Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Skin I Live In.

2η φορα που βλεπω το συγκεκριμενο εργο, πολυ ωραιο, πολυ προτωτυπο, δεν βλεπουμε καθε τρεις και λιγο εργα με τετοια σκηνικα, πολυ ψαγμενο και πολυ σάϊκο ο Almodovar.

Το εργο στην αρχη μπορω να το πω αρκετα βαρετο μεχρι να μας παει πισω στον χρονο και να μας δειξει τι ακριβως ειχε γινει, απο εκει και περα αποκταει μεγαλο ενδιαφερον, μπορω να πω οτι μενεις μ@λ@κ@ς.

Αξιζει να το δειτε οσοι δεν το εχετε κανει ακομη.

8/10

Δημοσ.

Ήθελα να δώ καμμένη B ή C movie και πέτυχα διαμαντάκι.

Nazis at the Center of the Earth

Απο τον τίτλο καταλαβαίνεις τι πάς να δείς και έρχεται η πρώτη σκηνή για να στο σιγουρέψει (οπότε λές, καλα είμαστε). Μετά τα 10 πρώτα λεπτά είχα ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο μου και με αγωνία περίμενα τι καινούριο θα μου πεταχτεί.

Τα εφέ είναι ερασιτεχνικά και σου δίνουν την εντύπωση χιουμοριστικής προσέγγισης. Δεν γίνεται να μην το έκαναν επίτηδες, εκτός αν η ταινία γυρίστηκε σε μία βδομάδα. Σε φάση να μπαίνει ένα καρτουνίστικο τανκ στο πλάνο και να μένεις μ@λάκας.

Ο Εξοπλισμός και τα σκηνικά όλα τα λεφτά, πλαστικό κομφετί για χιόνι, ένας απλός σωλήνας για γεωτρύπανο, ακινησία του background (αφού ήταν απλά μια εικόνα) και ήχοι της φύσης ξένοι στο όλο σκηνικό.

Οι ηθοποιοί πρέπει να ήταν part-time που το έκαναν για χαρτζιλίκι. Εκφράσεις λές και τους τράβαγε κάποιος καραγκιοζοπαίχτης μάγουλα με σχοινάκια.

Το σενάριο, μέσα στα κενά. Κάτι σε κεφαλογραβιέρα. Τα περισσότερα δεν μπήκαν καν στον κόπο να στα εξηγήσουνε. Έδινε έμφαση συνέχεια στα ίδια και τα ίδια (μπορεί να είδα μια σκηνή 2-3 φορές με απλα διαφορετικά άτομα).

Το θέμα όμως είναι οτι ήξερα τι θα δώ γιατι το πλασσάρανε σωστά οι συντελεστές και το επέλεξα γιαυτόν τον λόγο. Είναι true στο είδος τους αν και δεν έχω δεί πολλά (μία στα 5 χρόνια με πιάνει τέτοια μαλακία και βάζω να δώ τέτοιου είδους ταινία). Δεν θα βάλω βαθμολογία μωρέ, γιατι ανα σκεφτείς τα λεφτά που ξόδεψαν, ήταν τίμια δουλειά και θα τους αδικήσω. Πάνω απο 2/10 πάντως αν το βαθμολογούσα σαν κανονική ταινία δεν θα έβαζα.Χαβαλεταινία είναι και την προτίνω σίγουρα αν θέλετε να αράξετε με κλασμένη αντροπαρέα και ουζάκια.

Δημοσ.

Το Κορίτσι με το Τατουάζ

Πολλά έγραψες! :P Το θέμα είναι να πεις δυο λόγια και να δώσεις ένα Link της ταινίας. Το ποστ σου δε λέει τίποτα. Δεν έχεις γράψει ούτε καν τον original τίτλο και δεν αναφέρεις σε ποιά από τις δύο ταινίες αναφέρεσαι.

Πάντως επειδή έχω δει την τριλογία θεωρώ την Νορβιγική καλύτερη του αμερικάνικου remake. Στη Νορβηγική ταινία η Lisbeth τα σπάει. :rolleyes:

EVA

φαίνεται πολύ καλή. Θα την κατεβάσω άμεσα.

Για όποιον θέλει να διαβάσει κάτι παραπάνω για την ταινία:

http://www.imdb.com/title/tt1298554/

http://www.evalapelicula.com/

Δημοσ.

Πολλά έγραψες! :P Το θέμα είναι να πεις δυο λόγια και να δώσεις ένα Link της ταινίας. Το ποστ σου δε λέει τίποτα. Δεν έχεις γράψει ούτε καν τον original τίτλο και δεν αναφέρεις σε ποιά από τις δύο ταινίες αναφέρεσαι.

Κάποιοι θέλουν να είναι minimal στις διατυπώσεις τους, δε χρειάζεται να μας δίνουν συνέχεια μασημένη τροφή. Όταν κάτι το αναλύεις πολύ εκτός από τη μαγεία χάνεται και το σασπένς.

Εμένα προσωπικά με κέρδισε το ποστ της γλυκούλας89.

Δημοσ.

The Skin I Live In.

2η φορα που βλεπω το συγκεκριμενο εργο, πολυ ωραιο, πολυ προτωτυπο, δεν βλεπουμε καθε τρεις και λιγο εργα με τετοια σκηνικα, πολυ ψαγμενο και πολυ σάϊκο ο Almodovar.

Το εργο στην αρχη μπορω να το πω αρκετα βαρετο μεχρι να μας παει πισω στον χρονο και να μας δειξει τι ακριβως ειχε γινει, απο εκει και περα αποκταει μεγαλο ενδιαφερον, μπορω να πω οτι μενεις μ@λ@κ@ς.

Αξιζει να το δειτε οσοι δεν το εχετε κανει ακομη.

8/10

phyco ναι ψαγμένο δε θα το έλεγα.Σοκάρει μέσω του σεναρίου του.Προσωπικά δεν μπορώ να πω αν μου άρεσε ή όχι.

Δημοσ.

ειδα το payback με τον μελ γκιμπσον, απο τις ελαχιστες ταινιες του που μου αρεσαν

:confused: :confused: :confused:

τοσα διαμαντια υπαρχουν....

Δημοσ.

ειδα χθες το underworld το καινούργιο.Καμμια σχέση με τα προηγούμενα 3,σε βάζει σε μια τελείως καινούργια ιστορία και νοοτροπία.Θα μπορούσε να την δει και κάποιος που δεν έχει δει και τα προηγούμενα.

Για εμένα τελείωσε η ταινία και περίμενα να δω την συνέχεια.Δειτε την .

Underworld: Awakening

Δημοσ.

ειδα χθες το underworld το καινούργιο.Καμμια σχέση με τα προηγούμενα 3,σε βάζει σε μια τελείως καινούργια ιστορία και νοοτροπία.Θα μπορούσε να την δει και κάποιος που δεν έχει δει και τα προηγούμενα.

Για εμένα τελείωσε η ταινία και περίμενα να δω την συνέχεια.Δειτε την .

Underworld: Awakening

στο τελος του εργου εκει που λες οτι θαναι το τελευταιο της σειρας σε κανει να λες "ναι ενταξει περιμενουμε και το 5ο μερος".

Δημοσ.

στο τελος του εργου εκει που λες οτι θαναι το τελευταιο της σειρας σε κανει να λες "ναι ενταξει περιμενουμε και το 5ο μερος".

ακριβως,ασε που ηταν σαν προλογος και οταν τελειωνει η ταινια περιμενεις να δεις επιτελους την ιστορια να εξελισσεται και την δραση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...