DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλό είναι αλλά δεν έχει τσουτσούνια σαν το Shame. Απλά το αναφέρω για να μη μου λες μετά...
gavros10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Καλό είναι αλλά δεν έχει τσουτσούνια σαν το Shame. Απλά το αναφέρω για να μη μου λες μετά... στον βωμο της ποιοτητας και της τεχνης ολα επιτρεπονται, οποτε δεν πα να εχει οτι θελει. αμα ειναι διαμαντακι θα το δω Left 4 dead (short) ειναι fan film αλλα εγω νομιζα οτι θα ειναι κανονικη ταινια, αλλα τεσπα. 10 λεπτο ηταν μεγαλη πατατα. ξαφνικα εμφανιζεται ο τυπος απο το halo, ο αλλος απο το gears of war, ο ghost απο το call of duty μονο ο kratos ελειπε
ikskarda Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ρε παιδες ειδα το 13 assassins και εμενα με μεγαλη απορια σχετικα με το τελος λιγα λεπτα πριν πεθανει ο κακος αρχοντας, ο 13ος της παρεας των σαμουραι, που σαν ειναι ζητιανος να το πω ετσι, του καρφωνετε σπαθι στο λαιμο και τον μαχαιρωνουν στο στομαχι. στο τελος τον δειχνει να τρεχει με τον τελευταιο σαμουραι που εμεινε και να ειναι σωος και αβλαβης. τι παιζει ? edit: εψαξα στο google και βρηκα την απαντηση http://en.wikipedia.org/wiki/13_Assassins
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ρε παιδες ειδα το 13 assassins και εμενα με μεγαλη απορια σχετικα με το τελος λιγα λεπτα πριν πεθανει ο κακος αρχοντας, ο 13ος της παρεας των σαμουραι, που σαν ειναι ζητιανος να το πω ετσι, του καρφωνετε σπαθι στο λαιμο και τον μαχαιρωνουν στο στομαχι. στο τελος τον δειχνει να τρεχει με τον τελευταιο σαμουραι που εμεινε και να ειναι σωος και αβλαβης. τι παιζει ? edit: εψαξα στο google και βρηκα την απαντηση http://en.wikipedia....ki/13_Assassins ουτε και εγω καταλαβα να σου πω την αληθεια αλλα its okay
bluesattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εχει δει καποιος το City of Life and Death ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Tyrannosaur Καιρό το τριγύριζα τελικά το είδα. Δυνατό εργάκι σε όποιον αρέσει η υπόθεση και του αρέσουν τα βαριά προτείνω να το δει. 7/10
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 I saw de devil Απλα.αγαπω κορεατικοκινεζικογιαπωνεζικα θριλερ! Ενα 7 το πιανει ευκολα
hurin Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εχει δει καποιος το City of Life and Death ? Φρίκη φίλε μου. Πολύ σκληρό έργο!
RottenLungs Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχει δει καποιος το City of Life and Death ? Ωραία ταινία, σκληρή και ωμή... Όπως θα έπρεπε δηλαδή. Τώρα πήγαινα να βάλω το Tyrannosaur.. Το trailer πάντως ήταν αρκετά καλό. . Edit: Μόλις είδα το Tyranossaur. Είχε αρκετά καλα στοιχεία, ο πρωταγωνιστής πολυ καλός και βασικά αυτός σήκωσε την ταινία στην πλάτη του. Δυνατή αρχή, καλό στήσιμο αλλα σαν αποτέλεσμα δεν τρελάθηκα. Θα ήθελα να είχε αναπτύξει περισσότερο τον βασικό ρόλο (ο συγκεκριμένος είχε πολλάαααά να μας δείξει) και να είχε ασχοληθεί λιγότερο με την τύπισσσα που εμένα προσωπικά δεν μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρον. Θα μπορούσε με μικρές αλλαγές να είχε γίνει μία πολυ καλή ταινία. 7,5/10 απο εμένα Ααααααααααααααα χθές είδα και το ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ. Απο τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί τα τελευταία χρόνια. Τόσο κακή σκηνοθεσία παίζει να μην έχω ξαναδεί (κάτι πλάνα, ένα μοντάζ άλλο πράμα), το σενάριο ανύπαρκτο, οι διάλογοι αστείοι και το σύνολο μόνο για χαβαλέ (αλλα σηκώνει πολυ χαβαλέ). Σε ορισμένα σημεία μου θύμιζε "Καλημέρα Ζωή" http://www.youtube.com/watch?v=RrgBj5Hi3M4 . Έφτιαξε σχολή ο Φώσκολος;;; Ευτυχώς στο σινεμά είμασταν όλοι γνωστοί γύρω στα 15 άτομα και κλάσσαμε στο γέλιο με την άνεση μας. Μόνο ένα ζευγάρι ήταν ξένοι και άμα διαβάζετε αυτό το πόστ σαν ζητώ ταπεινά συγνώμη. 2/10 και μόνο επειδή είχε δύο πλάνα που μου άρεσαν. Α ρε Ελλάδα πόσο πίσω είσαι στο σινεμά Επεξ/σία 11 Απριλίου 2012 από RottenLungs
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μόλις είδα το Tyranossaur. Είχε αρκετά καλα στοιχεία, ο πρωταγωνιστής πολυ καλός και βασικά αυτός σήκωσε την ταινία στην πλάτη του. Δυνατή αρχή, καλό στήσιμο αλλα σαν αποτέλεσμα δεν τρελάθηκα. Θα ήθελα να είχε αναπτύξει περισσότερο τον βασικό ρόλο (ο συγκεκριμένος είχε πολλάαααά να μας δείξει) και να είχε ασχοληθεί λιγότερο με την τύπισσσα που εμένα προσωπικά δεν μου κίνησε καθόλου το ενδιαφέρον. Θα μπορούσε με μικρές αλλαγές να είχε γίνει μία πολυ καλή ταινία. 7,5/10 απο εμένα Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να εμβαθύνει περισσότερο στον Τζόζεφ, υπήρχε μεγάλο πεδίο ανεξερεύνητο. Η ιστορία της τύπισας εμένα μου άρεσε, την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα. Θεωρώ ότι η πίεση και το βάρος που είχε μέσα της ήταν πολύ μεγαλύτερο από του Τζόζεφ παρόλο που το κρατούσε καλά καμουφλαρισμένο μέχρι το σημείο που ξεσπάει και καθαρίζει τον άντρα της. Φοβερή και η εικόνα του Τζόζεφ να κάθεται ατάραχος στη καρέκλα στην αυλή του με το κομμένο κεφάλι του σκύλου πάνω του. Γαμάτη σκηνή. Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις ταινίες είναι ότι οι πρωταγωνιστές ρε παιδί μου παραπέμπουν εμφανησιακά σε φυσιολογικούς καθημερινούς ανθρώπους, δεν είναι όλοι αξεγάδιαστοι, με κατάλευκα δόντια, μπλε μάτια, ωραία σώματα κτλ...
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εχει ακολουθησει κανεις τις συνεχειες του εκληπτικου τοτε, City of God? Κατοπιν της προβολης του εργου (2002), ακολουθησαν με τιτλο City of Men μια σειρα με 4 σαιζον (2002-2005) και μια ταινια (2007). Απλως θα ηθελα να γνωριζω αν αξιζουν και αυτα να τους αφιερωσεις τον χρονο, και αν πρεπει να δεις πρωτα τους 4 κυκλους πριν πας στην ταινια. ΥΓ. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι συνεχεια, ή εστω αν ακομα συνδεονται κιολας σαν ιστοριες, αλλα ειναι απο τον ιδιο παραγωγο και ακολουθουν το ιδιο μοτιβο. Επισης η ταινια βασιζεται στην σειρα, χωρις να ξερω λεπτομερειες για το αν περιεχει κομματια απο εκει, κανοντας μια σουμα, ή αν το πηγαινει ακομα παραπερα. Δεν βαριεμαι να το ψαξω, απλως επειδη δεν μαρεσουν τα σποιλερ προτιμω να γνωριζω λιγα πριν δω κατι, οπως εχω ξαναπει. Απλως στην προκειμενη περιπτωση ρωταω αν καποιος εχει ηδη ασχοληθει και αν αξιζει τον κοπο.
taroutatsou Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να εμβαθύνει περισσότερο στον Τζόζεφ, υπήρχε μεγάλο πεδίο ανεξερεύνητο. Η ιστορία της τύπισας εμένα μου άρεσε, την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα. Θεωρώ ότι η πίεση και το βάρος που είχε μέσα της ήταν πολύ μεγαλύτερο από του Τζόζεφ παρόλο που το κρατούσε καλά καμουφλαρισμένο μέχρι το σημείο που ξεσπάει και καθαρίζει τον άντρα της. Φοβερή και η εικόνα του Τζόζεφ να κάθεται ατάραχος στη καρέκλα στην αυλή του με το κομμένο κεφάλι του σκύλου πάνω του. Γαμάτη σκηνή. Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις ταινίες είναι ότι οι πρωταγωνιστές ρε παιδί μου παραπέμπουν εμφανησιακά σε φυσιολογικούς καθημερινούς ανθρώπους, δεν είναι όλοι αξεγάδιαστοι, με κατάλευκα δόντια, μπλε μάτια, ωραία σώματα κτλ... Μου άρεσε και μένα αυτή η σκηνή. Αυτό που λες για ρεαλιστικούς χαρακτήρες νομίζω οτι παίζει πολύ σε βρετανικές ταινίες. (Tελευταίο παράδειγμα που μου έρχεται είναι το Dead Man's Shoes) Να σημειώσω επίσης οτι είναι η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Paddy Considine, ενός από τους καλύτερους Άγγλους ηθοποιούς κατά την ταπεινή μου γνώμη.
RottenLungs Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εγώ θυμάμαι να διαφώνουμε για το Hunter πάντως Φαντάζομαι λίγο πολύ τα γνωστά θα τα έχεις δεί οπότε δεν έχει νόημα να σου προτείνω το Black Swan ας πούμε Από τα παρακάτω τα έχεις δεί όλα? Bronson Barney's Version Stay The Machinist Croupier We Need To Talk About Kevin To Croupier μου έχει ξεφύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις