Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες εδώ και χρονια έχω ακουστά ότι υπάρχουν ελληνικοί ISP που δέχονται να σου κάνουν σάντουιτς 2 γραμμές (η και παραπάνω) και εγώ όλο έλεγα ότι θα το κάνω και κάθε χρόνο δεν το έκανα..

Κυρίως λόγο του κόστους τότε (2007-008-009) τα router που μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο κοστίζανε 500 με 1000 ευρώ και το internet ήταν και αυτό τσιμπημένο..

τώρα δυο έως 24/1 mbps γραμμές κοστίζουν 40 ευρώ περίπου και υπάρχουν router με μερικά εκατοστάρικα που είναι συμβάντα με MLPPP και ψήνομε... :P

γιαυτο ρωτάω έχει κάνει κανένας από εδώ μέσα την απόπειρα??

Πως τα είδα τα πράματα? θέλω να πω υπήρχε σταθερότητα ? ταχύτητες? προβλήματα με server κτλ?

Δημοσ.

τι θα σερβίρεις αλητάκο και τα θες αυτά ; :P

πέρα απ' την πλάκα , θα με ενδιέφερε κι εμένα ένας οδηγός υλοποίησης..

Δημοσ.

Καλά η υλοποίηση δεν είναι κάτι δύσκολο όπως και στην "απλή" σύνδεση παίρνεις το ειδικό router βάζεις τα 2 καλώδια στις 2 μπρίζες του τηλεφώνου (όπου η κάθε μπρίζα "φοράει" την δικη της σύνδεση) συνδέεις αυτά τα καλώδια στο router σου που έχει αντίστοιχα 2 η και παραπάνω εισόδους για dsl lines και τσούπ έχεις διπλάσιο internet! :P

βεβαια πρακτικά (για καινούργια γραμμή) πιστεύω ότι πρώτα θα τρέξουν την μια γραμμή μετά από μερικές μέρες θα σου βάλουν την δεύτερη γραμμή ως συμπληρωματική και μετά θα σου τις ενώσουν από την δικη τους άκρη..

αλλα εσύ δεν θα χρειαστεί να κανεις τίποτα πέρα από υπομονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...