε 6gb ram για πλατφορμα που υποστηριζει dual channel απλα θα το αφησω ασχολιαστο.

android.png

Δημοσ.

το κουτι ειναι ενα απο τα multirama π το εδινε σε εποχεσ dual core seira E... Link.... η οθονη θα αλλαχτει σιγουρα αλλα σε κανα 2μηνο να τελειωσω με το πσ.... ναι μπορω να το φτιαξω μονοσ μ κ δεν εχω κανενα προβλημα με τα μαγαζια... παιχνιδια θα παιζω shooter... battlefield cod κ οτι καινουριο καλο βγει...

ναι εννοειτε οτι θα βαλω 8 γτ το battlefield k to rage θελουν 4γβ απο μονα τουσ στα recommended

Δημοσ.

Ρε πατε καλα? Τι του λετε του παιδιου για 800αρια τροφοδοτικα για τετοι συστημα? Ενα ποιοτικο 500 - 600 ειναι υπεραρκετο.... απλα αντι για το cm προτιμησε καποιο corsair και αντι για την 460 καποια εκ των 6850 ... 6870 μιας και ειναι νεωτερες και λιγο ισχυρότερες.

Τωρα για αυτον που προτεινε 6gb ram για πλατφορμα που υποστηριζει dual channel απλα θα το αφησω ασχολιαστο.

android.png

Ρε πας καλά! και εγώ αυτό λέω :P

Σωτήρη κάτσε θα σου ρθει καμια σύνθεση συντόμως.

Δημοσ.

mobo: http://www.skroutz.gr/s/346386/Gigabyte-GA-Z68A-D3H-B3.html?keyphrase=GA-Z68A-D3H-B3 113

PSU: http://www.skroutz.gr/s/322308/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2.html -62

CPU: http://www.skroutz.gr/s/313286/Intel-Core-i5-2500K-Box.html - 196

GPU: http://www.skroutz.gr/s/331101/Asus-Radeon-HD-6950-1GB.html 217

RAM: http://www.skroutz.gr/s/317350/G-Skill-F3-12800CL9D-8GBXL.html 62

HDD: http://www.skroutz.gr/s/93955/Samsung-Spinpoint-F3-1TB.html 57

Σύνολο τα 700 σου

Τώρα καθαρά για gaming δε ξέρω πόσο σου χρειάζεται αυτός ο επεξεργαστής. Με τη νείλα των buldozers κάτι έπαθε ο καταναλωτής και χρειάζεται τον 2500Κ του.

Τέσπα άμα θέλεις τπτ άλλο στη σύνθεσή σου όπως κουτάκι η ίσως έναν μικρο ssd πες μου και κόβουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...