totalius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα χθες shape of water. Κάπου στα μισα με πήρε ο ύπνος αλλα το γύρισα πίσω και το είδα ολόκληρο τελικά. Απορώ πως μια ταινία με τοσο προβλέψιμο και παιδικό σενάριο , με μυνηματα που τα εχουμε δει άπειρες φορες σε ταινίες ειδικα παιδικές εχει πάρει τοσο καλές κριτικές . Τη σώζουν μόνο οι ερμηνείες και η μουσική . Ειδα και το Mudbound και θα συμφωνήσω με το απο πανω οτι ειναι πολυ καλη . Άνετο 7αρι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από totalius
rfc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Για το shape ειχα γραψει οτι αν δεν ηταν του del toro το πιθανοτερο ειναι να ειχε 2-3 βαθμολογια.
petr24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Τις τρεις πινακίδες http://www.imdb.com/title/tt5027774/?ref_=rvi_tt . Αρκετά καλό αν και το τέλος με χάλασε λίγο.
Muchacho Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 http://www.imdb.com/title/tt1714857/ Κλασική περίπτωση βλάβης 7.9/10 Τι μπορεί να πει κανείς για αυτό το αριστούργημα?Μία ταινία σταθμός για τις βιντεοταινίες, με τον Κώστα Τσάκωνα να ενσαρκώνει με βιωματικό τρόπο(ο Τσάκωνας ουσιαστικά τεχνίτης ήταν...) έναν πολυτεχνίτη μαζί με τον βοηθό του(Τάσος Κωστής),οπού μέσα από τις περιπέτειες της καθημερινότητας τους,αποτυπώνουν τα κακώς κείμενα της δεκαετίας του '80(και όχι μόνο).Μέσα από μία κωμική προσέγγιση θίγει τον ωχαδερφισμό του Έλληνα,το λάδωμα,την άνιση μάχη των μικρομάγαζων έναντι των πολυεθνικών και σωρεία άλλων προβλημάτων που μαστίζουν την Έλληνικη κοινωνία. 3
2_petr_9 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ειδα τον Κυνοδοντα. Δεν ειναι καλα ο Λανθιμος...
star12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) που να δεις και το νεο του χεχε.παντως ενημερωτικα η πρωταγ της ταινιas δυστηχως εχασε τη ζωη της περιπου προσφατα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από star12
rfc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μιλας για την Michelle Valley? Απωλεια αν ειναι αυτη.............
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/29/2018 στις 3:23 ΜΜ, FKLDS είπε Call me by your name (2017) Δεν με κέρδισε. Αντιθέτως, έκανα "προσπάθεια" να την τελειώσω. Απορώ με την υψηλή βαθμολογία σε γνωστά cine sites και τις διθυραμβικές κριτικές 4/10 από εμένα. Το ειχα σταμπάρει από κριτικοσάιτ λόγω υψηλής βαθμολογίας. Σήμερα που τσέκαρα το τρέιλερ, ψιλομπερδεύτηκα: είδα πολλά ημίγυμνα ανδρικά σώματα, τέλεια αρχαιοελληνικά αγάλματα εφήβων κι η όλη φάση άρχισε να μου θυμίζει τη λαϊκή θυμόσοφη ρήση "αδερφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...". Το οποίο δε μου αρέσει αισθητικά καθόλου, γιατί προτιμώ τα κορίτσια, την κυτταρίτιδα, τα πεσμένα στήθη και τις ...περιφέρειες που έχουν παραδωθεί στη φυγόκεντρο δύναμη του Σύμπαντος! Με λίγα λόγια, πες μου να ξέρω αν η φάση είναι "πονάνε ωρέ Σήφη τα παλληκάρια;", για να το προσπεράσω... 2
stamatisj1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τον Κυνόδοντα που αναφέρθηκε πιο πριν, το κρυμμένο περιεχόμενο το ανοιγετε με δική σας ευθύνη... Spoiler Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από stamatisj1
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) α κωμωδια ειναι η ταινια; i ll give it a try then. 5 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Το ειχα σταμπάρει από κριτικοσάιτ λόγω υψηλής βαθμολογίας. Σήμερα που τσέκαρα το τρέιλερ, ψιλομπερδεύτηκα: είδα πολλά ημίγυμνα ανδρικά σώματα, τέλεια αρχαιοελληνικά αγάλματα εφήβων κι η όλη φάση άρχισε να μου θυμίζει τη λαϊκή θυμόσοφη ρήση "αδερφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...". Το οποίο δε μου αρέσει αισθητικά καθόλου, γιατί προτιμώ τα κορίτσια, την κυτταρίτιδα, τα πεσμένα στήθη και τις ...περιφέρειες που έχουν παραδωθεί στη φυγόκεντρο δύναμη του Σύμπαντος! Με λίγα λόγια, πες μου να ξέρω αν η φάση είναι "πονάνε ωρέ Σήφη τα παλληκάρια;", για να το προσπεράσω... στο βιβλιο παντως Spoiler ο ενας εκσπερματωνει σε ενα ροδακινο για να το φαει ο αλλος. το ροδακινο υπαρχει στην ταινια. αλλα αμφιβαλλω να το προχωρανε οπως στο βιβλιο. εχουν να παρουν και οσκαρ. ειδα Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) http://www.imdb.com/title/tt2239822/ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK
FKLDS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε Το ειχα σταμπάρει από κριτικοσάιτ λόγω υψηλής βαθμολογίας. Σήμερα που τσέκαρα το τρέιλερ, ψιλομπερδεύτηκα: είδα πολλά ημίγυμνα ανδρικά σώματα, τέλεια αρχαιοελληνικά αγάλματα εφήβων κι η όλη φάση άρχισε να μου θυμίζει τη λαϊκή θυμόσοφη ρήση "αδερφές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...". Το οποίο δε μου αρέσει αισθητικά καθόλου, γιατί προτιμώ τα κορίτσια, την κυτταρίτιδα, τα πεσμένα στήθη και τις ...περιφέρειες που έχουν παραδωθεί στη φυγόκεντρο δύναμη του Σύμπαντος! Με λίγα λόγια, πες μου να ξέρω αν η φάση είναι "πονάνε ωρέ Σήφη τα παλληκάρια;", για να το προσπεράσω... Η ταινία πραγματεύεται όντως τον έρωτα σε νεαρή ηλικία μεταξύ εφήβου και καθηγητή του. Spoiler το ροδάκινο χρησιμοποιείται ως ερωτικό αντικείμενο, αλλά δεν τρώγεται στη συνέχεια
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, FKLDS είπε Η ταινία πραγματεύεται όντως τον έρωτα σε νεαρή ηλικία μεταξύ εφήβου και καθηγητή του. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου το ροδάκινο χρησιμοποιείται ως ερωτικό αντικείμενο, αλλά δεν τρώγεται στη συνέχεια ... Τι "πραγματευεται" και έρωτες και έφηβους και καθηγητές και τέτοια φουμαρα?! ... εγα.ιωσανται, κύριε Πρόεδρε! 2
2_petr_9 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μια πολυ δυνατη ταινια...δειτε την οπωσδηποτε 8/10 1
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε ... Τι "πραγματευεται" και έρωτες και έφηβους και καθηγητές και τέτοια φουμαρα?! ... εγα.ιωσανται, κύριε Πρόεδρε! μην ντρεπεσαι, ορμα. οτι πρεπει η ταινια για εσενα.
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! Ασε με εμένα στις Ρουσίδες μου... 1 ώρα πριν, 2_petr_9 είπε Μια πολυ δυνατη ταινια...δειτε την οπωσδηποτε 8/10 Το τρειλερ υπαινίσσεται ότι Ρουμάνος λαθρομεταναστης ...καβαλάει τον Άγγλο ...Εύμαιο; Το ...γλεντάνε καλά εκεί στην Γηραιά Αλβιώνα....Με τα χαλια που εχουν οι Αγγλίδες, τιποτα δε με εκπλησσει πλέον! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις