Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kάθισα να το δω νομίζοντας πως είναι κάτι σαν το Scary Movie. Αλλά αυτό ήταν τρισχειρότερο!!!! :fear:

Δημοσ.

Kάθισα να το δω νομίζοντας πως είναι κάτι σαν το Scary Movie. Αλλά αυτό ήταν τρισχειρότερο!!!! :fear:

Το Scary Movie o Friedberg το έγραψε μόνο δυστυχώς, δε το σκηνοθέτησε.

Δημοσ.

Man on Ledge : 10/10

Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος.

Τον Sam Worthington τον πάω με χίλια και τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο και cult φάτσα.

Για τις απίστευτα όμορφες Elizabeth Banks και Genesis Rodriguez δεν υπάρχουν λόγια.

Απλά τις βλέπεις στην οθόνη και μαγεύεσαι.

MV5BMjEzMTcxNDU3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTE0MzEzNw@@._V1._SY314_CR20,0,214,314_.jpg

MV5BMTMzMDIzODIzNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQyNjM2Mw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έχουμε και λέμε:

Date Movie 2006 - imdb: 2,6 (Δεν βαριέσαι λέει, πρώτη φορά είναι)

Epic Movie 2007 - imdb: 2,2 (Πτωτική Τάση)

Meet the Spartans 2008 - imdb: 2,5 (Αρχίζει και μαθαίνει απο τα λάθη του)

Disaster Movie 2008 - imdb: 1,8 (Αρχίδια μαθαίνει, ο πάτος δεν έχει προηγούμενο λέμε)

Vampires Suck 2010 - imdb: 3,3 (Μετά απο ένα χρόνο αποχής κάνει το μεγάλο καμ μπακ και σκαρφαλώνει στο 3,3)

Και ρωτάω:

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ?

Και συνεχίζει δυναμικά ο μπαγάσας αφού μέσα στον χρόνο θα βγάλει το The Biggest Movie of All Time ΚΑΙ ΣΕ 3D ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Γέλιο σε περισσότερα level.

Γιατί να μην του δώσουν λεφτά, αφού βγάζει κέρδος; huh.gif Εσύ άμα έδινες σε κάποιον 200€ και σου έδινε πίσω 500€+ (date movie) θα έλεγες όχι; Κι εγώ θα του έδινα λεφτά άμα είχα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί να μου του δώσουν λεφτά, αφού βγάζει κέρδος; huh.gif Εσύ άμα έδινες σε κάποιον 200€ και σου έδινε πίσω 500€+ (date movie) θα έλεγες όχι; Κι εγώ θα του έδινα λεφτά άμα είχα.

Μπράβο ρε Μανουελ. Και θα σκαγα, δεν μου πήγε το μυαλό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπράβο ρε Μανουελ. Και θα σκαγα, δεν μου πήγε το μυαλό.

Όποιος κάνει ηλίθιες ερωτήσεις, παίρνει ηλίθιες απαντήσεις. :P

Δημοσ.

Όποιος κάνει ηλίθιες ερωτήσεις, παίρνει ηλίθιες απαντήσεις. :P

Δεν ήταν ηλίθια ερώτηση ρε. Ρητορική ήταν. Δεν λεμε καμια φορα ''Καλα ποις έδωσε λεφτά για αυτό το πράγμα''.

:-D

Δημοσ.

Το The Devil Inside του 2012 το έχει δει κανείς; Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά μήπως κουνιέται πολύ η κάμερα;

Δημοσ.

Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος.

Τον Sam Worthington τον πάω με χίλια και τον θεωρώ μεγάλο ταλέντο και cult φάτσα.

Για τις απίστευτα όμορφες Elizabeth Banks και Genesis Rodriguez δεν υπάρχουν λόγια.

Απλά τις βλέπεις στην οθόνη και μαγεύεσαι.

Πολυ της έβαλες. Η γκόμενα του Billy Elliot πολυ καλό μωρό αλλα απο υποκριτική δεν το έχει καθόλου. Ήταν αρκετά προβλέψιμο και σε ενω έπρεπε σε κάποια σημεία να κορυφωθεί, δεν έγινε ποτέ. Είχε και κάποιες απίστευτα άκυρες στιγμές, όπως η

η τελευταία όπου πηδάει στο φουσκωτό και ενώ είναι 1500 μπάτσοι, δεν τον πιάνει κανένας και συνεχίζει να τρέχει για να πιάσει τον άλλον.

Γενικά η ταινία πολύ μέτρια. Ένα 6,5 - 7/10 απο εμένα

Δημοσ.

άνετα κερδίζει το "Cheesy ending of the Decade"

κατά τα αλλα 6/10 max.

το Get the Gringo που είδα πρόσφατα ήταν αρκετά πιο καλο, ένα 7αράκι το παίρνει.

Δημοσ.

άνετα κερδίζει το "Cheesy ending of the Decade"

κατά τα αλλα 6/10 max.

το Get the Gringo που είδα πρόσφατα ήταν αρκετά πιο καλο, ένα 7αράκι το παίρνει.

Συμφωνω για το Get the gringo και απο εμενα ενα 7/10

Δημοσ.

Το The Devil Inside του 2012 το έχει δει κανείς; Ενδιαφέρον φαίνεται αλλά μήπως κουνιέται πολύ η κάμερα;

Για τους λατρεις του ειδους, αξιζει. Βλεπεται ανετα πιστευω, ειχε κατι ωραιες σκηνες.. Κατα τ'αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο..

Mε εβαλε σε υποψιες to 3,7 sto ΙΜDB, αλλα εγω θα της εβαζα ενα 5-5,5. Η καμερα προσωπικα δεν με ενοχλησε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...