Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλααα....εγω το λεω εμπειρικα...οτι θελεις κανε...

Για εξηγησε το μας αυτο το εμπειρικα? Γιατι αμα το παμε ετσι και εγω εμπειρικα συντηρω συστημα με 1366 πλατφορμα και cf full κλοκαρισμενο με 525αρι ποιοτικο τροφοδοτικο! οχι οτι αυτο που κανω εγω ειναι σωστο... αλλα τουλαχιστον ειναι μια ενδειξη οτι ενα καλο 500αρι με αρκετα αμπερ στην 12αρα ειναι υπεραρκετο για ενα συστημα σαν αυτο που εχει στο μυαλο του ο ts ... ειδικα αν δεν εχεις βλεψεις μελλοντικα για cf η sli!

android.png

Δημοσ.

το κουτι π εχω θα ειναι οκ ετσι δεν ειναι??? γενικα οι ατι ειναι καλητερεσ απο τισ νβιντια???? γτ ειδα οτι εχει πιο πολλεσ υποδοχεσ κλπ αλλα σε βαθοσ χρονου θα ειμαι καλητερα καλλημενοσ με αυτη παρα με thn evga?

Δημοσ.

Για εξηγησε το μας αυτο το εμπειρικα? Γιατι αμα το παμε ετσι και εγω εμπειρικα συντηρω συστημα με 1366 πλατφορμα και cf full κλοκαρισμενο με 525αρι ποιοτικο τροφοδοτικο! οχι οτι αυτο που κανω εγω ειναι σωστο... αλλα τουλαχιστον ειναι μια ενδειξη οτι ενα καλο 500αρι με αρκετα αμπερ στην 12αρα ειναι υπεραρκετο για ενα συστημα σαν αυτο που εχει στο μυαλο του ο ts ... ειδικα αν δεν εχεις βλεψεις μελλοντικα για cf η sli!

android.png

ειπα πιο πανω..εχω δει 2 χειροτερα σε χαρακτηριστικα gaming pcs που το τροφοδοτικο τους εχει καει επειδη ειναι μικρο..τωρα τι να σου πω..δεν ειμαι και Ο ΕΞΠΕΡ...εφοσον εσυ ξερεις καλυτερα ας ακουσει εσενα..

Δημοσ.

σκληρο δισκο νομιζω οτι δεν χρειαζομαι απλα σε λιγο καιρο θα παρω ssd. εχω ενα caviar black 2.5 7200 στροφεσ με 16μβ cache...

Δημοσ.

Άμα δε θέλεις hdd πάρε αυτόν http://www.skroutz.gr/s/335065/Crucial-M4-64GB-2-5-Solid-State-Drive.html ή αυτόν http://www.skroutz.gr/s/339587/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-60GB.html και έχεις πολύ τούρμπο μηχάνημα.

Τι εννοείς ότι οι ati είναι καλύτερες απο τις nvidia, δεν υπάρχει αυτό. Άμα κάποια εταιρεία ήταν γενικά καλύτερη απο την άλλη τότε η δεύτερη θα είχε φαληρίσει εδώ και καιρό. Πες μου συγκεκριμένα μοντέλα να τα συγκρίνουμε, αυτό ναι.

Τώρα στη προκειμένη η 6950 είναι καλύτερη απο τις άλλες που πρότεινες. Στα ίδια λεφτά είναι η 560ti, πολύ καλή και αυτή(σε κάποια games καλύτερη απο την 6950) αλλά γενικά χειρότερη απο την 6950. Μετά πας 6870>6850

Δημοσ.

Κοιτα ειμαι λιγο εξω πο τα πραγμαυμτα σε θεμα γραφικα. Αλλα οποια κ απο τις τρεις καρτες να παρω στα σημερινα παιχνιδια δεν θα ειμαι οκ;;; Συο μελλον σιγουρα μπορει να ειναι καλητερη η 6850... Κ τι εννοω. Για παραδειγμα αν μια καρτα στο battlefield σ βγαζει 80 φπς κ η αλλη 100 θα καταλαβει διαφορα το ανθρωπινο ματι;;;

Δημοσ.

επειδή το κουτί αυτό του multirama το πέτυχα σε ένα μηχάνημα, είναι πολύ μέτριο γιατί δεν έχει καλό airflow ,έχει μόνο θέση για exhaust fan. γνώμη μου από τη στιγμή που στήνεις καινούργιο μηχάνημα δεν λέει να το βάλεις σε ένα τέτοιο κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...