Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Incendies (2010) Καναδεζικη. Που ηταν κρυμμενο αυτο το διαμαντι τοσα χρονια? Το ανακαλυψα κατα τυχη, και ηταν ταινιαρα. 8/10, ισως και λιγο παραπανω. 5 1
Cro-Magnon Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Ntinaras είπε Incendies (2010) Καναδεζικη. Που ηταν κρυμμενο αυτο το διαμαντι τοσα χρονια? Το ανακαλυψα κατα τυχη, και ηταν ταινιαρα. 8/10, ισως και λιγο παραπανω. Aμ δε διαβαζεις insomnia αδερφέ μου! Το εχουμε προτεινει 100 σελίδες πριν, στις προτασεις για αραβο-ισραηλινα θεματα σε εργα και μετα που εκραζα τον βιλνεφ για το σικαριο.
Thulogur Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Singwa hamgge ή αλλιώς Along With the Gods: The Two Worlds θα μπορούσα να γραψω ενα ολόκληρο κατεβατό γι'αυτη την ταινια, γιατι το αξιζει. απλα θα προτείνω να τη δειτε. Αν και δεν ειμαι καθόλου μα καθολου των ασιατικών ταινιων, αυτη θα την ξανάβλεπα. Spoiler χαρτομάντιλα 1
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Το κοριτσι στην ομιχλη Το εργο ευκολα παιρνει 7.5-8/10. 8 θα ελεγα. Τι να πρωτοσχολιασω; τους ηθοποιους? Τη μουσικη? Τη φωτογραφια? Τη σκηνοθεσια? Το μυστηριο που πλαναται πανω απο το χωριο? Το ποσο καθηλωμενο σε κρατα και τις παγιδες? Πραγματικα αξιολογη ταινια 1 1
ELMastas Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 The Shape of Water Πολύ καλή,ατμοσφαιρική και "ιδιαίτερη" ταινία με ωραίες ερμηνείες και πολύ προσεγμένα σκηνικά στύλ νουάρ και ωραία φωτογραφία,ήξερα και στο περίπου τι είναι βέβαια όμως δεν ήταν αρκετά καλή και καλά έκανε που κέρδισε και Oscar 3
koutsoss1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 @Havik Ναι και γω δεν καταλαβαίνω την βαθμολογία του στο IMDb..!! Δεν μπορείς να πεις ότι έχει κάποια φιλοσοφία το έργο η άποψη σε κάτι είναι αρκετά ανιαρό και ρηχό..!! Καμία καλή ταινια έχετε να προτείνεται ρε παιδιά;;; Α και να σας προτείνω κάτι και γω που βλέπω αυτές τις μέρες και με έχει ενθουσιάσει πολύ γιατί είναι καλογυρησμενη σειρά είναι το φονικό όπλο η σειρά..!! Παιδιά δείτε την είναι πολύ καλή..!!
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 4/4/2018 στις 12:41 ΠΜ, margaritagr είπε Το κοριτσι στην ομιχλη Το εργο ευκολα παιρνει 7.5-8/10. 8 θα ελεγα. Τι να πρωτοσχολιασω; τους ηθοποιους? Τη μουσικη? Τη φωτογραφια? Τη σκηνοθεσια? Το μυστηριο που πλαναται πανω απο το χωριο? Το ποσο καθηλωμενο σε κρατα και τις παγιδες? Πραγματικα αξιολογη ταινια Αν δεν ήταν στα Ιταλικά... Δεν βοηθά η γλώσσα τους. Στα Ισπανικά πχ. θα ήταν ποιο ωραίο το αποτέλεσμα. Η υπόθεση μου ήταν πολύ γνώριμη. Υπάρχει και σε Αμερικανιά μήπως;
panos_0079 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 4/4/2018 στις 12:41 ΠΜ, margaritagr είπε Το κοριτσι στην ομιχλη Το εργο ευκολα παιρνει 7.5-8/10. 8 θα ελεγα. Τι να πρωτοσχολιασω; τους ηθοποιους? Τη μουσικη? Τη φωτογραφια? Τη σκηνοθεσια? Το μυστηριο που πλαναται πανω απο το χωριο? Το ποσο καθηλωμενο σε κρατα και τις παγιδες? Πραγματικα αξιολογη ταινια Αγγλικος τιτλος?
antbyron Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Και 'μένα μου άρεσε γενικά το shape of water, εκτός από το ελαφρώς κωμικό στοιχείο που προσπάθησε να δείξει. Χτες είδα το August, δυνατή ταινία, Και η παράσταση που παιζόταν στην Αμερικής εξίσου καλή.
armin Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos_0079 είπε Αγγλικος τιτλος? The Girl in the Fog (2017) Paris, Texas (1984) Ντρεπομαι να το πω, αλλα δεν τρελαθηκα. Σιγουρα μια ομορφη ταινια, η φωτογραφια και ο φωτισμος υστερα απο ενα σημειο παρατηρουσες ποσο συμπληρωναν την ιστορια και τους χαρακτηρες μεσα σε αυτην. Απο τις σπανιες φορες που νιωθεις το γυρω περιβαλλον να παλλεται κυριολεκτικα απο ζωη. Αλλα στα μειονεκτηματα της ταινιας, πιστευω πως θα μπορουσε να ηταν πιο συντομη, καθως η πλοκη ηταν κυριολεκτικα οτι πιο απλοϊκο μπορεις να φανταστεις. Ουτε το τελος με ενθουσιασε, και ειχα μεγαλες προσδοκιες. Δεν ξερω, θα πρεπει σιγουρα να την ξαναδω, αλλα ως τελικη γευση μου αφησε την ιδια με τις ταινιες του Wes Anderson, για τις οποιες η καθολικη μου αποψη ειναι οτι χανουν την ισορροπια αναμεσα σε στυλ και ουσια. 7/10 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από armin 1
elpaso1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Tropa de elite 8,5/10 από εμένα. Από τις καλύτερες του είδους. 4
Fotis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Phantom thread O Anderson παραδιδει αλλη μια φορα ενα αρτιο τεχνικα εργο ,ολα τα σταδια που συνθετουν μια ταινια ειναι σε υψηλα επιπεδα με αποκορυφωμα τα κοστουμια . Ειναι αριστοτεχνικος ο τροπος που μας παρουσιαζει εναν μετρ στο ειδος του ,πως σκιαγραφει τον χαρακτηρα του ,τις εμμονες σε σημειο φετιχιστικο καθως και την καθημερινη ρουτινα που επιβαλει στο περιβαλλον του .Φυσικα τον υποδυεται ο μεγιστος Day -Lewis υποδειγματικα και αποτελει το κυκνειο ασμα του καθως δηλωσε πως σταματα την υποκριτικη .Παρα πολυ καλη σε δευτερο ρολο η Μanville καταφερε να ξεχωρισει χωρις να την επισκιασει το τερας υποκριτικης ,αυτο απο μονο του συνιστα κατορθωμα . Το φιλμ ειναι ιδιαιτερο ,δεν ειναι για ολους αλλα οσοι αρεσκονται στο ειδος θα τους αποζημιωσει με τον πλουτο συναισθηματων ,το πλεγμα των επιρροων που εμφανως εχει και την πολυπλοκοτητα που οριζει τις διαπροσωπικες σχεσεις και τα παιχνιδια εξουσιας στις ποικιλες μορφες τους καθως και την ταξικη διαστρωματωση που διαπερνα ολες τις εποχες και ολες τις κοινωνιες διαχρονικα . Εγω ερωτευτηκα την χειροποιητη Βristol εξαιρετο δειγμα Βρετανικης σχεδιασης . 8.1/10 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Fotis13 3
Philippe Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως το Phantom Thread, αν και πληροί όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για καλή ταινία, δεν μου έβγαλε κανένα συναίσθημα. Αντιθέτως, το Insyriated (In Syria) με κράτησε καθηλωμένο με τις δυνατές ερμηνείες και μου θύμισε αρκετά το κορυφαίο Incendies που αναφέρθηκε πιο πριν. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Philippe
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2018 στις 12:41 ΠΜ, margaritagr είπε Το κοριτσι στην ομιχλη Το εργο ευκολα παιρνει 7.5-8/10. 8 θα ελεγα. Τι να πρωτοσχολιασω; τους ηθοποιους? Τη μουσικη? Τη φωτογραφια? Τη σκηνοθεσια? Το μυστηριο που πλαναται πανω απο το χωριο? Το ποσο καθηλωμενο σε κρατα και τις παγιδες? Πραγματικα αξιολογη ταινια Την είδα και γω χθές σε 1080p -True Bluray quality-30gb αρχείο με ελληνικούς υπότιτλους. LA RAGAZZA NELLA NEBBIA http://www.imdb.com/title/tt6892400/ Τεσπα.καλή προσπάθεια,όχι τόσο πρωτότυπο σενάριο. LA RAGAZZA NELLA NEBBIA 7/10 Προσοχή spoiler για το τέλος της ταινίας! Spoiler Χμμ ...Επειδή έχω δεί πολλές ταινίες ,ισπανικές και αμερικάνικες ως προς την ενοχοποίηση υπόπτων απο τον ποιον άκυρο εως τον τελευταίο ποιον άκυρο ύποπτο,μου φάνηκε λίγο προβλέψιμο να ήταν ο ψυχίατρος.Τελικά ο Ψυχίατρος ήταν ο πατέρας του παιδιού με το πατίνι και την βιντεοκάμερα?,γιατί έαν ναι αυτόν είχα υποπτευθεί απ την μέση και μετα οτι θα ήταν ο δολοφόνος.Ο πατέρας του παιδού με το πατίνι δηλαδή. Τεσπα.καλή προσπάθεια,όχι τόσο πρωτότυπο σενάριο. LA RAGAZZA NELLA NEBBIA 7/10 2η ταινία που είδα χθες The Post (2017) http://www.imdb.com/title/tt6294822/ Χώρα παραγωγής: USA Υπόθεση: Πρόκειται για μία συγκλονιστική δραματική ταινία που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ (Μέριλ Στριπ), και στον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι (Τομ Χανκς), καθώς προσπαθούν να προλάβουν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων. Οι δυο τους πρέπει να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, καθώς θέτουν τόσο τις καριέρες τους όσο και την ελευθερία τους σε κίνδυνο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια Πηγή: http://www.medium-industry.com/movie-m1f4e5bf6b0.html Η ταινία ήταν απολαυστική.Μιας και ασχολούμαι και εγώ ερασιτεχνικά με website σαν hobby γράφοντας 2 άρθρα το μήνα ,δεν βγάζω κέρδος βέβαια απ αυτό. μου άρεσε πάρα πολύ και μπήκα στο κλίμα γρήγορα γιατί ένιωθα και γω σαν ερασιτέχνης news paper αρθογράφος 8,5/10 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
firewalker Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 12 Strong. http://www.imdb.com/title/tt1413492/ Περίμενα να δω μία κλασική Αμερικανιά. Δεν ήταν. Ήταν μια ωραία ταινία με θέμα τις πρώτες επιχειρήσεις του πολέμου στο Αφγανιστάν μετά την επίθεση της Αλ Κάιντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις