FKLDS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Life (2017) Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισάωρο, που η πλοκή ειναι κουραστική και βαρετή, η υπόλοιπη ταινία σε κρατάει σε εγρήγορση, αν και καταλαβαίνεις πως θα τελειώσει. 7.5/10 Spoiler Για Χόλυγουντ, θετική εντύπωση μου προξένησε το γεγονός πως σκοτώνεται νωρίς πρωτοκλασατο ονομα, όπως επίσης και το τέλος, που δεν ανήκει στην κατηγορία "ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα". 2
chill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Annhilation Από τη Δευτέρα που βγήκε στο netflix έψαχνα μέρα να το δω. Ήρθε η λατρεμένη Παρασκευή επιτέλους και τα κατάφερα. Άνθρακας όμως ο θυσαυρός. Γενικότερα με κουράζουν οι ταινίες που προκαλούν συζητήσεις μετά το πέρας τους. Θέλω ή ταινία να έχει αρχή μέση τέλος. Κ με το που πέφτουν τα credits να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη. Η ταινία μου δημιούργησε τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με το arrival. Εκεί βέβαια έπαιζε η Amy οπότε γινόταν πιο ανεκτό. Εδώ κουράστηκα, ειδικά στο τέλος θα προτιμούσα ένα cgi στις σκηνές παρα αυτή τη γελοία από b movie στολή. Είχε για μένα κάποιες συγκλονιστικές σκηνές κ δημιουργηματα αλλά από τηγανίτα στο conclussion τίποτα. Το δίωρο πέρασε αέρα δεν το συζητώ. Καλογυρισμενο film, ωραίο story αλλά... τέλος την φιλοσοφία του οποίου απεχθάνομαι!!! Γενικά το netflix κάνει φιλότιμες προσπάθειες στις ταινίες αλλά θέλει ακόμη δουλειά για να φτάσει το επίπεδο των σειρών του. Θετικό ότι μετέχουν μεγάλα ονόματα σε λίγο καιρό θα έρθουν και τα τέλεια αποτελέσματα επί της μικρής οθόνης. 6,5 από μέρους μου. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Φαινεται αρκετοι ειδαμε την ιδια ταινια χθες στο Netflix Γενικα συμφωνω με οσα εγραψες, κι εγω περιμενα κατι καλυτερο για το τελος με βαση τα οσα εδειχνε νωριτερα. Ομορφη ταινια και ειχε και ωραιο ηχο, πιστευω σε αιθουσα σινεμα θα ηταν καλυτερη εμπειρια Μια παρατηρηση μονο. Μπορει το νετφλιξ να το προμοταρισε ως Netflix Original αλλα αυτο εγινε μονο επειδη ανελαβε τη διανομη του εκτος ΗΠΑ. Δεν ηταν παραγωγη του Netflix και μαλιστα ο σκηνοθετης του ξενερωσε γιατι πιστευε οτι η ταινια θα αποδωσει καλυτερα στη μεγαλη οθονη... 1
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Δεν είχα δει ποιοι παίζουν, δεν είχα διαβάσει υπόθεση, δεν είχα δει τρέιλερ (όπως κάνω και με τις περισσότερες) Ωραίο, ευχάριστες εκπλήξεις ο Sam Rockwell που αγαπάω από εποχή Moon και ο Clarke Peters που αγαπάω από εποχή the Wire, τελείωσε και θα ήθελα να ήταν άλλη τόση! Πέρα από την ταινία, θέλω να σχολιάσω το ζευγαράκι στο Odeon, που γέλαγε σε όλη τη διάρκεια, με ο,τι και να έδειχνε, λες και είχαν πάει σε παράσταση του Σεφερλή... Επεφτε ξύλο; Γέλαγαν Πέθαινε κόσμος; Γέλαγαν Εκλαιγε κόσμος; Γέλαγαν Ελεγαν αστεία ατάκα; Γέλαγαν Ελεγαν δραματική ατάκα; Γέλαγαν... Σε μισοάδεια αίθουσα και κατάφεραν να κάνουν φασαρία, και σε τι ταινία ε! Μπράβο! 8 για την ταινία 2 για το ζευγαράκι Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Oscar_Mike 5
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δεν πας γουρούνι στο σακί να δεις ταινία στον κινηματογράφο. Και εννοείται ότι δεν πας να δεις καλή ταινία στον κινηματογράφο. Ο κόσμος είναι αδαής. 2
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Δεν πας γουρούνι στο σακί να δεις ταινία στον κινηματογράφο. Ρε συ δεν πήγα τυχαία να τη δω, ήξερα ότι είναι καλή, απλά αποφεύγω τρέιλερ γιατί στα περισσότερα τρως σπόιλερ πια, θα κοιτάξω σκηνοθέτη, καστ και ένα γενικό για την υπόθεση. Στο Δαναό και σε άλλα έτσι "συνοικιακά" δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, ίσα ίσα. Τώρα πήγα Odeon, επειδή βόλευε η ώρα προβολής, μισοάδεια ήταν και πέρα από αυτούς τους χάχες δεν έκανε άλλος φασαρία... 1
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Ε καλά, ένα ζευγάρι ήταν μόνο και όλοι οι υπόλοιποι δε μιλήσατε; 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Annihilation Τολμάει να ξεφύγει από τη σύγχρονη πεπατημένη και δικαιώνεται. Για εμένα σχεδόν αριστούργημα. 8,7/10 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από DeadOrganPlayer 4
panther_512 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόλις τελειώσαμε και εμείς το Annihilation στο Netflix. Μάς άρεσε αρκετά, προς το τέλος είχε πανέμορφες εικόνες που μας έκαναν εντύπωση. Τώρα μένει να ξεκινήσουμε τα βιβλία...
panossar95 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και δε βλέπω θρίλερ σχεδόν ποτέ εχθές με έπεισαν για το Raw. Προφανώς καμιά σχέση με τα κλασσικά θρίλερ των τελευταίων ετών, προσωπικά για εμένα ούτε καν θρίλερ, σχετικά καλή ταινία για αυτό που θέλει να πει, τη βλέπεις εύκολα. Τώρα για αυτά που διάβαζα ότι πολύ έφυγαν όταν προβλήθηκε η ταινία σε κάποιο φεστιβάλ γελάω, δε με άγγιξε καθόλου σε αυτό το κομμάτι, το να σιχαθω δηλαδή, ίσα ίσα που πιο πολύ δεν άντεχα να δω τη σκηνή με την αποτρίχωση παρά τα υπόλοιπα Όχι κάτι το ιδιαίτερο, όχι κάτι κακό, καλή προσπάθεια, δημιούργησε σίγουρα hype στην αρχή από όσα ακούγονταν αλλά έχει και πολύ καλές ερμηνείες κατά τη γνώμη μου. 5/10 στο Imdb από εμένα, ήθελε λίγο δουλειά στη ροή της ταινίας, γιατί παρότι υπάρχει αγωνία για το το θα γίνει και πως θα καταλήξει, υπάρχουν πολλά άχρηστα 10 λεπτά που θα μπορούσαν να λείπουν δείχνοντας κάτι άλλο πιο ουσιαστικό. Η σκηνοθεσία θα μπορούσα να πω ότι μου άρεσε καθώς και οι 2 πρωταγωνίστριες αρκετά καλές, ιδιαίτερα προς τις εκφράσεις τους. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από panossar95
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Χθες είδα το Annihilation , αν και δεν ηρθε στα Ευρωπαικα σινεμα απο τι ξερω καπου το πηρε το ματι μου. Πολυ καλη ταινια με πολυ ενδιαφερον διαδραματιζεται η ολη ιστορια. Και εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε να κανει μεγαλη κοιλια. Στο τελος ηταν λιγο πιo sci-fi απο τι το ηθελα ομως σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ. Πολυ δικαιο το 7,3 στο Imdb και απο μενα ενα 8 το παιρνει ανετα. Δεν ειναι και πολυ μεγαλη οποτε αυτο βοηθαει ακομα πιο πολυ,ουτε 2 ωρες δεν ειναι.
*nenya* Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Spirited Away Ο Hayao Miyazaki ειναι ο αγαπημενος μου σκηνοθετης και δημιουργος animation ταινιων, δεν μ'εχει απογοητεύσει ποτέ, και ουτε με το Spirited Away μ' απογοητευσε (και ας ηταν ασυνηθιστα μεγαλη η διαρκεια της ταινίας για animation). Μια τεραστια δοση φαντασιας λοιπον στο συγκεκριμενο εργο του, και πολλα στοιχεια της ιαπωνικης κουλτουρας, μυθολογιας και θρησκειας. Ενα ταξιδι που κανει ενα κοριτσι σ'ενα μυστηριωδες μερος γεμάτο με πνεύματα, πνευματα κακα και καλα, που την δοκιμαζουν πνευματικα και σωματικα. Η συγκεκριμενη ταινια δεν θα' λεγα οτι ειναι για πολυ νεαρες ηλικιες θεατων, καλυτερα 10 ετων και ανω, εκτος αν το παιδι διαθετει γερο στομαχι (καποιες σκηνες ισως τα τρομαξουν/φρικαρουν λιγο). Επισης δεν ειναι για ενηλικες που προσπαθουν να εξηγησουν το καθετι με λογικη. Η ταινια για να την γουσταρεις πρεπει να την αφησεις να σε παρασυρει. 9/10 (και νομιζω η μονη που μου μενει πλεον απο Miyazaki ειναι το Castle in the Sky. Το Ponyo λεω να τ'αφησω.) 7
BlueBlade Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Three Billboards outside Ebbing, Missouri Μιας και είχα ακούσει τόσο καλά λόγια για την συγκεκριμένη αποφάσισα να την δω, είχα πολύ καιρό να απολαύσω έτσι μια ταινία, όλα ήταν προσεγμένα και οι ερμηνείες εκπληκτικές. Διαμάντι η ταινία. 4
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, *nenya* είπε Spirited Away Ο Hayao Miyazaki ειναι ο αγαπημενος μου σκηνοθετης και δημιουργος animation ταινιων, δεν μ'εχει απογοητεύσει ποτέ, και ουτε με το Spirited Away μ' απογοητευσε (και ας ηταν ασυνηθιστα μεγαλη η διαρκεια της ταινίας για animation). Μια τεραστια δοση φαντασιας λοιπον στο συγκεκριμενο εργο του, και πολλα στοιχεια της ιαπωνικης κουλτουρας, μυθολογιας και θρησκειας. Ενα ταξιδι που κανει ενα κοριτσι σ'ενα μυστηριωδες μερος γεμάτο με πνεύματα, πνευματα κακα και καλα, που την δοκιμαζουν πνευματικα και σωματικα. Η συγκεκριμενη ταινια δεν θα' λεγα οτι ειναι για πολυ νεαρες ηλικιες θεατων, καλυτερα 10 ετων και ανω, εκτος αν το παιδι διαθετει γερο στομαχι (καποιες σκηνες ισως τα τρομαξουν/φρικαρουν λιγο). Επισης δεν ειναι για ενηλικες που προσπαθουν να εξηγησουν το καθετι με λογικη. Η ταινια για να την γουσταρεις πρεπει να την αφησεις να σε παρασυρει. 9/10 (και νομιζω η μονη που μου μενει πλεον απο Miyazaki ειναι το Castle in the Sky. Το Ponyo λεω να τ'αφησω.) το Ponyo είναι η τελευταία του για μένα σπουδαία ταινία, το castle και το wind τα πιο αδύναμα, θα σου έλεγα να μην το αφήσεις επουδενί, είναι στα επίπεδα και το ύφος των πιο γήινων παλιών κλασσικών τους σαν την Κίκι ή τον Porco Rosso (το δικό μου αγαπημένο) με μια γερή δόση όμως spirited away... 2
*nenya* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 minute ago, snake_plissken2112 said: το Ponyo είναι η τελευταία του για μένα σπουδαία ταινία, το castle και το wind τα πιο αδύναμα, θα σου έλεγα να μην το αφήσεις επουδενί, είναι στα επίπεδα και το ύφος των πιο γήινων παλιών κλασσικών τους σαν την Κίκι ή τον Porco Rosso (το δικό μου αγαπημένο) με μια γερή δόση όμως spirited away... Ooooh I see, ok then [το Porco Rosso πολύ αγαπημένο κι αυτό]
Προτεινόμενες αναρτήσεις