speedy23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Das Boot Ενα θηριο 3μιση ωρων (Director's Cut) που μπορει να διαρκουσε και 5 ωρες και να μην σε κουραζει, να μην χανει την ποιοτητα του και να θες κι'αλλο. Παρουσιαζει αψεγαδιαστα, οχι μονο στο ανιδεο ματι του απλου θεατη αλλα και των ιδιων των ναυτων που εχουν κανει χρονια στα υποβρυχια, την ψυχολογια του κλεισμενου εκει μεσα, τον τρομο σε περιπτωση πολεμου, την αναμονη που σκοτωνει απεναντι σ'ενα εχθρο που δεν βλεπεις αλλα ταυτοχρονα που τον ανυψωνει σε κατι πιο τρομακτικο. Τη συλλογικη προσπαθεια, την θυσια, την ανιδιοτελεια, την πνευματικη εξαθλιωση στα προσωπα των στρατιωτων απο την πολυ εκθεση στον πολεμο ,τα ηγετικα καθηκοντα και χωρις να υποκειπτει σε οτιδηποτε Χολυγουντιανη παγιδα και ορεξη για το υπερβολικο. Σαφεστατα κλειστοφοβικα γυρισμενο, σε βαζει (οσο δυνατον ειναι) εκει μεσα μαζι τους να μοιραζεσαι τα εμποδια τους και να λαχταρας να ερθει πως και πως η λυτρωση. Τελος να μην υποτιμηθει, το ποσο πειστικα παρουσιαζαν τις αναλογες καταστασεις το καστ που επιλεχθηκε. Το μονο αρνητικο που μπορω να βρω σ'αυτη την ταινια ειναι οι σκηνες δρασης οι εξωτερικες αλλα ξερετε...σταγονα στον ωκεανο μπροστα στο μεγαλειο της ταινιας. ΥΓ 1: Μικρη λεπτομερεια αλλα μ'αρεσει το πως οποιαδηποτε αντιρρηση και δυσαρεσκεια προς το προσωπο του Αδολφου κοβεται στη ριζα του στην αρχη αλλα επανερχεται μετα και αναφερεται χωρις φοβο. ΥΓ 2: Εμ, οσοι ακολουθησαν αυτης της ταινιας και γυρισαν ταινιες με υποβρυχια, θελω να πιστευω οτι ουσιαστικα παραδεχτηκαν εμμεσα οτι δεν μπορουν να φτασουν αυτο το διαμαντι και ειπαν να γυρισουν μαλακιουλες (μπροστα στο Das Boot) με ιντριγκα, power plays και ασπρομαυρες καταστασεις. 9 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, speedy23 είπε Das Boot Ενα θηριο 3μιση ωρων (Director's Cut) που μπορει να διαρκουσε και 5 ωρες και να μην σε κουραζει, να μην χανει την ποιοτητα του και να θες κι'αλλο. Παρουσιαζει αψεγαδιαστα, οχι μονο στο ανιδεο ματι του απλου θεατη αλλα και των ιδιων των ναυτων που εχουν κανει χρονια στα υποβρυχια, την ψυχολογια του κλεισμενου εκει μεσα, τον τρομο σε περιπτωση πολεμου, την αναμονη που σκοτωνει απεναντι σ'ενα εχθρο που δεν βλεπεις αλλα ταυτοχρονα που τον ανυψωνει σε κατι πιο τρομακτικο. Τη συλλογικη προσπαθεια, την θυσια, την ανιδιοτελεια, την πνευματικη εξαθλιωση στα προσωπα των στρατιωτων απο την πολυ εκθεση στον πολεμο ,τα ηγετικα καθηκοντα και χωρις να υποκειπτει σε οτιδηποτε Χολυγουντιανη παγιδα και ορεξη για το υπερβολικο. Σαφεστατα κλειστοφοβικα γυρισμενο, σε βαζει (οσο δυνατον ειναι) εκει μεσα μαζι τους να μοιραζεσαι τα εμποδια τους και να λαχταρας να ερθει πως και πως η λυτρωση. Τελος να μην υποτιμηθει, το ποσο πειστικα παρουσιαζαν τις αναλογες καταστασεις το καστ που επιλεχθηκε. Το μονο αρνητικο που μπορω να βρω σ'αυτη την ταινια ειναι οι σκηνες δρασης οι εξωτερικες αλλα ξερετε...σταγονα στον ωκεανο μπροστα στο μεγαλειο της ταινιας. ΥΓ 1: Μικρη λεπτομερεια αλλα μ'αρεσει το πως οποιαδηποτε αντιρρηση και δυσαρεσκεια προς το προσωπο του Αδολφου κοβεται στη ριζα του στην αρχη αλλα επανερχεται μετα και αναφερεται χωρις φοβο. ΥΓ 2: Εμ, οσοι ακολουθησαν αυτης της ταινιας και γυρισαν ταινιες με υποβρυχια, θελω να πιστευω οτι ουσιαστικα παραδεχτηκαν εμμεσα οτι δεν μπορουν να φτασουν αυτο το διαμαντι και ειπαν να γυρισουν μαλακιουλες (μπροστα στο Das Boot) με ιντριγκα, power plays και ασπρομαυρες καταστασεις. Συμφωνω απολυτα Ειναι μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες που εχω δει. Και φυσικα εχω βαλει 10/10 στο Imdb. Εχει και πολυ ωραια μουσικη.
kgian Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Είδα τις τρεις πινακίδες. Πολύ ωραίο, εξαιρετικοί χαρακτήρες και καταστάσεις αλλά το τέλος....
moumos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μιας που το έδειχνε το συνδρομητικό έκατσα και την απόλαυσα. Αναφέρεται στην πραγματική ιστορία μιας δημοσιογράφου στις ΗΠΑ με μια σπάνια νευρολογική ασθένεια. 7/10 από εμένα. Brain on Fire http://www.imdb.com/title/tt3704700/?ref_=nv_sr_1 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Thor: Ragnarok Toν αγαπημενο μου superhero τον εκαναν κλοουν . Κρυα αστεια ,προχειρο σεναριο, δραση χωρις ουσια ,ανυπαρκτη αναπτυξη χαρακτηρων .Μονο η παραγωγη στεκεται στο υψος των περιστασεων . 6.1/10 ρε speedy τωρα το ειδες το Das Boot? Ημαρτον . Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13
speedy23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε ρε speedy τωρα το ειδες το Das Boot? Ημαρτον . 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εχω αφησει καποια κλασσικα εργα unwatched. Ακομα δεν εχω δει Come and See, Δικη της Νυρεμβεργης και τον μεγαλο (σε ηλικια και αξια) Kirk Douglas στο Paths of Glory (αν και εχω δει ελαχιστες σκηνες μικρος που το ειχε δειξει στην TV) . Απλα τα βλεπω στον δικο μου αργο ρυθμο. Μπορω μονο ν'απολογηθω που δεν τα εχω δει ακομα Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από speedy23 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, speedy23 είπε Εχω αφησει καποια κλασσικα εργα unwatched. Ακομα δεν εχω δει Come and See, Δικη της Νυρεμβεργης και τον μεγαλο (σε ηλικια και αξια) Kirk Douglas στο Paths of Glory (αν και εχω δει ελαχιστες σκηνες μικρος που το ειχε δειξει στην TV) . Απλα τα βλεπω στον δικο μου αργο ρυθμο. Μπορω μονο ν'απολογηθω που δεν τα εχω δει ακομα μπαν τωρα Ειναι η 3η καλυτερη ταινια που εχω δει το paths of glory 1
BlueBlade Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 99 Homes, τρομερή ταινία, απίστευτες ερμηνείες. Ο Andrew Garfield έδωσε ρέστα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από BlueBlade 2
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/2/2018 στις 9:13 ΠΜ, FKLDS είπε Στη περίφημη σκηνή με τη μηλόπιτα σταμάτησα Την ειχα σχολιασει και εγω αυτη τη σκηνη πιο πανω. Μα 5 λεπτα να τρωει μηλοπιτα; Delete απευθειας. Edit κατσε,τι εννοεις να την ξαναδεις; Εχει κ αλλη σκηνη πιο μετα με μηλοπιτα; Γτ εγω λεω για αυτη στο 15λεπτο. Εκτος και αν εννοεις να της δωσεις αλλη μια ευκαιρια,κατι που το θεωρω περιττο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από webparts 1
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) The Grand Seduction 2013 4/10 Ακολουθησα αυτην την πρόταση φίλου από δω μέσα για να γελάσει το πικραμένο μου χείλι, μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουν οι άνθρωποι στο χιούμορ. Την βρήκα πολύ άστοχη και κρύα - στο 15λεπτο πάνω είχα την αίσθηση ότι κάποιος προσπαθούσε να με κάνει να φάω ωμό αυγό... Έφαγε ένα βολ πλανέ για το trash bin, σαν αυτό του Ζιντάν στη Μπαγιερ Λεβερκούζεν.... https://www.youtube.com/watch?v=E3BLrgvgHnE Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Cro-Magnon
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε trash bin Shift+delete νεος,trash στελνεις μονο φωτος απο πρωην εαν τις δει η νυν,για να τις κανεις ανακτηση μολις παει για υπνο. 2
FKLDS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, webparts είπε Την ειχα σχολιασει και εγω αυτη τη σκηνη πιο πανω. Μα 5 λεπτα να τρωει μηλοπιτα; Delete απευθειας. Edit κατσε,τι εννοεις να την ξαναδεις; Εχει κ αλλη σκηνη πιο μετα με μηλοπιτα; Γτ εγω λεω για αυτη στο 15λεπτο. Εκτος και αν εννοεις να της δωσεις αλλη μια ευκαιρια,κατι που το θεωρω περιττο. Έλεγα να δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά μάλλον έχεις δικιο.
Cro-Magnon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, webparts είπε Shift+delete νεος,trash στελνεις μονο φωτος απο πρωην εαν τις δει η νυν,για να τις κανεις ανακτηση μολις παει για υπνο. Πέφτει παντόφλα στο σπίτι; Σου κάνει ξαφνικά ντου με τα μπιγκουτί και τη μάσκα προσώπου, την ώρα που βλέπεις παλιές φωτό και μετά εσύ πρέπει να αγκαλιάσεις τον ...Καρνάβαλο και να την παρηγορήσεις με fake διαβεβαιώσεις του στυλ ότι είναι η μοναδική κτλ κτλ ;;; Σε έχει ξεκόψει από τις παρέες σου και σε τραβάει με το λουρί του σκύλου σε όλες τις γελοίες κοινωνικές εκδηλώσεις του κύκλου της; Κάτω η γυναικεία βία στη σχέση!
BlueBlade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 The Adjustment Bureau 2011, αρκετά καλή και το θέμα ήταν ενδιαφέρον. Πέρασαν ωραία οι δύο ώρες. 1
armin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, BlueBlade είπε 99 Homes, τρομερή ταινία, απίστευτες ερμηνείες. Ο Andrew Garfield έδωσε ρέστα. Αν σου αρεσε τοσο πολυ το 99 Homes κατσε δες το The Florida Project . Εχουν παρα πολλες θεματικες ομοιοτητες και κατα καποιο τροπο μπορεις να το θεωρησεις και sequel του πρωτου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις