star12 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 καλα το imdb ουτε εγω το εμπιστευομαι τωρα.εδω εδωσε τη μινι σειρα river 6 νομιζω ΗΜΑΡΤΟΝ..Ειδε κανεις το τιτανικο σε 3d αξιζει σε σινεμα με 3d η δεν εχει και πολυ διαφορα;επισης ειπαρχουν και εμπροσθετες σκηνες η ιδια ταινια ακριβως απλα με αυτη τη τεχνολογια.. Χτες ειδα το 7 below εκτοσ το οτι εμιαζε με ενα επεισοδιο του supernatural ηταν κακιστο απο ολλες τις πλευρες..μετριες ερμηνειες.τα εφε ηταν για τα μπαζα.τα παντα ηταν βλακωδες και πρωτη φορα ευχουμαν τα μικρα κασπερ να @#@@$@ τους πρωταγωνιστες γιατι ηταν σχεδον ολοι εκνευριστικοι... απορω πως ενα καλος ηθοπιος ο βαλ κιλμερ δεχτηκε να επανελθει στα πραγματα με αυτη τη πατατα...
blacktulip Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 august rush παω στοιχημα οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να δει αυτην την ταινια και μετα να μην θελει να παιξει μουσικη.
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 mission impossible ghost protocol πλεον μεγαλωσα και δεν αντεχω τοσο ψεμα ενταξει καλη ταινια. ο tom μεγαλωσε.. απορω πως το ξεχασα, πολυ καυτη η jane
viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 viper η βαθμολογια σου?? καλη ταινια??? μουφα? το κλασσικο ισπανικο μοτιβο? αβυζες γκομενες? δεν την προτεινω γενικα
Thisamenis Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 το Caranchoπου είδα θα του έβαζα 7/10. Ωραία πλοκή που δένει όμορφα συναισθηματικό μέρος με τη δράση που έχει η ταινία. Έχει σκληρό τέλος όμως. Θα προτιμούσα κάτι πιο ευχάριστο για τον επίλογο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 αβυζες γκομενες? αθλέτικ μπόντυ τάιπ;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Open Water Καλό ήταν, με κράτησε στη τσίτα γενικώς. Θεωρώ αρκετά χαμηλό το 5.9 του imdb. Εγώ θα του έβαζα ένα 6.5 άνετα. Mission: Impossible - Ghost Protocol Δε μου άρεσε, πολύ μέτριο το βρήκα. Ο Τομ Κρούζ δε πείθει πια κανέναν νομίζω, ακόμα και ο Jeremy Renner που μου αρέσει ήταν τελείως αδιάφορος. 4,5/10
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Shame θα μπορουσα να σχολιασω καθε σκηνη της ταινιας. ηταν τοσο περιεργη, τοσο καταπληκτικη δεν μπορω να πω τιποτα αλλο
giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 To The Grey αξίζει να το δω; Δεν είδα και καλά σχόλια εδώ μέσα. Χίλια συγγνώμη για το OffTopic, αλλά δε βρήκα άλλο θέμα. Εν τω μεταξύ, καμιά καλή ταινία με Richard Gere, παίζει; Εκτός από Hachiko και Άπιστη. Ευχαριστώ
damian1977 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 το Hunger το εχει δει κανεις; Απλα ταινιαρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις