Ntoubroutza Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μην τα κακομαθαίνετε τα παλιόπαιδα! Δωσ' του κανά camrip εκεί, να σκληραγωγηθεί χαχαχαχαχαχα Δεν έχεις κι άδικο.Kακομάθαμε...!!!Μόνο 1080p πλέον,άντε και 720 όταν δεν το βρίσκω :P Μετά από cinema πάντα.Δεν πηγαίνω σε όλες στα village.... http://www.medium-industry.com/search_report.php?search=Mandariinid&searchType=1 Ευχαριστώ,θα τους δοκιμάσω!!!
bele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Είδα και εγώ το Atomic Blonde. Όπως είπε και ο speedy23, ήταν στο στυλ του john wick, αλλά όχι τόσο ακραία. Η σκηνή με τη μάχη στις σκάλες μου φάνηκε αρκετά αληθοφανής και ωμή. Ωραία σκηνικά στο Βερολίνο και καλουτσικες ερμηνείες για τέτοιου είδους ταινία. Πάνω κάτω αυτό που περίμενα. Στα θετικά το ωραίο τέλος και το στυλακι της Σαρλίζ. Το προτείνω για βραδινή ΠΣΚ ταινία. 1
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Graduation. 6.5/ 10. Ρουμανικη ταινια, καταπιάνεται με το θεμα της απογοητευσης που εζησαν οι άνθρωποι απο τις πρωην σοσιαλιστικες χωρες της Ανατολικής Ευρώπης, οταν ηρθε επιτέλους ο καποταλισμος αλλά οι ελπιδες τους διαψευστηκαν. Γιατρός-πατερας προσπαθει να στείλει την μοναχοκορη του στην Αγγλία για σπουδές ελπιζοντας σε μια καλυτερη ζωη για το παιδί του. Οταν η μικρη πεφτει θυμα μιας επίθεσης στο δρόμο και κινδυνευει να χασει τις εξετασεις της, ο πατέρας αφηνει κατα μερους το σταυρο της τιμιότητας και προσπαθει να βοηθησει με καθε θεμιτο η αθεμιτο τρόπο το παιδι του. Τα γνωστά διλλήματα τιθενται εδω και παλι σε μια φιλοτιμη σκηνοθετικη προσπάθεια. Καλοί οι πρωταγωνιστές με εξαιρεση την κορη που ειναι κακασχημη και παγοκολώνα για Ρουμανα! τι σχεση εχει ο καπιταλισμος με το οτι μια κοπελα θα χασει τις εξετασεις της; 1
Getta Robo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Όχι ρε το rise εννοώ με τον James Franco. Κατά τα....γουστάρουμε aronofsky για το σύνολο των ταινιών του αλλά....το noah ήταν τέτοια πατάτα που δεν του το χω συγχωρέσει. Όχι και τίποτε άλλο αλλά είχα βρει νέα γκόμενα τότε, κάτσαμε και είδαμε όλα τα αρονοφσκικά σε ένα ΣΚ σερί, είχα κερδίσει και εισιτήρια για την avant premiere, την έσερνα Αμπελόκηπους και είδαμε Noah 3d..... Ντάξει την παντρεύτηκα μετά αλλά από τότε δεν δείχνει εμπιστοσύνη στο κινηματογραφικό μου γούστου. Το mother θα το δω όπως καταλαβαίνετε....σόλο, αλλιώς παίζει διαζύγιο Φιλος και εγω του Αρονοφσκυ, φυσικα εχω δει ολες τις ταινιες του, οπου και τις εκτιμω. Με εξαιρεση φυσικα το επιπονα κακο Noah, αλλα τελος παντων. Ημουν ετοιμος να παω να δω το Mother, μεχρι που ανακαλυψα πως παιζει η τρισχειριστη Lawrence.. Ισως παω με εκπτωση, δεν ξερω και παλι αν θα το ρισκαρω με την απαραδεκτη.
Cro-Magnon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 τι σχεση εχει ο καπιταλισμος με το οτι μια κοπελα θα χασει τις εξετασεις της; Προσδοκιες-διάψευση-μεγιστοποίηση ανάγκης για διεξοδο- απροβλεπτη εξελιξη-μοναδικη ευκαιρια-παραλλαγη του American dream... Δες το αλλιως θα πρεπει να το σποιλεριασω χοντρα
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 θα το δω, αν και ηδη μου ακουγεται για φθηνη προπαγανδα τυπου ο "κακος καπιταλισμος".
Cro-Magnon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 θα το δω, αν και ηδη μου ακουγεται για φθηνη προπαγανδα τυπου ο "κακος καπιταλισμος". Δε με προσέχεις τι σου λέω! Καλύτερα να το δεις να έχεις ιδία άποψη και μετά το συζητάμε. Πάντως το έργο δεν κάνει προπαγάνδα υπέρ κάποιου συστήματος. Αν θα το έλεγα απλοικά, αυτό που λέει είναι ότι άλλαξε ο Μανωλιός σε εκείνες τις χώρες κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Lady Macbeth 2017 6/10 Παράξενη ταινία... Γουγλαρα τις καλυτερες ταινιες του 2017 και την έβγαλε πρώτη...λέω, ας τη δω...ψιλογκόθικ κατάσταση Ένα ζευγάρι από σ...φατσες, πατέρας και γιος, Άγγλοι όσο δεν παίρνει, αγοράζουν μια νύφη για το γιο, όπως θα αγόραζαν γελάδα. Ο γάμος είναι παρωδία, αλλά η νύφη-γελάδι είναι άλλο πράμα και διαψεύδει τις προσδοκίες τους. Ακολουθεί κάτι που θυμίζει περισσότερο τη Μήδεια-Λαίδη Τσάτερλι και τους τρελους ερωτες τους, παρά τον Μακμπέθ του Σαίξπηρ. Η πρωταγωνίστρια είναι καλούτσικη, οι Αγγλόφατσες-άπαιχτοι στην προσωποποιηση της ασχήμιας και της αηδίας, ο λάβερ - αποτυχία σκέτη, ο Καραγκούνης είναι Μάρλον Μπράντον εμφάνισης και υποκριτικής μπροστά του... Ειδικά όταν έπεφτε! Macbeth 2015 5/10 Μετά προσπάθησα να δω το Μακμπέθ του 2015. Για τρίτη φορά μέσα στο τελευταίο 6μηνο. Έκατσα με όλη την καλή πρόθεση αλλά δε μου άρεσε. Στο τέλος την έβαλα σχεδόν στο fast-forward για να τη βγάλω. Η υπόθεση είναι το κλασσικό αριστούργημα του Σαίξπηρ και μάλιστα το ίδιο το σενάριο είναι το έμμετρο έργο του ποιητή. Δυστυχώς, μου έδωσε την ίδια κακή εντύπωση όπως όταν βλέπω έλληνες ηθοποιούς να ερμηνεύουν αρχαίες τραγωδίες στο ...γόνατο. Τότε που τις ξεσκίζουν κανονικά με την υπερβολή και την πομπώδη έκφραση, σε ένα συνονθύλευμα εκτός τόπου και χρόνου. Το 5άρι το τσιμπάει λόγω σκηνικών και κοστουμιών... 1
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 δες και το Macbeth του Polanski. λενε ειναι η καλυτερη κινηματογραφικη εκδοχη.
armin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Λιγο Χαλοουιν,λιγο τωρα που αρχισε και ψ^λιαζει εξω, ειπα αντε ηρθε η εποχη του χρονου που πρεπει να ξαναπιασω κανα θριλλερακι. Hush (2016) Επιλεχθηκε λογω της αρκετα πρωτοτυπης ιδεας, του να εχουμε μια κωφαλαλη πρωταγωνιστρια, και δεν μπορω να πω οτι απογοητευσε. Δεν ειναι τιποτε το τρομερο η ταινια,εχει καποιες ομορφες και ξεχωριστες σκηνες,ειδικα στην αρχη της ιστοριας, αλλα φανηκε οτι ξεμειναν απο ιδεες υστερα απο λιγη ωρα. Θα μου αρεσε η ταινια να εδινε περισσοτερο βαση στις αδυναμιες της κοπελας,αλλα παραλληλα και στις οξυμενες της αισθησεις πχ οσφρησης,ορασης κτλ. 6,5/10
ASFE Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Manchester by the sea ειχε χθες η cosmote tv. Και μου αρεσε και δεν μου αρεσε. Δεν μπορω να το εξηγησω..
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Brawl in Cell Block 99 (2017) http://www.imdb.com/title/tt5657856/ Το pulp fiction στα καλύτερά του. Ένας πρώην -πυγμάχος- κακοποιός επιστρέφει στο έγκλημα για να εξασφαλίσει μια άνετη διαβίωση στη γυναίκα και το επερχόμενο παιδί του, με αποτέλεσμα να κάνει το πρώτο βήμα σε μια μακριά σκάλα καθόδου προς την κόλαση. Με την πινελιά του σκηνοθέτη του μοναδικού Bone Tomahawk, η ταινία ξεκινάει με ένα σοβαροφανές, βραδυκίνητο και νωχελικό ύφος το οποίο σύντομα εξελίσσεται σε μια συνεχώς κλιμακούμενη φρενίτιδα βίας με ιδιαίτερα ρεαλιστικές και ωμές σκηνές πάλης, σερβιρισμένη με μια δόση μη πολιτικά ορθών μηνυμάτων. Μπολιασμένη με άφθονα σουρεαλιστικά ή μάλλον pulp fiction στοιχεία που δύσκολα γίνονται πιστευτά (συνηγορούν σε αυτό μερικά cheesy εφε), η ταινία δεν επιδιώκει να παρουσιασθεί ως σοβαρή αλλά ως ένας φόρος τιμής στο είδος. Στα θετικά, και ένας από τους καλύτερους ρόλους του Vince Vaughn. Να την δείτε με την ίδια διάθεση και την ίδια σοβαρότητα που θα βλέπατε το Pulp Fiction (1994) του Ταραντίνο. 7.5/10 από μένα. Αδερφέ μου με πήρες στο λαιμό σου και έκατσα να τη δω, έχωντας μάλιστα και προσδοκίες αφού την συνέκρινες με το Pulp Fiction Oύτε κατά διάνοια δεν υφίσταται σύγκριση... 3/10 χαριστικά
stamatisj1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 The visit http://www.imdb.com/title/tt3567288/?ref_=nv_sr_1 Αρκετά δυνατή ταινία με σενάριο και σκηνοθεσία από τον M. Night Shyamalan . Τρόμαξα σε αρκετές σκηνές. Γυρισμένο σε στυλ paranormal activity. 7/10. Το είδα μέσω Netflix. Είδα επίσης και το babysitter http://www.imdb.com/title/tt4225622/ Ξεκίνησα να το δω για χαβαλέ αλλά με ενθουσίασε . 7/10 και αυτό. Η Samara Weavingείναι ΤΟ εργαλείο ... 1
V for Vagelis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Οι Ζωές των Αλλων (Das Leben der Anderen) http://www.imdb.com/title/tt0405094/ Οι περισσότεροι μπορεί να την έχετε δει, αλλά ορίστε λίγα λόγια: Κοινωνικοπολιτικό δράμα-θρίλερ που διαδραματίζεται στο "σοσιαλιστικό" ανατολικό Βερολίνο και που, όπως προσωπικά το αντιλήφθηκα, έχει να κάνει με τα ηθικά διλήμματα ανθρώπων που γενικώς θέλουν να συμπεριφέρονται ηθικά, αλλά που πρέπει να επιλέξουν ποιες από τις αντικρουόμενες ιδέες τους θα ακολουθήσουν. Εξαιρετική ταινία, ειδικά όσον αφορά story, διαλόγους, ερμηνείες και μουσική. Την είδα 2 φορές το τελευταίο διήμερο και νομίζω πως τη δεύτερη φορά την εκτίμησα περισσότερο από την πρώτη. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από τους ηθοποιούς είχαν και στη πραγματικότητα ζήσει στην Ανατολική Γερμανία, όπως ο εκλιπών πλέον πρωταγωνιστής Ulrich Mühe, που ήταν συγκινητικός στο ρόλο του. Btw το ύφος του εδώ μου θύμιζε κάτι μεταξύ Kevin Spacey και Ralph Fiennes σε αντίστοιχα βαρείς ρόλους. 11
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Η Samara Weavingείναι ΤΟ εργαλείο ... δεν δειχνει τιποτα ομως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις