kalidor Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Χτες ειδα το 'ΑΤΜ'... Ανιαρο και καθολου ανατρεπτικο θα ελεγα..απλα περασε η ωρα βλεποντας το... του βαζω ενα 4/10 και μονο!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 The Grey Ελαφρώς άνω του μετρίου. Ηγέτης ο Neeson αλλά αυτό που έλειπε -κατά τη γνώμη μου- είναι η δυναμική παρουσία των χαρακτήρων της υπόλοιπης ομάδας. Τελείωσε η ταινία και ζήτημα αν θυμόμουν έναν πέρα από τον αντιρησία που έκανε συνέχεια μανούρα. Θεωρώ ότι σε τέτοιες ταινίες όπου μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να επιβιώσει ενάντια στη φύση η σε μία άλλη απειλή πιο σημαντικό ρόλο ακόμα και από την ίδια απειλή είναι το στίγμα που αφήνουν οι χαρακτήρες της ομάδος. Παράδειγμα: Σκεφτείτε τις ομάδες στις δύο από τις κορυφαίες περιπέτειες επιβίωσης απέναντι σε μία μή ανθρώπινη απειλή. Predator & Aliens. Στη συνέχεια σκεφτείτε την ομάδα στο Grey. Μόνο η σκέψη προκαλεί απογοήτευση. 5,5/10
invisible07 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Έκανα το λάθος και είδα το Immortals... κανά 2/10 και πολύ είναι!!
shinigami Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Amelie.... 9/10.... Ποσο γλυκια,ποσο??? Borat.... 7/10... Ποσο ΘΕΟΣ,ποσο???
RottenLungs Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Είδα το Croupier και δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε. Καταρχήν βρήκα το σενάριο ρηχό, μουντό και ψιλοαδιάφορο. Είχε μία ανατροπή που δεν περιμένεις αλλα και πάλι δεν μου έκανε αίσθηση. Ο Clive Owen δεν μου άρεσε καθόλου, δεν έβγαζε αυτήν την σαπίλα του χαρακτήρα του βιβλίου με την καμία. Επίσης ενώ η ταινία δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος βιώνει μία εσωτερική πάλη, αυτός είναι εντελώς μονοδιάστατος και ο μόνος τρόπος για να το καταλάβεις είναι μέσα απο κάποια λόγια. Πολυ κακή επιλογή ηθοποιού. Ίσως με καλύτερη επιλογή πρωταγωνιστή η ταινία να μπορούσε να γίνει μέτρια. Ένα 5,5/10 απο εμένα Edit: Μόλις είδα το Intouchables. Αρκετά καλή ταινία. Τα μηνύματα αρκετά απλές έννοιες που όμως πλέον δεν είναι κατανοητές απο μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Καλοδουλεμένη, πολυ καλές ερμηνείες και γενικότερα πιστεύω πως ήταν μία πλήρης δουλειά, δεν της έλειπες κάτι. Επίσης δυνατό soundtrack. Βέβαια μπορεί πολυ εύκολα να παρεξηγηθεί η ταινία γιατι το κύριο θέμα που πραγματεύεται δεν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας παραπληγικός αλλα οι ανθρώπινες σχέσεις και η ελπίδα. Ταινίες που είναι πιο ωμές και έχουν σαν βασικό θέμα τους παραπληγικούς υπάρχουν ήδη και είναι διαμαντάκια που πρέπει ο καθένας να έχει δεί, βλέπε Mar adentro και Le scaphandre et le papillon. Όμορφη ταινία, 8/10 απο εμένα Υ.Γ. Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις καλοδουλεμένες ερμηνείες, ανεξάρτητα απο την παραπάνω ταινία η ερμηνεία του François Cluzet τρύπωσε με στην καρδιά μου. Αυτή είναι η ομορφιά του σινεμά... Παω να την πεσω με το τραγουδάκι των τίτλων να ακούγεται ακόμα στα αυτιά μου. Ποιος πάει εφορία σε 4 ώρες;;;;;;;;;; Ποιος;;;;;; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2012 από RottenLungs
gavros10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 cafe de flore ειναι απο τις ταινιες που καπου στην μια ωρα εβαζα fast forward δεν καταλαβα χριστο πολυ αποψη και δεν την μπορω
gavros10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) All Good Things πολυ δυνατη ταινια δραματος, με εξαιρετικο θεμα θα επρεπε να ειχε καποια ξεσπασματα οπως τσακωμους, να μας εδειχνε σκληρες σκηνες οπως την δολοφονια του σκυλου ή οτι εγινε πριν την σκοτωσει τελικα. ετσι θα πετυχαινε να μας δημιουργησει συναισθηματα τα οποια ελειπαν νομιζω επρεπε να επικεντρωθουν και λιγο στον ερωτα τους στην αρχη γιατι δεν επειθαν για αλλη μια φορα η ελληνικη μεταφραση του τιτλου ειναι αισχος και αλλη μια ταινια του ryan που δεν λεει μιλαει παρα πολυ. και κατι αλλο. αυτοι που εβαψαν τον γερο ryan ειναι οι ιδιοι που εβαψαν και τον di caprio στο j.edgar? Tower heist περασε ευχαριστα η ωρα αλλα η φαντασια τους δεν εχει ορια Επεξ/σία 13 Απριλίου 2012 από gavros10
shinigami Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 The Road Πολυ καλη με ωραια σκηνοθεσια και καλες ερμηνιες. 7/10
shinigami Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ειδα και εγω το Intouchables... Σορυ αλλα δεν μπορω να βρω κανενα μεγαλο αρνητικο γιαυτην την ταινια... 8.5/10. Μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει μεσα στο 2012...
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μολις ειδα το Will Link (σας διχνω εικονα για να καταλαβετε πιο ειναι, το εψαχνα στο imdb και δεν μπορουσα να το βρω) φοβερο εργο, πολυ ωραια ιστορια και πολυ καλοι ηθοποιοι. 9/10
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εγώ χτες το βράδυ είδα το The Lovely Bones. Πραγματικά εντυπωσιάστικα.Η ταινία (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι δράμα και αρκετά συγκινητική.Το imbd τη βαθμολόγησε με 6.6 που κατα τη γνώμη μου είναι λίγο.Ακόμη ένα συν είναι ότι παίζουν πολύ γνωστοί και αξιόλογοι ηθοποιοί όπως η Rachel Weisz (η οποία έχει παίξει σε μια φανταστική ταινιάρα μυστηρίου που βασίζετε σε πραγματικά γεγονότα το The Whistleblower[Επικίνδυνη σιωπή]στην οποία έδωσε ρέστα!)και ο Mark Walbergh. To The Grey αξίζει να το δω; Δεν είδα και καλά σχόλια εδώ μέσα. Το The Grey δεν έχει και πολλά πράγματα για να δεις.Μπορεί στο τρέιλερ να φαίνεται καλό με δράση κλπ αλλά δεν έχει τίποτα.Και πραγματικά στεναχωρίθηκα γιατί ο Liam Neeson είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς ο οποίος έχει παίξει σε απίστευτες ταινίες και τώρα είναι σαν να υποβιβάστηκε.
xavier Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ειναι αδικο να αναφερεσαι στην Weisz ως την τυπισσα που επαιζε στο whistleblower(μετριο) οταν εχει κανει τα costant gardener, fountain,definetely maybe, agora κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις