Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να κανεις μια τετοια δουλεια??

Εντος των καταστηματων προωθεις πιστωτικες καρτες στους πελατες. Οι πελατες δεν πληρωνουν δεν τιποτα γι αυτες ενω εχουν ορισμενες ατοκες δοσεις(6 ή 12 ή 36 αναλογα με τη προσφορα καθε φορα) για αγορες που κανουν μεσω καρτας.

Για να ξεκινησεις πληρωνεις 100-150 ευρω, ενω καθε διμηνο πληρωνεις τεβε 420 ευρω. Ομως, αν καταφερω και δοσω 10 καρτες το μηνα θεωρω οτι ειμαι καλυμμενος.

Η ερωτηση λοιπον ειναι η παραπανω. Αξιζει ή θα μπω μεσα? Θα το εκτιμουσα πολυ εαν υπαρχει κανενας που εχει δοκιμασει κατι τετοιο να πει τη γνωμη του.

Θενξ προκαταβολικα :rolleyes:

Δημοσ.

Πηγα σε μια και καλα "συνεντευξη" για δουλεια σημερα και μου ειπαν τα παραπανω. Η συγκεκριμενη τραπεζα εγκρινει περισσοτερες πισυτωτικες απο τις υπολοιπες τραπεζες (δεν θυμαμαι ποσες, μνημη χρυσοψαρου βλεπεις :P ). Επισης μου ειπε οτι ασχολειται με τη δουλεια αυτη 11 χρονια.

Το ερωτημα ομως ειναι αλλο: θα παιρνει ο κοσμος πιστωτικες ή λογω της κρισης εχει εχει ενα λογω παραπανω να μην θελεθ να μπλεξει με τραπεζες και πιστωτικες κλπ.

Δημοσ.

το καναν και θεμα στις ειδησεις αυτο...μονιμη δουλεια με μεγαλη αμοιβη κτλ. ολοι στο ιδιο στυλ ηταν δωστε για αρχη καποια λεφτα(για να παρεις τα προιοντα ή για να παρακολουθησεις τα σεμιναρια) και μετα οτι κανετε μονοι σας.φαντασου τωρα να πηγαινουν 10ατομα και να του σκανε 150ε την μερα!!!

τα μαγαζια θα σε αφησουν να μπαινεις μεσα?δεν θα υπαρχουν αλλοι τοσοι που κανουν αυτη την δουλεια?τους εχεις δει ποτε στα μαγαζια αυτα?

μην μπλεξεις...αν το πιστευεις αυτα που σου πε παρε τηλ.την τραπεζα και θα δεις οτι μλκς σου ελεγε.

για ποιο λογο να εγκρινει πιστωτικες χωρις να τους πας καν εκαθαριστικο κτλ?ξερω ατομο που ζητησε πιστωτικη σε λογαριασμο μισθοδοσιας,χωρις δανειο στο ονομα του και με ακινητο στο ονομα του και αρνηθηκαν!

Δημοσ.

Προσωπικά το κόβω εντελώς απίθανο να σου κάτσουν 10/μήνα και να μην πω 1/μήνα.

Επίσης, αυτού του τύπου "τόσους έχω καταφέρει μέχρι τώρα" είναι για γέλια για μένα προσωπικά μιας και δεν είναι σαν να μοιράζεις δωρεάν ροφήματα...

Καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτόν/ην

Δημοσ.

αν εννοεις της citibank εγω την εχω και με συμφερει πολυ.

ασχετο, τωρα ειδα οτι μιλας για τους προωθητες. ξερω κι εγω? αν εχεις λεγειν αξιζει.

Δημοσ.

το καναν και θεμα στις ειδησεις αυτο...μονιμη δουλεια με μεγαλη αμοιβη κτλ. ολοι στο ιδιο στυλ ηταν δωστε για αρχη καποια λεφτα(για να παρεις τα προιοντα ή για να παρακολουθησεις τα σεμιναρια) και μετα οτι κανετε μονοι σας.φαντασου τωρα να πηγαινουν 10ατομα και να του σκανε 150ε την μερα!!!

τα μαγαζια θα σε αφησουν να μπαινεις μεσα?δεν θα υπαρχουν αλλοι τοσοι που κανουν αυτη την δουλεια?τους εχεις δει ποτε στα μαγαζια αυτα?

μην μπλεξεις...αν το πιστευεις αυτα που σου πε παρε τηλ.την τραπεζα και θα δεις οτι μλκς σου ελεγε.

για ποιο λογο να εγκρινει πιστωτικες χωρις να τους πας καν εκαθαριστικο κτλ?ξερω ατομο που ζητησε πιστωτικη σε λογαριασμο μισθοδοσιας,χωρις δανειο στο ονομα του και με ακινητο στο ονομα του και αρνηθηκαν!

Βασικα φιλε, επειδη δεν εδωσα αρκετα στοιχεια, αυτα που σου λεω μου τα ειπαν στη τραπεζα, στα κεντρικα μαλιστα οπου πηγα (citibank). Η τραπςζα συνεργαζεται με αυτα τα καταστηματα, οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα να μπω μεσα.

Τα 100-150 ευρω ειναι αυτα που πρεπει να πληρωσω στην εφορια για εναρξη επαγγελματος, δεν παιρνει τπτ η τραπεζα απ αυτα.

Οσο για τις εγκρισεις, σιγουρα δεν θα εγκριθουν ολοι οσοι θα θελουν πιστωτικη.

Δηλαδη εγω το φανταζομαι ως εξης: λες στον πελατη του καταστηματος για τη καρτα, τα + της κλπ. Πειθεται και θελει να βγαλει πιστωτικη και μετα παει για εγκριση. Αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα εγκριθει.

Εμενα αυτο που με απασχολει δεν ειναι τοσο τα 150 ευρω οσο το τεβε που πληρωνεις 420 καθε διμηνο.

αν εννοεις της citibank εγω την εχω και με συμφερει πολυ.

ασχετο, τωρα ειδα οτι μιλας για τους προωθητες. ξερω κι εγω? αν εχεις λεγειν αξιζει.

Ναι φιλε, για της citibank μιλαω ;)

Δημοσ.

Η δουλειά είναι πολύ καλή αν "το έχεις" και αν θέλεις να δουλέψεις..

Δηλαδή αν περιμένεις να κάθεσαι και να παπαγαλίζεις ποιηματάκια σε οποιον αργόσχολο έχει χρόνο να τα ακούσει τότε μάλλον θα αποτύχεις...

Η τράπεζα σου προσφέρει δικά της εμπορικά σημεία όπου τα διαχειρίζεσαι εσύ ο ίδιος. δηλαδή δεν θα έχεις πρόβλημα να μπει κάποιος ανταγωνιστής η να σου πουν πχ τα public ότι δεν μπορείς να δουλέψεις μέσα κτλ

οποτε έχεις ήδη την πελατεία έτοιμη.

Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να δουλέψεις.. δηλαδή να ψάξεις και να μάθεις τον ανταγωνισμό να μάθεις από έξω και ανακατωτά όλα τα στοιχεια του προϊόντος σου.. να κάτσεις και να κανεις ερευνα η να διαβάσεις έρευνες για να δεις τι θέλει το X πρότυπο καταναλωτή (πχ ο φοιτητής η οικογενειάρχης η νοικοκυρά κτλ)

και επίσης να μάθεις να ψυχολογείς άτομα (όλα αυτά τόσο από την εμπειρία σου μέσα στην δουλειά αλλα και μέσα από διάβασμα και συζήτηση στο internet -στα αγγλικά αμερική μεριά γιατί εδώ τέτοια forum δεν υπάρχουν-)

Εφόσον λοιπόν τα κανεις όλα αυτά θα ιδρώσεις αλλα κάθε στάλα ιδρώτα θα μεταφράζεται σε χρυσό.

Ειδικά την περίοδο της κρίσης που όλοι θέλουμε κάτι και κανένας δεν έχει να δώσει ντούκου.

Δημοσ.

συμφωνώ με τον papajo..

δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις..

Δες μήπως κάνεις και καμιά μαϊμουδιά με επιδοτούμενα προγράμματα και πάρεις και και καμιά επιδότηση για νέο επιχειρηματία κλπ.

Δες κι εδώ : http://www.antagonistikotita.gr/greek/news.asp?id=213

Από το να κάθεσαι να παρακαλάς τον κάθε ...... εργοδότη να σε προσλάβει , παίξτο freelancer, να 'χεις και κάποια ασφάλιση. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο, για οτιδήποτε κάνεις..

Δημοσ.

Προσωπικα δεν θα εκανα μια τετοια δουλεια.

1. Ο κοσμος πλεον δεν εχει λεφτα, ποσο μαλλον για να βγαλει νεες πιστωτικες , αφου ολοι λιγο πολυ εχουμε υπερχρεωθει στις καρτες.

2. Θα πρεπει να εχεις λεγειν , να στηνεσαι στα μαγαζια με τις ωρες, για να αποκτησεις εναν πελατη. Αξιζει ολη αυτη η κουραση?

Και προσεχε αντι να βγαλεις χρηματα, χρεωθεις ακομα περισσοτερα.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις, θα δω τι θα κανω.

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει σαλιο τωρα οποτε και τα 150+420 ευρω μου φαινεται μεγαλο ρισκο για να τα δοσω...

anyway, θα σκεφτω καλα πριν κανω το οτιδηποτε...

Δημοσ.

Προσωπικα δεν θα εκανα μια τετοια δουλεια.

1. Ο κοσμος πλεον δεν εχει λεφτα, ποσο μαλλον για να βγαλει νεες πιστωτικες , αφου ολοι λιγο πολυ εχουμε υπερχρεωθει στις καρτες.

Μαρια εχεις δικιο σ αυτο που λες, ο κοσμος δεν εχει λεφτα και μπορει να μη θελει να μπλεκει με πιστωτικες και τραπεζες. Απλα σκεφτομουν οτι αν δεν πληρωνε τπτ για να την αποκτησει και μπορουσε να αγορασει με ατοκες δοσεις μεσω της πιστωτικης, ισως το σκεφτοταν να αποκτησει.

Δημοσ.

Φίλε μου γνωρίζω πολλά άτομα που δουλέυουν στην citybank και κάνουν την συγκεκριμένη δουλειά. Μέχρι πέρσυ τους πλήρωναν κανονικά μισθό, ασφάλιση ΙΚΑ και bonus ανάλογα με τον αριθμό καρτών. Πλέον τους αναγκασαν να κάνουν έναρξη επαγγέλματος στον ΟΑΕΕ και να έχουν μπλοκάκι Α.Π.Υ. Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να τους συμβεί. Συνήθως δεν πληρώνονται καν! Δουλεύουν για να πληρώνουν της ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ! Ελάχιστες κάρτες εγκρίνονται από την citybank πλέον. Ελάχιστες όμως. Οι μισοί τα παρατήσανε. Για αυτό ψάχνουν άτομα-κορόιδα.

Ειδικά τώρα με το "κούρεμα" ξεχνάμε τελείως τα δάνεια από τις τράπεζες και τις πιστωτικές. Μην το ρισκάρεις να μπλέξεις με τον ΟΑΕΕ. Γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...