fearwhatnow Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μολις ειδα το The Hunger Games ...αρκετα καλη περασε ευχαριστα η ωρα στο σινεμα,θεα η Jennifer Lawrence , αυτην την ρομαντοκατασταση να μην ειχε... τεσπα, ενα 7 απο μενα. (οποιος την δει θελω να μου πει αν ειμαι ο μονος που ζαλιζοταν με την καμερα σε εντονες σκηνες δρασης ) Ε και εγω ενα 7αρακι της βαζω.Αν ηταν 3-3,5 ωρες θα ηταν καλυτερη η ταινια.Μια χαρα ηταν η καμερα.Εχω ανοσια απο το Δογμα..Για την Lawrence (για να ευλογησω και τα γενια μου) τα ειχα πει πριν 2,5 χρονια περιπου και ηταν καρατσεκαρισμενη απο το εκπληκτικο και τελειως υποτιμημενο Burning Plain.Οι καλυτερες ερμηνειες της ομως παραμενουν στο Winter's Bone και φυσικα στο Like Crazy οπου σε δευτεροτριτο ρολο κανει παπαδες στην ερμηνεια της. Ομως πρεπει να προσεξει γιατι βλεπω αρχιζει και κανει λαθος επιλογες.Εχουμε και λεμε, House at the End of the Street: http://www.youtube.com/watch?v=3Xd2ceHDd-g&ob=av3e Που πας ρε καραμητρενα.Προσπαθωντας να την περασουν ως sex symbol μεσα απο horror movies ειναι γελοιο.Γελοιο ειναι να παιζει και σε τετοιου ειδους ταινια που 99% θα προκειται για τεραστια πατατα.Το Catching Fire παντως ανακοινωθηκε ηδη για 2013 και απο οσο φαινεται θα παιξει σε ολη την τριλογια.Παρολο που προκειται για mainstream teen movie δεν με χαλαει αλλα θελω την δευτερη ταινια πιο dark.Θα μπορουσε ολη η τριλογια να ειναι R18+ και να ταραξει τα νερα καθως εχει σαφη πολιτικα μηνυματα αλλα δυστυχως προτιμησαν να απευθυνθουν σε teenagers.
elir2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και γω είδα προχτες το Hunger Games και δεν δίνω με τίποτα πανω απο 6.Μου φάνηκε ότι ήταν κακη αντιγραφή μιας ιαπωνικής που χα δει παλια .Δεν θυμάμαι όνομα,ήταν όμως πολυ πιο βίαια και το love story δεν ειχε αισιο τέλος..καθώς μονο ένας μπορούσε να είναι νικήτης.Γινόταν σε ένα σχολείο,όπου τα παιδια επιλέγονταν τυχαία πήγαιναν σε ένα νησί και είχαν στα σακίδια (επίσης τυχαία) τους πχ τσεκουρια, μαχαιρια κτλ και άλλοι λιγοτεροι τυχεροι παγουρια, σχοινι κτλ. Την έχει δει κανεις αυτη την ιαπωνικη;
Sellers Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και γω είδα προχτες το Hunger Games και δεν δίνω με τίποτα πανω απο 6.Μου φάνηκε ότι ήταν κακη αντιγραφή μιας ιαπωνικής που χα δει παλια .Δεν θυμάμαι όνομα,ήταν όμως πολυ πιο βίαια και το love story δεν ειχε αισιο τέλος..καθώς μονο ένας μπορούσε να είναι νικήτης.Γινόταν σε ένα σχολείο,όπου τα παιδια επιλέγονταν τυχαία πήγαιναν σε ένα νησί και είχαν στα σακίδια (επίσης τυχαία) τους πχ τσεκουρια, μαχαιρια κτλ και άλλοι λιγοτεροι τυχεροι παγουρια, σχοινι κτλ. Την έχει δει κανεις αυτη την ιαπωνικη; Nαι την έχω δει εγώ. Battle Royal
yanc Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το καλο με το Hunger Games ειναι οτι αρκετοι θα μαθουν το BR. Θα τη δω καποια στιγμη αλλα ακουγοντας για teenagers και ρομαντσα νοιωθω λιγο...
chill Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Είδα το Incendies πριν από λίγο. Εκπληκτική ταινία της οποίας την κατάληξη είχα ψιλιαστεί.....λόγω λάθους (φταίνε λίγο οι Nirvana σε αυτό και ότι τα Γαλλικά μου είναι μόλις 6 μηνών). Αργό σε εξέλιξη film, ενδεχομένως σε κάποια σημεία να κουράσει ( π.x. σκηνές με το translation από την μια γλώσσα στην άλλη), εκνευριστικό και το fiction στα ονόματα των πόλεων (από μια σημαία και ένα όνομα γραμμένο σε ένα παράθυρο καταλαβαίνεις "που" πραγματικά εξελίσσεται το story) αλλά η κραυγή της Ζαν που διαρκεί μια στιγμή είναι συγκλονιστική και αξίζει η θέαση του film για την συγκεκριμένη ανατριχιαστική κορύφωση. Από τα καλύτερα films των τελευταίων ετών προτείνεται ανεπιφύλακτα στους μη hollywoodaddicted
sdaoulas Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μιας και το θυμηθηκα θα ηθελα να αναφερω τις ταινιες που ειδα αυτο το π-π-σ-κ. Πιστευω ανετα απο τα καλυτερα κινηματογραφικα weekend. Μπορει καποιος να το top-αρει? Πεμπτη Corpse Bride Intouchables Παρασκευη Singing in The Rain The Artist Σαββατο Apocalypse Now Redux Κυριακη The Hustler 12 Angry Men που βρισκετε τοσο χρονο; δεν δουλεύετε; αχ εμεις μονο ΣΚ και αν μας αφησουν οι υποχρεωσεις. Γυναικα, παιδι.
therock Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 που βρισκετε τοσο χρονο; δεν δουλεύετε; αχ εμεις μονο ΣΚ και αν μας αφησουν οι υποχρεωσεις. Γυναικα, παιδι. Εννοειται δεν ειμαστε παντρεμμενοι. Αλλιως 2 ταινιες το μηνα και πολυ, θα ημασταν Παντως 2 ταινιες την μερα για ΠΣΚ δεν ειναι κατορθωμα για εναν "ελευθερο ανθρωπο"...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εννοειται δεν ειμαστε παντρεμμενοι. Αλλιως 2 ταινιες το μηνα και πολυ, θα ημασταν Παντως 2 ταινιες την μερα για ΠΣΚ δεν ειναι κατορθωμα για εναν "ελευθερο ανθρωπο"... Εξαρτάται ποια θα πάρεις φίλε μου. Όποιος θέλει πολλές ταινίες, βρίσκει ανάλογη γυναίκα και τελειώνει το πρόβλημα. Μιλάω εξ ιδίων.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εξαρτάται ποια θα πάρεις φίλε μου. Όποιος θέλει πολλές ταινίες, βρίσκει ανάλογη γυναίκα και τελειώνει το πρόβλημα. Μιλάω εξ ιδίων. Ή την εκπαιδεύει αντιστοίχως!
HammerNsickle Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ενα πολυ καλο θριλερ (μετα τα αξεπεραστα Martyrs 9/10, Ils 8/10, Seven 8/10): Το La Cara Oculta(The Hidden Face), το οποιο βαθμολογω επισης με 8/10!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ.... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! http://www.imdb.com/title/tt1772250/
shinigami Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ωρε εισαι σιγουρος?? Μηπως θα ηθελες να το ξαναβαθμολογησεις λιγο πιο αυστηρα?? Γιατι τα site πανω απο 6,5-7 δεν μπορουν να του βαλουν..
xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 αυτες τις ημερες ανακαλυψα τον hal hartley και βλεπω τις ταινιες του, μου αρεσε το henry fool με το fay grimm και γενικα ολες οι ταινιες του ειναι ψιλοτρελουτσικες οπως μου αρεσουν...θελω να τσεκαρω και το The Book of Life με την pj harvey
NoisePollution Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 American Beauty Δυο λέξεις μόνο: Kevin Spacey
HammerNsickle Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αν ΚΑΙ ΕΣΥ καθε βραδυ λιωνεις απο δω κι απο κει μπας και βρεις κανενα αξιολογο θριλερακι και ειναι ολα απο μετρια εως πατατες, απλα ΔΕΣ ΤΟ! Χεσ' το το imdb... Εγω να σου πω την αληθεια δεν το πολυεμπιστευομαι.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ, αν σου αρεσαν Μartyrs & Ils, απλα δες το και πες μου μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις