Mau-Maus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο,και 'γω θυμάμαι ήταν η μόνη ταινία εδώ που έβαλα ξεχωριστά δυο βαθμολογίες 3ρακι για την ταινία 10ρακι για την κωλο~ερμηνεία! 2
_linuslost_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Star Trek Beyond: Mια μετριοτατη ,στην καλυτερη, ταινια. Χωρις λογο υπαρξης, με ανυπαρκτο σεναριο, ηθοποιους, συναισθημα... Γενικα μην την δειτε. Κριμα για τον πολυ συμπαθη Simon Pegg που δηλωνει και writer της ταινιας.. 4/10
kgian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Independence Day: Resurgence 3D Ωραίο 3D, τα εφέ όμως αλλού ήταν καλά και αλλού κάνανε μπαμ ψεύτικα. Η ταινία τώρα μέσα στα κλισέ. Λίγο επίκληση στο συναίσθημα δείχνοντας παλιούς χαρακτήρες, λίγο σώζουν τον κόσμο το τελευταίο λεπτό κλπ, τα αναμενόμενα. Παρ'όλα αυτά βλέπεται, απλά δεν σου μένει κάτι στο τέλος. Πιστεύω το 3 που υπονοείται θα είναι καλύτερο μια το θέμα μεγάλο σκάφος επιτέιθεται στην γη το τερματίσανε κυριολεκτικά.
TAKE5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μην παρεξηγηθεί κανείς η προσωπική μου άποψη ειναι πως αυτά τα movies με τους σουπερheroes, τους σπαιντερμαν, τους μπατμαναδες και όλους αυτούς, αν είσαι πάνω από 16-17 χρονών δεν μπορείς να τα δεις ακομη και αν σε δέσουν στην καρεκλά ! Sorry που επαναφέρω το offtopic αλλά τώρα το είδα και δεν άντεξα. Τα ίδια λέει και η γυναίκα μου όταν πάω σινεμά με το γιο μου για να δούμε κάτι τέτοιο. Ακούω βέβαια και χειρότερα όταν παίζουμε pro σπίτι αλλά αυτό είναι ακόμα πιο offtopic. Τα Flash, Arrow, Gotham κλπ τα έχει συνηθίσει πια 1
Nikosgiann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Into the Wildεπελεξα να τη δω σε ασχημη φαση και ομολογουμενως με βοηθησε.Πολυ δυνατη σε ολα της!8/10 2
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ειδα πρόσφατα αυτο http://www.imdb.com/title/tt0317248/?ref_=fn_al_tt_1 Αργησα πολύ να το δω γιατι νομιζα οτι θα ειναι κανα βαρυ δραμα κ δεν το επαιρνα απόφαση, τελικα το ειδα, απλα οσοι δεν το εχετε δει πρεπει να το δειτε 3
kanesaxo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ειδα πρόσφατα αυτο http://www.imdb.com/title/tt0317248/?ref_=fn_al_tt_1 Αργησα πολύ να το δω γιατι νομιζα οτι θα ειναι κανα βαρυ δραμα κ δεν το επαιρνα απόφαση, τελικα το ειδα, απλα οσοι δεν το εχετε δει πρεπει να το δειτε 10/10 το έχω δεί πριν χρόνια. Μια ταινία που πρέπει να τη δεί κανείς τουλάχιστο μία φορα στη ζωή του. 2
liakinen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ειδα πρόσφατα αυτο http://www.imdb.com/title/tt0317248/?ref_=fn_al_tt_1 Αργησα πολύ να το δω γιατι νομιζα οτι θα ειναι κανα βαρυ δραμα κ δεν το επαιρνα απόφαση, τελικα το ειδα, απλα οσοι δεν το εχετε δει πρεπει να το δειτε Αριστούργημα που δυστυχώς έχω παραδείγματα αρκετών φίλων που ούτε την έχουν ακούσει ποτέ. 1
speedy23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ειναι απιστευτο εργο πραγματι. Εχω πει τοσο καιρο να το ξαναδω γιατι οσο να'ναι εχω ξεχασει καποιες σκηνες. 2
liakinen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ειναι απιστευτο εργο πραγματι. Εχω πει τοσο καιρο να το ξαναδω γιατι οσο να'ναι εχω ξεχασει καποιες σκηνες. Και εγώ το έχω στο πρόγραμμα (περιμένω να το ξεχάσω λίγο ακόμα) και για κάποιο λόγο το έχω πάντα σε συνδυασμό (την θέαση του) με το Tropa De Elite. 1
badweed Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ το έχω στο πρόγραμμα (περιμένω να το ξεχάσω λίγο ακόμα) και για κάποιο λόγο το έχω πάντα σε συνδυασμό (την θέαση του) με το Tropa De Elite. εχουν κοινους συντελεστες . το tropa de elite (2007) , δεν τα παει τοσο καλα κατα την γνωμη μου χωρις το tropa de elite 2 (2010) που συμπληρωνει το περιβαλον που διαδραματιζονται οι καταστασεις . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ίσως το μεγαλύτερο μυστήριο που έχω συναντήσει. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος με τo Cidade de Deus. Την είδα κάποτε, και μάλιστα στο σινεμά, καααλή μου φάνηκε, δε με είχε ενθουσιάσει, σκέφτηκα ότι μάλλον την είδα σε λάθος εποχή που με απασχολούσαν άλλα θέματα, δε θυμόμουν τίποτα από την ταινία μέσα σε ελάχιστες μέρες... Μια από το σωρό... Μετά από πολλά χρόνια (κάπου πέρσι, πρόπερσι) την είδε η γυναίκα μου, με την οποία έχουμε 99% ολόιδιο γούστο στις ταινίες (σε μεταφυσικό βαθμό) και είπε ακριβώς τα ίδια που είπα κι εγώ. Και λίγο χειρότερα, βαρέθηκε ακόμη περισσότερο. Και να πω ότι δε βλέπουμε τέτοιες ταινίες με το κιλό... ψέματα θα 'ναι... Δεν ξέρω, όπως είπα, μεγάλο μυστήριο.
xavier Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 εμενα μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση η πολη του θεου οταν ειχε βγει, πιστευω και σημερα να τη ξαναβλεπα δεν θα αλλαζε κατι... ειχε παιξει και σειρα μετα http://www.imdb.com/title/tt0870090 , αλλα δεν εκατσε να τη δω ποτε... 1
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Suicide Squad. Αρκετά μέτρια ταινία. Και κακή σαν περιπέτεια δυστυχώς. Ίσως μόνο γι' αυτούς που είναι οπαδοί των συγκεκριμένων χαρακτήρων. http://www.imdb.com/title/tt1386697/
4saken Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Captain Fantastic. 8/10 ωραιες ερμηνειες,θεμα και αφορμη για προβληματισμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις