Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα τελικά οτι το θέμα της βαθμολογίας ειναι καθαρά ηλικιακό !

Αν ήμουν 18 και το έβλεπα μπορεί να του έβαζα 15/10, τώρα όμως που έχω δει άπειρες παρόμοιες ταινίες, που όχι μόνο αγωνία δεν είχα αλλά ήξερα απο την αρχη πως θα τελειώσει, τώρα η ταινια τσιμπάει ενα 5αρακι από μένα κ λέει κ ευχαριστώ.

καπου εκει ειναι και 7 πολυ ειπα...αλλα οχι 9/10 χαχαχα

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Purge: Anarchy (2014)

Χμμμ αφού είδα την ταινία διαπίστωσα ότι υπήρχε και άλλο The Purge πριν απ'αυτήν :P μάλλον έπρεπε να τό'χα δει πριν δω το Anarchy ε;

Καλούτσικη ήταν πάντως, είχε μερικές δόσεις βίας [και περισσότερες θα μπορούσαν να βάλουν πάντως :devil: και παραπάνω αίμα], ενδιαφέρον σενάριο, πέρασε ευχάριστα η ώρα [για μένα δλδ γιατί στους άλλους δεν φάνηκε να πολυαρέσει], το μόνο που για μένα δεεεεν δούλεψε είναι το cast - δεν ένιωσα να νοιάζομαι ουσιαστικά για κανέναν ό,τι και να πάθει, δεν με έπειθαν δλδ.

6.5/10

νομίζω άλλες δυο...

Δημοσ.

The Handmaiden

--http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4016934/

Μία φτωχή κοπέλα αναλαμβάνει να μπεί σε ένα "κόλπο" σαν υπηρέτρια βοηθώντας τον συνεργάτη της με το σχετικό αντάλλαγμα. Το παιχνίδι (ή μάλλον οι συνωμοσίες μεταξύ θύτη-θύματος) μπλέκει και μέσω flashbacks βλέπουμε τι έχει συμβεί καθώς προχωρά η πλοκή της ταινίας.

Λίγο πολύ ή βαθμολογία του IMDb με καλύπτει (8.1)

Δημοσ.

train to busan

απο τις καλυτερες ζομποταινιες που εχω δει,και εχω δει σχεδον οτι αξιολογο υπαρχει στο ειδος 9/10

Dont Breathe

ενταξη μπορω να παραλειψω καποιες υπερβολες που βοηθανε την υποθεση,αλλα οταν η ταινια βασιζεται στο ρεαλισμο μου ειναι πιο δυσκολο,περα απο αυτο ηταν ok ταινια,ειχε καλες σκηνες και σε εβαζε στο mode μιας σχετικης αγωνιας 7/10

για τις διαφωνιες των τελευταιων σελιδων να κανω και εγω το κομματι μου,

το να λετε οτι μια ταινια "ειναι για 5/10" και οχι "για μενα ειναι 5/10 " ειναι σαν λετε οτι ο κινηματογραφος ειναι επιστημη(την οποια εσεις κατεχεται τοσο που ξερεται  με ακριβεια,και διορθωνεται και τους αλλους ) και οχι τεχνη ,η τεχνη δεν εχει να κανει με αντικειμενικοτητα και βασιζεται στην αισθητικη,βαφτιζουμαι κατι αντικειμενικα ωραιο οταν αρεσει στους πολλους,αυτο δεν σημαινει οτι το αισθητικο κριτηριο πρεπει να διαμορφωθει συμφωνα με αυτο που αρεσει στους πολλους,και ουτε οτι οταν καποιος παρεκλινει απο το "αντικειμενικα ωραιο" δεν ξερει ή εμεις που συμφωνουμε με αυτο κατι ξερουμε,δεν ειναι ολα οπαδιλικη, η τεχνη εχει αλλο ρολο στη ζωη του καθενα που αφορα καθαρα τον εαυτο του ειτε για ψυχαγωγια ειτε για κατι βαθυτερο

• Like 1
Δημοσ.

joy 

http://www.imdb.com/title/tt2446980/

Ενταξει,περασε ευχαριστα η ωρα

true story 

http://www.imdb.com/title/tt2273657/?ref_=nv_sr_2

Ψιλομαπιδι .Δεν ειχα διαβασει την υποθεση.Στην αρχη ελπιζα οτι του την στηνει και οτι παμε για γαματο θριλερακι αλλα...true boring

Δημοσ.

Είδα neighbors 

http://www.imdb.com/title/tt2004420/?ref_=tt_rec_tt

Απροσδόκητα καλό. Περίμενα μια εντελώς no brainer ταινία με μπόλικες σεξοκλανοσκατοαστείες φάσεις αλλά έχει και λίγο ζουμί και ορισμένες εκπλήξεις επίσης. Φυσικά και έχει τις τραβηγμένες φάσεις του αλλά είναι πολύ πιο μαζεμένο από άλλες του είδους που είναι απλά συνονθύλευμα ιδεών και γελοίων καταστάσεων για 1:30 ώρα περίπου. Το συγκεκριμένο έχει στόρι, έχει χαρακτήρες οι οποίοι δεν είναι εντελώς μονοδιάστατοι και γενικά η ταινία τσουλάει πολύ πολύ ευχάριστα. Αν θέλετε μια κωμωδία που δεν είναι εντελώς γελοία και ταυτόχρονα να έχει και κάποια σειρά τότε εδώ είστε. Προτείνετε είτε για παρέα είτε μόνοι σας, είναι σίγουρο ότι θα γελάσετε κάμποσες φορές. 

Από εμένα θα πάρει πολύ άνετα ένα πολύ συμπαγές 7/10 ως μια πραγματικά τίμια προσπάθεια και καλή εκτέλεση.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HACKSAW RIDGE

http://www.imdb.com/title/tt2119532/

η ταινία είναι από τι ςλίγες που δε βασιζεται σε πραγματικά γεγονότα αλλά είναι πραγματική ιστορία και εκτιλίσσεται το 2ο παγκόσμιο. 

το θέμα ακολουθεί έναν ηθικότατο νεαρό ο οποίος έχει ορκισθεί να σώζει ζωές και όχι να αφαιρεί. γίνεται εθελοντής προκειμένου να πάει στον πόλεμο ανάμεσα Η.π.α.. και Ιαπωνίας.  Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα . αρνείται να αγγίξει όπλο (εργαλείο θανάτου) και πήγε στο στρατό μόνο για να σώσει ζωές ως νοσοκόμος. Μου αρέσει πολύ ο γκαρφιλντ , η υποκριτική του βγάζει μία αγαθότητα παρότι παραμένει λίγο αχυρένιος. οι προστριβές με τους συστρατιώτες του θα μπορούσαν να είχαν εξερευνηθεί λίγο περισσότερο, σχετικώς με τις κακές εμπειρίες (ξύλο, ψυχολογική βία και εκβιασμοί) . οι σκηνές μάχης είναι πολύ έντονες, με μεγάλη ταχύτητα, και ασταμάτητες , από τις καλλίτερες του είδους. ακόμη και ο Βινς Βόν που τον είχα μόνο για κωμωδίες είναι καταπληκτικός στο ρόλο του σχετικά σκληρού αλλά πάντα δίκαιου λοχία. η βαθμολογία του imdb θεωρώ,  για μένα πως είναι δίκαιη. 

το μόνο μείον είναι πως όταν ξεκινούν οι μάχες η προσωπικότητα του πρωταγωνιστή παραγκωνίζεται , μπαίνει σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα και αυτή να μην εξελίσσεται - εξερευνείται και να μην εμβαθύνει λίγο στην ψυχολογία του. 

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.

Hell or High Water

MV5BMTg4NDA1OTA5NF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDQ2

8+1/10 (+1 Για το soundtrack)

Ben Foster, Chris Pine και Jeff Bridges! Δεν μπορεί παρά να μην είναι ταινιάρα! Τρομερή ατμόσφαιρα και χαρακτήρες! 1 ώρα και 42 λεπτά πέρασαν ευχάριστα ομαλά, περνώντας αρκετά μηνύματα για το δεσμό που δένει τα αδέλφια, του πατέρα και των παιδιών, της συναδελφικότητας και άλλα. Με έκανε να συμπαθήσω με όλους τους χαρακτήρες (ακόμα και την σερβιτόρα!). 

Επίσης το soundtrack της ταινίας είναι εξαιρετικό! Το βάζω και το ακούω αυτές τις μέρες όταν είμαι σπίτι :)

Δείτε το χωρίς δεύτερη σκέψη. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Chevalier

Περιμενα αρκετο καιρο για να την δω .Η  ιδεα μιας αντροπαρεας που επιδιδεται στο αγαπημενο της hobby  που ειναι το ψαροντουφεκο  πανω σε ενα  σκαφος καπου στο Αιγαιο η' στον Σαρωνικο  δεν καταλαβα , δρουσε για μενα σαν μαγνητης .

Το πως εξελιχτηκε ολο αυτο ,δλδ σε ενα ρεσιταλ ανταγωνιστικοτητας  στο ποιος ειναι ο καλυτερος το εκανε ακομα πιο ενδιαφερον.

Εχεις  λοιπον ενα  τοσο ελκυστικο θεμα  που μπορει  απο μονο του να βγαλει ενα πολυ δυνατο αποτελεσμα σε κινηματογραφικο επιπεδο ,να προκαλεσει τρικυμια συναισθηματων ,να εχει ενταση ,νευρο  που θα απογειωνοταν με μια αντιστοιχη σκηνοθεσια και τελικα παραδιδεις ενα χλιαρο αποτελεσμα  σε ολα τα επιπεδα.

Κριμα για την χαμενη ευκαιρια θα μπορουσαμε  εν δυναμει να μιλαμε για αριστουργημα  του Ελληνικου κινηματογραφου .

Ανθρωπινους διαλογους σε σοβαρη ελληνικη ταινια  δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βλεπουμε ποτε ?

Σαν ρομποτ μιλανε .

Ο Λανθιμος ειναι ενας και το ιδιαιτερο στυλ  του  δεν γινεται να το αναπαραγουν και αλλοι ...

7/10 για το κεντρικο θεμα και μονο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Hacksaw Ridge

Mel Gibson μαζί με αρκετά κλισέ. Η απεικόνιση της μάχης άψογη, πλησίασε την απόβαση στο Ryan. O Gardfield, που σίγουρα δεν είναι στις συμπάθειες μου, τα πήγε αρκετά καλά.

7,5/10

Hell or High Water

Ωραία σκηνοθεσία και ερμηνείες που κρατούν τη ταινία σε υψηλό επίπεδο παρόλο το αδιάφορο σενάριο. Ο Jeff Bridges πάντα έχει κάτι να δώσει, ακόμα και στα γεράματα.

7,4/10

Allied

Προσπαθώντας να μιμηθεί κλασικές ταινίες του είδους ο Zemeckis μας προσφέρει απλά μια νερόβραστη ταινία που σίγουρα βλέπεται ευχάριστα αλλά μετά απο λίγες μέρες δε σου έχει αφήσει τίποτα. Το δίδυμο Pitt-Cotillard γοητευτικότατο.

6,1/10

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Absolutely Fabulous the Movie 2016

Αρκετα καλη ταινια για οσους εχουν παρακολουθησει τη σειρα (αναρωτιεμαι αν την εβλεπε κανεις αλλος :lol: ) με πολυ γελιο. Το κακο ειναι πως αν δεν ειχες παρακολουθησει τη σειρα εχει καποια κενα στο χτησιμο των χαρακτηρων. 

Οπως και να εχει περασε ευχαριστα η ωρα και η Jennifer Saunders βγαζει το γελιο που εβγαζε παντα.

7/10 για αυτο που ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...