Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Manuel είπε

Δικαίωμά του να γράφει ότι θέλει, και δικαίωμά σου να μην τον πάρεις στα σοβαρά. Καλύτερα που τα γράφει έτσι, επειδή έτσι αναγνωρίζεις πιο εύκολα που διαφωνείς. Αν έγραφε ένα ξερό "δεν μου άρεσε", πως θα έφτανες στο συμπέρασμα ότι είναι προκατειλημμένος;

Δεν είμαι προκατειλημενος κι εξήγησα στο φίλο το γιατί, αλλά η απάντηση μου σβήστηκε. 

Ο λόγος που γραφω οξείες κριτικές ειναι οι κακές ερμηνείες και οι πρόχειροδουλειες. Η υποκρισία, η προπαγάνδα, τα ψέμματα κτλ

Το Βουνό το έθαψα γιατί απογοητευθηκα πολυ απο τον Ανγκ Λη, κυρίως, λογω των προηγούμενων εργων του κι οχι τοσο απο τους κακούς ηθοποιούς του. 

Επεξ/σία από Cro-Magnon
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε

Δεν είμαι προκατειλημενος κι εξήγησα στο φίλο το γιατί, αλλά η απάντηση μου σβήστηκε. 

Ο λόγος που γραφω οξείες κριτικές ειναι οι κακές ερμηνείες και οι πρόχειροδουλειες. Η υποκρισία, η προπαγάνδα, τα ψέμματα κτλ

Το Βουνό το έθαψα γιατί απογοητευθηκα πολυ απο τον Ανγκ Λη, κυρίως, λογω των προηγούμενων εργων του κι οχι τοσο απο τους κακούς ηθοποιούς του. 

Η προκατάληψη ήταν δικό του συμπέρασμα, όχι δικό μου. Εγώ πιστεύω ότι η αιτία είναι η σιγουριά σου για τις απόψεις σου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A Time to Kill (1996)

Όντας φαν των ταινιών που έχουν να κάνουν με δίκες και δικαστήρια δεν θα μπορούσε παρά να μου αρέσει η συγκεκριμένη ταινία. Καλές ερμηνείες από McConaughey και Jackson. Ο Kevin Spacey ήταν σε ρηχά νερά, ενώ η Sandra Bullock αδιάφορη όπως σχεδόν σε όλες τις ταινίες της.

Εντάξει νομίζω όλοι ξέρουμε από την αρχή πως θα τελειώσει η ταινία αλλά, παρά τις δυόμιση ώρες δεν με έκανε να βαρεθώ. Την προτείνω σε όσους αρέσουν ταινίες του είδους.

7/10

Επεξ/σία από Arwindan
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2018 στις 4:24 ΠΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

All the Money in the World (2017)

MV5BNjY3Mjg0OTc1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDU0

http://www.imdb.com/title/tt5294550/

Η ιστορία της απαγωγής του John Paul Getty III με τον πάμπλουτο παππού του να μην δέχεται να πληρώσει τα λύτρα ,μέχρι που μια στιγμή αλλάζουν όλα.

Φοβερή φωτογραφία ,σκηνοθεσία .

9/10

Mark Wahlberg Θα την δω σημερα !!

Στις 29/3/2018 στις 9:33 ΜΜ, Cro-Magnon είπε

Brokeback Mountain 5/10

Δύο παλικάρια γιδοβοσκοί, από τον …Ομαλό του Γουαϊόμινγκ, ο Σήφης και ο Μανωλιός σα να λέμε, τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια για να ζησουν το πάθος τους, ενω στις γυναίκες τους λενε οτι πανε για ψάρεμα .

Πρόκειται για ένα βαρετό, ντεμεκ δράμα με δύο  μπαϊσέξουαλ, που λένε και στο χωριό μου, στην Αμερική του '60 και του ’70. Η τελική λύση δεν επέρχεται  καθώς οι δύο μουστακαλήδες είναι δεσμιοι των κοινωνικών συμβάσεων και φοβούνται την κατακραυγή.

Η βαρετή αυτή η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Ανγκ Λι, ο οποίος έχει κάνει παπάδες στο παρελθόν με την λογική και ευαισθησία και τον τίγρη και δράκο.

Το θέμα της ομοφυλοφιλίας έχει πάψει  πια να είναι ταμπού και αποτελεί συχνά πυκνά την κεντρική ιδέα παραγωγών ενθεν και εκείθεν του Ατλαντικού. Δυστυχώς όταν καταπιάνεται καποιος με τέτοια λεπτά θεματα το οριο αναμεσα στη γελοιότητα και την τραγωδία είναι πολυ θολό και συνήθως οι σκηνοθέτες αποτυγχανουν. Ο Ανγκ Λη εδώ μοιάζει να εχει σκηνοθετησει by proxy, καθως οι ηθοποιοί του ειναι επιεικώς αταλαντοι, το σενάριο - πιο κοινοτυπια πεθαίνεις και η προχειρότητα και βιασύνη είναι εμφανής παντού. 

Η ταινία είναι πολυβραβευμενη,  αλλά ειλικρινά πιστεύω οτι δεν αξίζει ουτε το δωρεάν κατέβασμα απο χειμαρρακο. 

XAXAXAXAXA Σωστος Συμφωνω σε ολα !!

• Like 1
Δημοσ.

Star Wars 8 the last jedi

Με άρεσε. Μακράν ανώτερο από το προηγούμενο. Πολύ καλύτερα δομημένο στο θέμα Star Wars και είχε επίσης πολύ καλύτερη ροή. Θα ήθελα να είχε περισσότερο screen time ο κακός της υπόθεσης αλλά οκ, είχε ένα point στον τρόπο που προχώρησε το συγκεκριμένο κομμάτι καθώς ο κακός ήταν πανίσχυρος και δεν υπήρχε περίπτωση κανείς τους να τα έβαζε μαζί του. Μόνο ο ίδιος ο Luke θα μπορούσε αλλά θα ήταν εναντίον του όλου θέματος και της νέας περσόνα του οπότε καλώς πήγε όπως πήγε. Από άποψη σκηνοθεσίας δεν έχω κανένα παράπονο, όλα ήταν όπως θα έπρεπε να είναι ενώ από άποψη ηθοποιίας επίσης να πως ότι έμεινα ευχαριστημένος και ειδικά από τον Kylo και για όσο κράτησε ο Snook. Κατάφεραν και του έδωσαν ένα βάθος παραπάνω ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός μπόρεσε να αποδώσει πάρα πολύ ωραία αυτό που του δόθηκε. Μπράβο του, έχει μέλλον ο πιτσιρικάς. 

Εγώ προσωπικά θα της βάλω 8/10. Το ευχαριστήθηκα σίγουρα. Πολλά σκαλοπάτια πάνω από το Rogue One και επίσης καλύτερο από το Last hope. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Brawl in cell block 99

Καλησπέρα στην παρεα..!παιδιά δεν έχω γράψει ποτέ κριτική για ταινια αλλά αυτή εδώ με εξόργισε..!! Δεν γίνεται να έχει τόσο υψηλή βαθμολογία..!! Δεν έχει τίποτα δεν έχει καθόλου έξυπνο σενάριο καθόλου έξυπνους διαλόγους δεν έχει αρχή μέση και τέλος βλέπεις 2 ώρες μια βαρετή ιστορία και στο τέλος σε αφήνει να κοιτάς την οθόνη με απορία και να αναρωτιέσαι γιατί σπατάλησα 2 ώρες από την ζωή μου γι’αυτο το πράγμα που ούτε καλό τέλος δεν έχει..!! Πείτε μου και εσείς που την έχετε δει την γνώμη σας σας παρακαλώ γιατί έχω διαβάσει καλές κριτικές και δεν βρίσκω το λόγο..!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@koutsoss1

Στην καλύτερη περίπτωση είναι μέτρια, δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες μιας και έχει περάσει καιρός, οκ ο Vince Vaughn ήταν πολύ καλός, εκτός από τις σκηνές ξύλου που ήταν κάτι σαν τον banana Joe,  έχοντας δει άλλη μια ταινία του ίδιου σκηνοθέτη, το Bone Tomahawk θα έλεγα ότι έχουν πολλές ομοιότητες ως προς την βία και το splatter, οπότε ίσως είναι χαρακτηριστικό του να ¨προκαλεί¨ με ακρότητες, προσωπικά δεν φτάνει για να της δώσω καλό βαθμό, προφανώς οι χρήστες στο IMDB και οι κριτές διαφωνούν μαζί μου…

Επεξ/σία από Havik
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Manuel είπε

Δικαίωμά του να γράφει ότι θέλει, και δικαίωμά σου να μην τον πάρεις στα σοβαρά. Καλύτερα που τα γράφει έτσι, επειδή έτσι αναγνωρίζεις πιο εύκολα που διαφωνείς. Αν έγραφε ένα ξερό "δεν μου άρεσε", πως θα έφτανες στο συμπέρασμα ότι είναι προκατειλημμένος;

Ολο το υφος της γραφης και οι λεξεις που χρησιμοποιει ειναι ειρωνικες και απαξιωτικες για το εργο.

Ανεξαρτητα απο το εαν ειναι καλο η οχι το εργο...το οποιο ειναι υποκειμενικο καθαρα...υπαρχουν κι αλλοι τροποι εκφρασης.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panos_0079 είπε

Ολο το υφος της γραφης και οι λεξεις που χρησιμοποιει ειναι ειρωνικες και απαξιωτικες για το εργο.

Ανεξαρτητα απο το εαν ειναι καλο η οχι το εργο...το οποιο ειναι υποκειμενικο καθαρα...υπαρχουν κι αλλοι τροποι εκφρασης.

Αντιγράφω τον Αριστοφάνη, το Λουκιανό, το Ροίδη, το Σουρή και τον Πανούση. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, managerre είπε

''''Τζίλεγχαλ. Μια εμφανίσιμη μετριότητα'''''

9/10 ταινιες που εχει παιξει ειναι ταινιαρες λολ

Όντως χει παιξει σε πολλες καλες(και αρκετες overated) ταινίες παντως και εγω δεν το παω καθολου...Αντιθετα την αδελφη του την εχω σε μεγαλη εκτιμηση...

Δημοσ.

Είδα το jumanji εχθές , καλουτσικο για να περάσει η ώρα αλλά μέχρι εκεί.

Ούτε αίσθηση δράσης, ούτε ιδιαίτερο χιούμορ αλλά βλέπεται ευχάριστα

Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 4:55 ΜΜ, najinblue3 είπε

Το Veronica οντως το προματαρουν σαν super duper scary, δε τρομαξες σε κανενα σημειο @billdanos ?Θα δω αποψε

Το είδα εγώ χτες με παρέα. Ως άπλυτοι για 6 μέρες τώρα αποφασίσαμε όλοι μαζί να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να ενώσουμε τις βρώμες μας με συνοδεία την συγκεκριμένη ταινία. https://www.imdb.com/title/tt5862312/?ref_=nv_sr_1

Στα της ταινίας πράγματι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Προβλέψιμη σίγουρα όπως ήδη ειπώθηκε αλλά με έχει ωραία ατμόσφαιρα, ωραία ηθοποιία και καλή σκηνοθεσία. Από εκεί και πέρα η ίδια η ιστορία είναι απλούστατη και γι αυτό είναι και προβλέψιμη ενώ η διάρκεια της εικάζω ότι θα μπορούσε άνετα να είναι 15-20 λεπτά μικρότερη. Δεν είναι κακή ταινία σε καμιά περίπτωση, απλά δεν συγκρίνεται με άλλες που έχουν πάρα πολύ ωραίες ιδέες και είναι εξίσου καλά εκτελεσμένες. 

Εγώ θα της βάλω σίγουρα 6/10 γιατί αφενός είναι άνω του μετρίου, αφετέρου όμως δεν είναι κάτι σπέσιαλ. Προτείνεται να τη δείτε είτε μόνοι είτε με παρέα. Επίσης από άποψη σπλατεριάς είναι ανύπαρκτη. Λίγο αιματάκι από εδώ και από εκεί. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Το είδα εγώ χτες με παρέα. Ως άπλυτοι για 6 μέρες τώρα αποφασίσαμε όλοι μαζί να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να ενώσουμε τις βρώμες μας με συνοδεία την συγκεκριμένη ταινία. https://www.imdb.com/title/tt5862312/?ref_=nv_sr_1

Στα της ταινίας πράγματι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Προβλέψιμη σίγουρα όπως ήδη ειπώθηκε αλλά με έχει ωραία ατμόσφαιρα, ωραία ηθοποιία και καλή σκηνοθεσία. Από εκεί και πέρα η ίδια η ιστορία είναι απλούστατη και γι αυτό είναι και προβλέψιμη ενώ η διάρκεια της εικάζω ότι θα μπορούσε άνετα να είναι 15-20 λεπτά μικρότερη. Δεν είναι κακή ταινία σε καμιά περίπτωση, απλά δεν συγκρίνεται με άλλες που έχουν πάρα πολύ ωραίες ιδέες και είναι εξίσου καλά εκτελεσμένες. 

Εγώ θα της βάλω σίγουρα 6/10 γιατί αφενός είναι άνω του μετρίου, αφετέρου όμως δεν είναι κάτι σπέσιαλ. Προτείνεται να τη δείτε είτε μόνοι είτε με παρέα. Επίσης από άποψη σπλατεριάς είναι ανύπαρκτη. Λίγο αιματάκι από εδώ και από εκεί. 

Και εγω 6/10 θα της εδινα, βλεπεται αλλα ειναι προβλεψιμη μεχρι αηδιας, οπως γραψανε οι περισσοτεροι

p.s. ποτε θα ρθει το νερο τελικα?

Δημοσ.

Ready Player One (2018)Ready Player One Poster

Μετριοτατο οσο δεν παει. Εχοντας διαβασει και το αντιστοιχο βιβλιο, ημουν αρκετα ανυπομονος να δω πως θα τα καταφερνε ο Σπιλμπεργκ να χωρεσει τοσο βαρυ και πολυπλοκο υλικο παραλληλα με σκηνες δρασης ικανοποιητικης διαρκειας, σε μια ταινια 2μισι ωρων. Δεν τα καταφερε.

Απορω αν ο κοσμος που δεν ειχε διαβασει το αντιστοιχο μυθιστορημα καταλαβαινε τι γινοταν. Σε καποια σημεια ακομα και εγω μπερδευομουνα. Η ταινια ηταν 80% δραση με αποτελεσμα οι χαρακτηρες και το περιβαλλον γυρω τους να μην διαθετουν κανενα βαθος. Μετα απο μια μερα το μονο καλο πραγμα που μου εχει μεινει ειναι η φανταστικη αναπαρασταση των σκηνικων της Λαμψης, καθως και η επερχομενη σκηνη δρασης στα ιδια σκηνικα. 

5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...