Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ Μάγκες...

DUNKIRK

http://www.imdb.com/title/tt5013056/

7/10 - Aργό βαρύ και ατμοσφαιρικό έργο (δεν είναι για όλους - μην περιμένετε να δείτε κάτι σχετικό με s.Pr.Ryan)

IT

http://www.imdb.com/title/tt1396484/

Εξαιρετικό! με άρωμα απο goonies ή Stranger Things αν θέλετε σε συνδιασμό με Psychological horror

8/10 επάξια και το ξανάβλεπα!

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Coherence 6/10

http://www.imdb.com/title/tt2866360/

Τσέκαρα την ταινία επειδή την πρότεινε φίλος εδώ πρόσφατα, ως κάτι το διαφορετικό. Δυστυχώς οι προσδοκίες μου δεν επαληθεύτηκαν.

Η ταινία στηρίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα, βασισμένη στην κβαντομηχανική. Όμως οι ηθοποιοί είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και το σενάριο δεν είναι ανάλογο της πρωτοτυπης ιδέας που διαπραγματεύεται.

Οι επιλογές των ηρώων δε στηρίζονται σε λογικοφανή αίτια και κάποια στιγμή έχεις την εντύπωση ότι είναι τελείως βεβιασμένες κι ουρανοκατέβατες, ειδικά η τελευταία επιλογή της ηρωίδας, η οποία υποτίθεται ότι είχε ψυλιαστεί τι συμβαίνει.

Μια παρέα φίλων κάνει ένα ρεγιούνιον, που λέμε και στο χωριό μου, τη μέρα που ένας κομήτης περνάει αρκετά κοντα από τη Γη.

Ξαφνικά φαίνεται ότι αυτο το ουράνιο σώμα αναστατώνει τις συμπεριφορές όλων, που αρχίζουν να φέρονται περίεργα και τα κάνει με λίγα λόγια πουτάνα! Πουτάνα, δυστυχώς γίνεται και το σενάριο, που κάπου μπερδεύεται υπερβολικά. 

Το κάστινγκ είναι τελείως απαράδεκτο, μ' εξαίρεση το ξανθό μιλφάκι που παίζει τη νευρωτική ηρωίδα. Οι υπόλοιποι είναι για να πουλάνε λεμόνια στη λαϊκή...

Ευτυχως που δεν βγηκε 4η ταινια.Εχω βαρεθει να βλεπω να βγαινουν sequels prequels origin stories,anime σε live action κτλ. καθε επιτυχημενης ταινιας που εχει υπαρξει.

ΥΓ. Προφανως και θα παω να τα δω απλα θα ξερω μεσα μου οτι ειναι λαθος... Πχ το νεο blade runner ο πρωτος θα ειμαι που θα κλεισω εισιτηριο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χαιρομαι που φτιαχτηκε η ταινια αυτη,απλα με τρωει η περιεργια μου

Νομίζω ότι ο Νονός είναι η μοναδική τριλογία που αποτελείται από τρία ξεχωριστά αριστουργήματα. Ακόμη και το τρίτο μέρος που χωλαίνει αισθητά σε σχέση με τα προηγούμενα, διασώζεται από την κεκτημένη ταχύτητα των δύο προηγούμενων ταινιών. Η Σοφία Κόπολα, ναι, είναι σα γαμώ το θεό μου και χαντακώνει το συγκεκριμένο κομμάτι του έργου, μ' εκείνο το βλέμμα του ροφού.

Αν θυμάστε "Την τιμή των Πρίτσι", Με τους εξαιρετικούς Αντζέλικα Χιούστον, Τζακ Νίκολσον και Καθλίν Τέρνερ, η Ιταλίδα κόρη οφείλει να είναι άσχημη, αλλά να εκπέμπει φωτιά. Παρεπιπτόντως, η Αντζέλικα Χιούστον πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση βυσματία ηθοποιού που δεν ξεφτίλισε το σκηνοθέτη γονιό του  στην ταινία που έπαιξε με τα μέσα του μπαμπά.

Δημοσ.

Η ταινία δεν είχε σενάριο όπως το εννοείς. Οι ηθοποιοί κάθε μέρα λάμβαναν, ο καθένας ξεχωριστά, κάποιες οδηγίες για το που να κατευθύνουν τη συζήτηση, αλλά κατά βάση αυτοσχεδίαζαν πάνω σε αυτές τις γραμμές. 

Δημοσ.

El bar - Το μπαρ (2017)

Ισπανο-αργεντίνικη θριλερο-μαύρη κωμωδία. Ατμόσφαιρα που θυμίζει "ομίχλη" του στιβεν κινγκ και REC. 

6.5/10

Que dios nos perdone (2016) - Κανείς δεν μπορεί να μας σώσει.

Υπόθεση λίγο-πολύ συνηθισμένη: 2 αστυνομικοί με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες προσπαθούν να συλλάβουν έναν serial killer. Παρόλα αυτά, διαφέρει λίγο στην τελική εξέλιξη από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε ανάλογες ταινίες.

7/10

Al final del tunnel (2016) - Στο τέλος του τούνελ

Ισπανο-αργεντίνικη περιπέτεια. Παραπληγικός αντιλαμβάνεται πως κάποιοι κλέφτες ετοιμάζονται για ριφιφι σε διπλανή τράπεζα. Έξυπνος ο τρόπος που εξελίσσεται η ταινία στο τελευταίο μισάωρο -  δεν προσπαθεί να μεταμορφώσει τον πρωταγωνιστή σε υπερήρωα. Βλέπεται ευχάριστα. 

6.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Η ταινία δεν είχε σενάριο όπως το εννοείς. Οι ηθοποιοί κάθε μέρα λάμβαναν, ο καθένας ξεχωριστά, κάποιες οδηγίες για το που να κατευθύνουν τη συζήτηση, αλλά κατά βάση αυτοσχεδίαζαν πάνω σε αυτές τις γραμμές. 

Φίλε μου, μην ξεχνάμε ότι η τέχνη γίνεται για το λαό κι όχι για τη μούρλα του καλλιτέχνη... Ασχετα με τα κόλπα που έκανε ο σκηνοθέτης, δεν τα καταφερε και γι αυτο η ταινια εμεινε άγνωστη, ενω ας πουμε το get out φετος γάμησε.

Για να μην παρεξηγηθώ, μου αρεσε σαν ταινία του 6/10, απλά σπάστηκα για τη χαμενη ευκαιρία να απογειωθεί. 

Δημοσ.

nicolas cage απο τα παλια

http://www.imdb.com/title/tt0105226/?ref_=nm_flmg_act_70

ο νονος ειχε ενα προβλημα ως ταινια,το προβλημα ηταν ο brando,οσο καλοι κ να ηταν οι υπολοιποι ,καταντουσανε λιγοι μπροστα στην επιβλητικοτητα του μπραντο,τους επισκιαζε ολους,αν συγκρινεις τον πατσινο ως νονο με τον μπραντο απογοητευεσαι

στο 2 ο ντε νιρο ηταν πολυ καλος αλλα παλι ο πατσινο δεν ηταν αρκετος

οι παραγωγοι της ταινιας δεν τον ηθελαν τον πατσινο γιατι ηταν αγνωστος κλπ.ο κοπολα απαιτησε να παιξει ο πατσινο,η αμοιβη του ηταν 30000 δολαρια,δλδ τπτ ,επισης καταγεται στην πραγματικοτητα απο το κορλεονε

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα σημερα: 

MV5BMTg3ZDVlMjgtNTM4Yi00ZTQ3LThmM2QtYzdj

Πολυ καλή η ταινία και οι 2 πρωταγωνιστές μου αρεσαν πολυ, μιας και δεν τους γνωριζα/θυμομουν από αλλού. Το μονο μειονέκτημα η πολύ γρήγορη αλλαγή των θεματικών σημείων του σεναρίου, κατι στο οποιο θα συνετελεσε και το μπατζετ και η συνολική διάρκεια του φιλμ. Κατι τετοιες ευρωπαικες συγκινητικες ταινίες με κανουν να συλλογιέμαι για το πόσο μεγαλη σαβουρα παραγεται απο USA και καταλήγει στο πιάτο μας λόγω μαρκετινγκ.

Η 2η ταινια που  ειδα ηταν το :

MV5BYjdkY2MzMGEtNzI5YS00ZDVkLTliZmMtZGMx

Tην ξεκινησα χωρις να ξερω τι ταινια ειναι, νομιζα οτι ειχε σχεση με απαγωγες, κυνηγητα και πιστολιδι. Εξεπλαγην τελικα από το σεναριο παρολο που οι ερμηνειες ηταν συχνα ρηχες με τουτους τους ηθοποιους. Τελικα το στορι με συγκινησε σε συνδυασμο με καποιες δραματικες σκηνες και μουσικη. Με αλλο καστ θα γινοταν πολυ δυνατή και αξιολογη ταινια, αλλα ο Μπατλερ δεν ταιριαζε εδω πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

Spotlight (2015)

Διαμαντάκι! Η ταινια πραγματευεται την ερευνα και αποκαλυψη αληθινου σκανδαλου της εκκλησιας που σχετιζεται με κακοποιησεις ανηλικων. Παρακολουθουμε βημα βημα την συλλογή στοιχειων απο μια εφημεριδα της Βοστωνης και ολα τα εμποδια που συναντουν στον δρομο τους. Καλος ρυθμος και πολυ καλες ερμηνειες.

9/10

• Like 3
Δημοσ.
Ο Καλύτερός μου Φίλος - Α Dog’s Purpose 9/10

Ένας σκύλος αναζητά το νόημα της ύπαρξής του μέσα από πολλές ζωές και διάφορους ιδιοκτήτες, περνάει ωραία κοινωνικά μηνύματα χωρίς υπερβολές.

Δημοσ.

conjuring 2 
Δεν βαρέθηκα λεπτό. Βέβαια επειδή γουστάρω τους δαίμονες σαν ιδέα και δεν με τρομάζουν οπότε δεν τρόμαξα , άσχετα αν την είδα χθες βράδυ μόνος μου. Πάντως ωραία ταινία 

7/10 απο εμένα σαν ταινία Δράσης  :-D 
σαν horror το αφήνω στην άκρη :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ο Καλύτερός μου Φίλος - Α Dog’s Purpose 9/10

Ένας σκύλος αναζητά το νόημα της ύπαρξής του μέσα από πολλές ζωές και διάφορους ιδιοκτήτες, περνάει ωραία κοινωνικά μηνύματα χωρίς υπερβολές.

Κλαιμε?

Αν ναι δεν θελω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...