DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Υ.Γ.2 DeadOrgan για πές κι εσύ την άποψη σου ρε. Έντάξει αφού επιμένεις... Εγώ θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο, πλην του θέματος με το αεροπλάνο που δε το είχα προσέξει καν, τώρα μόλις το είδα. Οι 3 πρωταγωνιστές στις 2 ιστορίες είναι οι ίδιες ψυχές. Η Vanessa Paradies είναι η πρώην του τυπά στο σήμερα, το αγοράκι είναι ο τυπάς και το κοριτσάκι είναι η ξανθιά γκομένα για την οποία παράτησε τη γυναίκα του ο τυπάς. Η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται μέχρι το σημείο που επεμβαίνει το μέντιουμ. Δηλαδή, η μητέρα (Paradies) δίνει όλη της την αγάπη και όλο της το είναι στο γιό της ο οποίος όμως δεν της την ανταποδίδει και ερωτεύτεται το κοριτσάκι, γεγονός που η μάνα δεν αντέχει και γι αυτό και στουκάρει και σκοτώνονται και οι 3. Δεν αντέχει δηλαδή το γεγονός ότι ο γιός της θα αγαπάει κάποια άλλη εκτός απο αυτή. Αντιστοίχως στο σήμερα, η μελαχρινή πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της είναι η αδερφή ψυχή της και γι αυτό δε μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα. Είναι πεπεισμένη ότι είναι το άλλο της μιισό και ότι πρέπει να είναι μαζί. Εδώ επεμβαίνει το μέντιουμ που της εξηγεί τη σύνδεση με τα οράματα που έχει (την παράλληλη ιστορία δλδ με την Paradies και τα παιδιά) αλλά της λέει επίσης ότι η αδελφή ψυχή του άντρα δεν είναι αυτή όπως τόσα χρόνια νόμιζε αλλά ή ξανθιά (και αντιστοιχώς στην παλιά ιστορία το κοριτσάκι) και πως αν δε το συνειδητοποιήσει και δε κάνει πίσω θα σταθεί εμπόδιο στο να ενωθούν οι αδελφές ψυχές αυτές (όπως έγινε και στην άλλη ιστορία). Μάλιστα λέει και κάτι αν θυμάμαι καλά πως αυτή η ζωή είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για αυτές τις ψυχές να ενωθούν (κάτι είχε πει πως οι αδελεφές ψυχές έχουν ευκαιρία σε 2 ή 3 ζωές για να ενωθούν η κάτι τέτοιο). Η μελαχρίνη το αποδέχεται και αυτό ουσιαστικά σημαίνει η κίνηση της που τον αγκαλιάζει στο τέλος, κάτι σαν να τον απελευθερώνει δλδ. Κάτι το οποίο δεν είχε κάνει η Paradies στη προηγούμενη ζωή με αποτέλεσμα να σκοτωθούνε όλοι. Τώρα, το αεροπλάνο που εκρήγνυται στη τελευταία σκηνή δε ξέρω τι σημαίνει, μπορεί να είναι και κάτι συμβολικό. Σε καμμία περίπτωση δε μας λέει όμως ότι ήταν και οι 3 μέσα. Πιθανόν να ήταν μόνο η μελαχρίνη. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ.
traganeus Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 white chicks στο Mega για 2η-3η φορά. Πολύ γέλιο!!!!!!
therock Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Έντάξει αφού επιμένεις... Εγώ θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο, πλην του θέματος με το αεροπλάνο που δε το είχα προσέξει καν, τώρα μόλις το είδα. Οι 3 πρωταγωνιστές στις 2 ιστορίες είναι οι ίδιες ψυχές. Η Vanessa Paradies είναι η πρώην του τυπά στο σήμερα, το αγοράκι είναι ο τυπάς και το κοριτσάκι είναι η ξανθιά γκομένα για την οποία παράτησε τη γυναίκα του ο τυπάς. Η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται μέχρι το σημείο που επεμβαίνει το μέντιουμ. Δηλαδή, η μητέρα (Paradies) δίνει όλη της την αγάπη και όλο της το είναι στο γιό της ο οποίος όμως δεν της την ανταποδίδει και ερωτεύτεται το κοριτσάκι, γεγονός που η μάνα δεν αντέχει και γι αυτό και στουκάρει και σκοτώνονται και οι 3. Δεν αντέχει δηλαδή το γεγονός ότι ο γιός της θα αγαπάει κάποια άλλη εκτός απο αυτή. Αντιστοίχως στο σήμερα, η μελαχρινή πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της είναι η αδερφή ψυχή της και γι αυτό δε μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα. Είναι πεπεισμένη ότι είναι το άλλο της μιισό και ότι πρέπει να είναι μαζί. Εδώ επεμβαίνει το μέντιουμ που της εξηγεί τη σύνδεση με τα οράματα που έχει (την παράλληλη ιστορία δλδ με την Paradies και τα παιδιά) αλλά της λέει επίσης ότι η αδελφή ψυχή του άντρα δεν είναι αυτή όπως τόσα χρόνια νόμιζε αλλά ή ξανθιά (και αντιστοιχώς στην παλιά ιστορία το κοριτσάκι) και πως αν δε το συνειδητοποιήσει και δε κάνει πίσω θα σταθεί εμπόδιο στο να ενωθούν οι αδελφές ψυχές αυτές (όπως έγινε και στην άλλη ιστορία). Μάλιστα λέει και κάτι αν θυμάμαι καλά πως αυτή η ζωή είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για αυτές τις ψυχές να ενωθούν (κάτι είχε πει πως οι αδελεφές ψυχές έχουν ευκαιρία σε 2 ή 3 ζωές για να ενωθούν η κάτι τέτοιο). Η μελαχρίνη το αποδέχεται και αυτό ουσιαστικά σημαίνει η κίνηση της που τον αγκαλιάζει στο τέλος, κάτι σαν να τον απελευθερώνει δλδ. Κάτι το οποίο δεν είχε κάνει η Paradies στη προηγούμενη ζωή με αποτέλεσμα να σκοτωθούνε όλοι. Τώρα, το αεροπλάνο που εκρήγνυται στη τελευταία σκηνή δε ξέρω τι σημαίνει, μπορεί να είναι και κάτι συμβολικό. Σε καμμία περίπτωση δε μας λέει όμως ότι ήταν και οι 3 μέσα. Πιθανόν να ήταν μόνο η μελαχρίνη. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ. Ακριβως οτι ειπες καταλαβα και εγω, με την διαφορα οτι δεν πιστεψα πως οι ιστοριες αυτες συνδεονται (προκειται για τις ιδιες ψυχες και καλα που λετε). Απλα καταλαβα για 2 ιστοριες οπου η πρωτη εκπληρωνεται και η αλλη οχι (με το στουκαρισμα). Για συντριβη αεροπλανου, ουτε εγω θυμαμαι να ειδα. Θα το ξανακοιταξω αυτο.
RottenLungs Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Έντάξει αφού επιμένεις... Εγώ θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο, πλην του θέματος με το αεροπλάνο που δε το είχα προσέξει καν, τώρα μόλις το είδα. Οι 3 πρωταγωνιστές στις 2 ιστορίες είναι οι ίδιες ψυχές. Η Vanessa Paradies είναι η πρώην του τυπά στο σήμερα, το αγοράκι είναι ο τυπάς και το κοριτσάκι είναι η ξανθιά γκομένα για την οποία παράτησε τη γυναίκα του ο τυπάς. Η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται μέχρι το σημείο που επεμβαίνει το μέντιουμ. Δηλαδή, η μητέρα (Paradies) δίνει όλη της την αγάπη και όλο της το είναι στο γιό της ο οποίος όμως δεν της την ανταποδίδει και ερωτεύτεται το κοριτσάκι, γεγονός που η μάνα δεν αντέχει και γι αυτό και στουκάρει και σκοτώνονται και οι 3. Δεν αντέχει δηλαδή το γεγονός ότι ο γιός της θα αγαπάει κάποια άλλη εκτός απο αυτή. Αντιστοίχως στο σήμερα, η μελαχρινή πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της είναι η αδερφή ψυχή της και γι αυτό δε μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα. Είναι πεπεισμένη ότι είναι το άλλο της μιισό και ότι πρέπει να είναι μαζί. Εδώ επεμβαίνει το μέντιουμ που της εξηγεί τη σύνδεση με τα οράματα που έχει (την παράλληλη ιστορία δλδ με την Paradies και τα παιδιά) αλλά της λέει επίσης ότι η αδελφή ψυχή του άντρα δεν είναι αυτή όπως τόσα χρόνια νόμιζε αλλά ή ξανθιά (και αντιστοιχώς στην παλιά ιστορία το κοριτσάκι) και πως αν δε το συνειδητοποιήσει και δε κάνει πίσω θα σταθεί εμπόδιο στο να ενωθούν οι αδελφές ψυχές αυτές (όπως έγινε και στην άλλη ιστορία). Μάλιστα λέει και κάτι αν θυμάμαι καλά πως αυτή η ζωή είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για αυτές τις ψυχές να ενωθούν (κάτι είχε πει πως οι αδελεφές ψυχές έχουν ευκαιρία σε 2 ή 3 ζωές για να ενωθούν η κάτι τέτοιο). Η μελαχρίνη το αποδέχεται και αυτό ουσιαστικά σημαίνει η κίνηση της που τον αγκαλιάζει στο τέλος, κάτι σαν να τον απελευθερώνει δλδ. Κάτι το οποίο δεν είχε κάνει η Paradies στη προηγούμενη ζωή με αποτέλεσμα να σκοτωθούνε όλοι. Τώρα, το αεροπλάνο που εκρήγνυται στη τελευταία σκηνή δε ξέρω τι σημαίνει, μπορεί να είναι και κάτι συμβολικό. Σε καμμία περίπτωση δε μας λέει όμως ότι ήταν και οι 3 μέσα. Πιθανόν να ήταν μόνο η μελαχρίνη. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ. Κοντά είμαστε... Το αεροπλάνο είναι που με ώθησε στην δικιά μου θεωρία. Θα το κοιτάξω να δώ αν λέει ποιοι ακριβώς ήταν μέσα. Λοιπόν παλικάρια την κάνω εγώ, πάω να γίνω λιάρδα!!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ακριβως οτι ειπες καταλαβα και εγω, με την διαφορα οτι δεν πιστεψα πως οι ιστοριες αυτες συνδεονται (προκειται για τις ιδιες ψυχες και καλα που λετε). Απλα καταλαβα για 2 ιστοριες οπου η πρωτη εκπληρωνεται και η αλλη οχι (με το στουκαρισμα). Για συντριβη αεροπλανου, ουτε εγω θυμαμαι να ειδα. Θα το ξανακοιταξω αυτο. Δε το λέμε εμείς, το μέντιουμ το είπε
therock Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δε το λέμε εμείς, το μέντιουμ το είπε Χμμ, την εχασα αυτη τη "λεπτομερεια" παροτι ο ιδιος ανεφερα οτι ηταν η πιο σημαντικη σκηνη. Την επομενη φορα θα ειμαι πιο ξεκουραστος και πιο προσεκτικος Κοντά είμαστε... Το αεροπλάνο είναι που με ώθησε στην δικιά μου θεωρία. Θα το κοιτάξω να δώ αν λέει ποιοι ακριβώς ήταν μέσα. Λοιπόν παλικάρια την κάνω εγώ, πάω να γίνω λιάρδα!!!! Αντε, καλη συνεχεια Μη μας γινεις και RottenLiver ομως!
Padaz Bloody Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ip man the legend is born. Ορίστε και το trailer Η ταινία είναι φοβερή, ατέλειωτο ξύλο, φοβερές σκηνές. Δείχνει μία σύντομη βιογραφία του ip man μέντορας του Bruce Lee. Αν σας αρέσουν οι πολεμικές τέχνες δείτε την οπωσδήποτε. Εγώ βάζω 10. Είναι και άλλες δύο ταινίες του ip man αλλά δεν τις έχω δει ακόμα.
1lj4z1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ip man the legend is born. Ορίστε και το trailer Η ταινία είναι φοβερή, ατέλειωτο ξύλο, φοβερές σκηνές. Δείχνει μία σύντομη βιογραφία του ip man μέντορας του Bruce Lee. Αν σας αρέσουν οι πολεμικές τέχνες δείτε την οπωσδήποτε. Εγώ βάζω 10. Είναι και άλλες δύο ταινίες του ip man αλλά δεν τις έχω δει ακόμα. Δες και τα ip man 1 + 2 αν δεν τα έχεις δει.
Voodooman Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Seven pounds Κυριακή πρωί με λιακάδα σήμερα, αλλά το χαρτομάντηλο πήγε σύννεφο...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Sherlock Holmes: A Game of Shadows Μου άρεσε πολύ η σκηνoθεσία του Guy Ritchie Και η μουσική του Hans Zimmer. Δε μου άρεσε το στόρυ, το βρήκα πολύ επιπόλαιο...απλά να συνδέσουμε τις σκηνές δράσης. Νομίζω ότι οι ιστορίες του Sherlock Holmes πρέπει να είναι πολύ πιο ψαγμένες. Δε μου άρεσε επίσης η ερμηνεία του Robert Downey Jr. που αρχίζει και θυμίζει αυτή του Johnny Depp στους πειρατές της Καραϊβικής. Καρικατούρα κατέληξε και ο Sherlock. Και στο πρώτο ήταν δηλαδή απλά εδώ νομίζω το παράκανε. Το πρώτο γενικώς μου είχε αφήσει καλύτερες εντυπώσεις. 6/10
therock Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Shichinin no samurai Ενταξει, τι αλλο να πω...
fearwhatnow Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 EVA Εξαιρετικο. 8.2/10 http://www.youtube.com/watch?v=YfFRjZFKPXE
therock Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 EVA Εξαιρετικο. 8.2/10 http://www.youtube.com/watch?v=YfFRjZFKPXE Daniel Bruhl? Ωραιο ηθοποιακι. Στα υποψιν...
linuslost Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Cabin In the Woods: Γιατι??? Γιατι να μην δω μια αλλα ταινια...? Αρχισε ωραια,το πηγαιναν καλα. . . αλλα αυτο το τελευταιο μιασωρο τι το ηθελαν? Εβαλαν οτι παραξενο πλασμα τους ηρθε στο μυαλο και δεκα κουβαδες με σαλτσα κοκκινη και εγιναν ολα πουτ@ν@....Οπως ειπε και ενα αλλο παιδι σαν scary movie εμοιαζε καθως ολοι γελουσαν αλλα ουδεις τρομαξε.---> 4/10 ΥΓ: Ολα τα λεφτα ηταν ο μαστουρωμενος και οι 2 που τα ελεγχαν ολα...Και κατανοω οτι το τελος και γενικα ολη η ταινια ηθελε να παρουσιασει κατι το διαφορετικο και κατα καποιο τροπο να περασει ενα μηνυμα για τους σκοτωμους που εγιναν αλλα δεν φτανει αυτο. . . Επεξ/σία 24 Απριλίου 2012 από linuslost
Προτεινόμενες αναρτήσεις