ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ξαναείδα μετά από χρόνια το Chronicle http://www.imdb.com/title/tt1706593/?ref_=nv_sr_1 Είναι διαμάντι τελικά η ταινία. Πολύ προσεγμένη και πολύ καλά δομημένη στο πως γίνεται η εξέλιξη της ιστορίας και των χαρακτήρων. Από την αρχή σε κρατάει και φυσικά δεν σε αφήνει μέχρι το τέλος της με το επικό τελευταίο μέρος. Οι ηθοποιοί κάνουν καλή δουλειά φυσικά με αποθέωση τον ψυχικά ασταθή κεντρικό ήρωα που δείχνει full force το τι θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε καταπιεσμένο και bullied χαρακτήρα με δύναμη στα χέρια του. Είναι στην ίδια κατηγορία με το Kick-ass στο ότι είναι μια ταινία με υπερήρωες (ή πιο σωστά με άτομα που κατέχουν υπερφυσικές δυνάμεις) που δεν είναι συμβατική και σίγουρα την βλέπεις με σχετική άνεση και έκπληξη. Ταινία που την βλέπεις άνετα και μόνος και με παρέα και από εμένα σίγουρα παίρνει ένα συμπαγέστατο 8/10.
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα τα πρώτα 10 λεπτά του Transformers: The last sixama Αν εξαιρέσω τα πρώτα 10 λεπτά, αριστούργημα! 10/10 4
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα τα πρώτα 10 λεπτά του Transformers: The last sixama Αν εξαιρέσω τα πρώτα 10 λεπτά, αριστούργημα! 10/10 Λοιπον το ειδα και εγω χτες αλλα ντρεπομουν και που το ειδα. Πραγματικα τραγικο ,συνοθυλευμα και σεναριακος αχταρμας που ξεπερναει και την πιο διεστραμενη φαντασια .Χωρις αρχη μεση και τελος .Σαν να σου κανει "αριστερος" οικονομικη αναλυση ... 4/10 γιατι σεβομαι τα χρηματα που δαπανηθηκαν . 5
jokerakias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον το ειδα και εγω χτες αλλα ντρεπομουν και που το ειδα. Πραγματικα τραγικο ,συνοθυλευμα και σεναριακος αχταρμας που ξεπερναει και την πιο διεστραμενη φαντασια .Χωρις αρχη μεση και τελος .Σαν να σου κανει "αριστερος" οικονομικη αναλυση ... 4/10 γιατι σεβομαι τα χρηματα που δαπανηθηκαν . Ήρωας!!! 1
panagos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Get Out Μια κοπέλα αποφασίζει να πάρει το αγόρι της, που είναι μαύρος (δε φταίω εγώ, συνέχεια το κοπανάει στην ταινία), να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι των γονιών της, σε ένα πολύ ήσυχο μέρος στο δάσος. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά με το όλο σκηνικό.. Από τις πιο wtf και ανατριχιαστικές ταινίες που έχω δει. Δεν είναι τόσο τρομακτική, όσο ανατριχιαστική. Ωραίες ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, στρωτό σενάριο. Συστήνεται. 7.2/10 10
Heybro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Memories Of Murder Εξαιρετική ταινία σκληρή ωμή βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Μην τη χάσει κανείς η κορεατες έδωσαν ρεσιτάλ πάλι. 9/10 Moana Το animation της χρονιάς. Απολαυστικό βγάζει γέλιο μέχρι δακρύων με μια πολύ όμορφη ιστορία. Αν δεν είχε τα τόσα τραγούδια θα άγγιζε την τελειότητα. 7.5/10 Unlocked Ταινία κατασκοπίας με σενάριο που έχουμε ξανά δει αρκετές φορές αλλά βλέπετε ευχάριστα χωρίς να κάνει κοιλιά. Πολύ καλή και η Rapace όπως μας έχει συνηθίσει. 6.5/10 3
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί δεν μου χατε πει ότι η Κιριλένκο τα πετάει όλα στο Hitman; Διαμαντάκι! Παίζει τώρα. Σενάριο, σκηνοθεσία κλπ μικρή σημασία έχουν. 2
Heybro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί δεν μου χατε πει ότι η Κιριλένκο τα πετάει όλα στο Hitman; Διαμαντάκι! Παίζει τώρα. Σενάριο, σκηνοθεσία κλπ μικρή σημασία έχουν. Εχει μια δεκαετία που την είδαμε. 1
kgian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ολοκλήρωσα την τριλογία του Νονού. Εξαιρετικότατες και οι τρεις ταινίες. Εντάξει, η τρίτη είναι λιγο χειρότερη και η δεύτερη μάλλον η καλύτερη, αλλά και οι τρεις είναι εξαιρετικές και καθηλωτικές. Είδα και το keeping up with the Joneses Απλό ταινιάκι. Η Gal Gadot (wonder woman) τι μωρό θεικό που είναι. Κατά τα λοιπά η ταινία είναι meh. 1
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 η Κιριλένκο ...Παναγίθρα μου ;!;!!! 5
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί δεν μου χατε πει ότι η Κιριλένκο τα πετάει όλα στο Hitman; Διαμαντάκι! Παίζει τώρα. Σενάριο, σκηνοθεσία κλπ μικρή σημασία έχουν. καλα δεν το ξερες; θυμαμαι αυτο διαφημιζανε πιο πολυ, οταν πρωτοβγηκε η ταινια. ...Παναγίθρα μου ;!;!!! θα ηταν τελεια Black Widow, βαλανε ομως την χοντροκωλα δανεζα..πφφφ.. 2
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ολοκλήρωσα την τριλογία του Νονού. Εξαιρετικότατες και οι τρεις ταινίες. Εντάξει, η τρίτη είναι λιγο χειρότερη και η δεύτερη μάλλον η καλύτερη, αλλά και οι τρεις είναι εξαιρετικές και καθηλωτικές. Είδα και το keeping up with the Joneses Απλό ταινιάκι. Η Gal Gadot (wonder woman) τι μωρό θεικό που είναι. Κατά τα λοιπά η ταινία είναι meh. Δυστυχώς όταν βλέπεις τέτοιες ταινίες και μετά ψάχνεις στις σημερινές ότι και να δεις σου φαίνεται ανούσιο και βαρετό. Έχουν σταματήσει να βγαίνουν τέτοιες ταινίες. Πιθανώς έχουν γίνει και αυτές σαν τα σουξέ της εποχής που ακούγονται για ένα χρόνο χάνονται για να έρθουν τα καινούργια ενώ τα παλιά λαϊκά ακούγονται πάντα. Τουλάχιστον από εμάς τους μεγαλίτερους. Με λίγα λόγια.Δεν θέλουν να κάνουν πλέον τέτοιες ταινίες.Δεν τους συμφαίρει οικονομικά.
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 εδω καταντησε ο Scorsese να γυριζει ταινια με DeNiro, Pacino, Pesci στο Netflix. τι να λεμε τωρα.
nickmanak Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μακάβριο σενάριο αλλά σε καθηλώνει κατα καποιο τροπο αυτη η ισπανικη φθηνη σε μπατζετ ταινια. Η ατμόσφαιρα και η απόδοση των ρόλων ειναι πολυ καλή και δεν σηκώνεσαι από τον καναπέ μεχρι να δεις τι θα γίνει ως το τέλος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις