Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Haywire. Το μόνο που έχω να πω είναι HEY WHY? Της βάζω μηδέν επειδή ήταν ΓΕΛΟΙΑ.

Γελοίες σκηνές, γελοίο σενάριο, γελοίες εκφράσεις, γελοίο ξύλο. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές πως είμαι ρηχός αλλά ΦΤΑΝΕΙ.

Πολύ της βάζεις. Στο 5-λεπτο την έκλεισα.

Τέτοιες ταινίες πρέπει να είναι για ξέπλυμα χρήματος.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα το 50 - 50. Δεν μ' αρεσε... Καταπιάνεται με ενα πολύ δυσκολο θεμα, προσπαθεί να το δει από πολλές πλευρες, δεν δραματοποιεί καταστάσεις αλλά ουτε προσφέρει κατι παραπανο από μια αδιαφορη ταινία. 5/10.

Δημοσ.

Back To the Future Trilogy

Την ειχα δει και μικρος βεβαια, αλλα ειπα να την ξαναδω και στο παρον σε HD ποιοτητα, και για να συγκρινω τωρα πως εχουν αλλαξει τα πραγματα με το μελλον που φανταζονταν τοτε.

Αστειευομενος να αναφερω πως To 2o διαδραματιζεται στο κοντινο για μας πλεον μελλον του 2015, και οραματιζεται εναερια κυκλοφορια, ενω στην πραγματικοτητα τα μεγαλυτερα μας τεχνολογικα επιτευγματα ειναι το twitter, το facebook και κινητα με 2GB Ram, Καθως και η ανωτατες ψυχαγωγικες μας συνηθειες ειναι η γενια των meme, με troll humor τυπου ffffuuuuu, like a boss κτλ :P

Δημοσ.

Back To the Future Trilogy

Τα ξαναείδα κι εγώ πρόσφατα σε blu ray. Θεωρώ το no.1 μέσα στις 5 κορυφαίες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έχουν γυριστεί ποτέ και τις δύο συνέχειες αρκετά αξιόλογες και αξιοπρεπείς.

Δημοσ.

Αστειευομενος να αναφερω πως To 2o διαδραματιζεται στο κοντινο για μας πλεον μελλον του 2015, και οραματιζεται εναερια κυκλοφορια, ενω στην πραγματικοτητα τα μεγαλυτερα μας τεχνολογικα επιτευγματα ειναι το twitter, το facebook και κινητα με 2GB Ram, Καθως και η ανωτατες ψυχαγωγικες μας συνηθειες ειναι η γενια των meme, με troll humor τυπου ffffuuuuu, like a boss κτλ :P

Γελώ πολύ. :-)

Δημοσ.

Μόλις είδα το How I Spent My Summer Vacation με τον Mel Gibson.

Μου φάνηκε αρκετό καλο,αλλα πρέπει να φταίει ότι είχε πολλούς μεξικάνικους ηθοποιούς από το Man on Fire ,εύκολα πρέπει να είχε 5-6 μέσα στο cast.Και λέω πρέπει να φταίει αυτό,γιατί δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο η ταινία.

7.8/10

Δημοσ.

The big year

Σενάριο: 2

Casting: 8

Αποτέλεσμα: ΠΑ ΤΑ ΤΑ !!

Κρίμα για κωμωδία τέτοιο casting. Δεν το βαθμολογώ καν...

Δημοσ.

Ειδα το 50 - 50. Δεν μ' αρεσε... Καταπιάνεται με ενα πολύ δυσκολο θεμα, προσπαθεί να το δει από πολλές πλευρες, δεν δραματοποιεί καταστάσεις αλλά ουτε προσφέρει κατι παραπανο από μια αδιαφορη ταινία. 5/10.

Ζητω επαναξιολογηση!! :P

Δημοσ.

Body of Lies

Αρκετά ενδιαφέρον κασασκοπικοαντιτρομοκρατικό περιπετειοδράμα που λαμβάνει χώρα στη μέση Ανατολή που δεν ξεφεύγει όμως τελικά από το "απλά καλό".

Άψογος σκηνοθετικά ο Ridley Scott όπως πάντα καλές ερμηνείες από Di Caprio και Mark Strong, τον Russel Crowe τον βρήκα πολύ μέτριο. Το σενάριο θα μπορούσε να είναι ελαφρά καλύτερο.

6,8/10

Δημοσ.

Snatch

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι θριλερ που το εχει στο imdb.Εγω για περισσοτερο κομωδια το ειδα.

Γελασα πολυ μπορω να πω, ηταν αρκετα καλη με καλο σεναριο και ωραιοι ηθοποιοι.

8/10

Green Street Hooligans 2

Επεισης ωραιο εργακι ανετα το ξαναβλεπω (ειδη ηταν η 2η φορα που το εβλεπα) αλλα σε καμια περιπτωση σαν το 1ο.

6.5/10

Kill Bill Volume 1 & Kill Bill Volume 2

Ενταξει γιαυτες τις 2 ταινιες τι να πρωτο πεις?Τις εχω δει παμπολες φορες και επειδη χθες και προχθες της ειχε η τηλεοραση τις ξαναειδα.Και οι 2 φοβερες, η Uma Thurman ολα τα λεφτα.Το σεναριο και των 2 ταινιων φοβερο, οι σκηνες και αυτες φοβερες με πολλα 3αρια (που δεν μαρεσουν σε ολα τα εργα αλλα σε αυτο εδεσαν πολυ καλα), αυτη την ταινια δεν προκειτε να την βαρεθω ποτε.

9.3/10 & 9.2/10 :-D

Υ.Γ.Στο imdb οταν παταω στην αναζητηση kill bill Μου βγαζει και ενα Vol 3 αλλα μολις μπαινω δεν εχει τιποτα ξερει κανεις τι ειναι?Επεισης επειδη θελω να αγορασω το Vol 1&2 αν τα βρω απο εξωτερικο μιας και ειναι πιο φθηνα αποτι εδω θα εχουν ελληνικους υποτιτλους στις ρυθμισεις τους?

Δημοσ.
Υ.Γ.Στο imdb οταν παταω στην αναζητηση kill bill Μου βγαζει και ενα Vol 3 αλλα μολις μπαινω δεν εχει τιποτα ξερει κανεις τι ειναι?

Έχει αναγγελθεί πως θα βγει Kill Bill 3 το 2014!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...