Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το πιστεύεις αυτό? Πιστεύεις οτι δεν ζουν ανάλογες καταστάσεις όσοι είναι εθισμένοι στο σεξ?

Ολοι ειμαστε εθισμενοι στο σεξ, απλως κανεις δεν εχεις τετοιες δυνατοτητες :P

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Είδα χθες το Haywire. Παρόλα τα "βαριά" ονόματα της ταινίας, (σκηνοθέτης και καλοί ηθοποιοί), είναι επιεικώς μέτρια. Είναι γυρισμένη κατα 99% γύρω απ' την πρωταγωνίστρια (ατάλαντη) και όλοι οι άλλοι είναι στην ουσία κομπάρσοι! Η τύπισα σε όλη την διάρκεια της ταινία έχει την ίδια έκφραση προσώπου! Είτε δέρνει τους αντιπάλους δυο-δυο ή μιλάει ή πίνει καφέ και συζητάει, η έκφραση παραμένει ακριβώς ίδια! Είναι λίγο ενοχλητικό! Η υπόθεση είναι εξαιρετικά αδύναμη, αν και οι σκηνές μάχης δεν ήταν κακές. Ε, η τύπισα αγωνίστρια του Kickboxing είναι.

Σε γενικές γραμμές του δίνω ένα 4/10 λόγω των υπολοίπων συντελεστών.

Έχει γούστο να πάει και για 2ο μέρος!

ξέρεις ποια είναι η πρωταγωνίστρια έτσι? δεν είναι ηθοποιός πως να το κάνουμε, αλλά σίγουρα ρίχνει περισσότερο ξύλο (real life) από την συντριπτική πλειοψηφία των ηθοποιών :P

Gina Carano, MMA...

Δημοσ.

Αν προσέξεις, γράφω ότι είναι αγωνίστρια του Kickboxing.

Μήπως στις "επικίνδυνες" σκηνές είχαν βάλει κανα άλλον-άλλην να τις τρώει;

Ξέρεις, λόγω των ασφαλιστικών εταιρειών.

Δημοσ.

Intouchables (Οι Άθικτοι). Αν και απεχθάνομαι τις γαλλόφωνες ταινίες, έτυχε να τη δω μόλις τώρα. Τελικά, πολύ καλή. Τη προτείνω. Πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Και χθες, έδωσε επιτέλους να δω την "Έκτη αίσθηση". Εντάξει, ταινιάρα.

Δημοσ.

Το Avengers 7/10 με επιείκεια,ειχε πολυ ωραία εφέ,οι ήρωες ηταν καλοί,ομως γενικότερα η ταινια δεν ειχε κανένα συναίσθημα...Ανοιξε το στόμα της κόλασης και οι εκδικητές ηταν χαλαροί...Γενικά δεν ένιωσα πουθενα ενα καποιο ριγος,εν τω μεταξύ,εχω την αίσθηση οτι αντέγραψε πολυ το transformers3,μια με την πύλη,μια με τις ιπτάμενες φάλαινες που πέταγαν τα εξωγηινακια..Και το χιούμορ της,μετριότατο.

Θα μπορούσα βέβαια να αναφερθώ και σε τακτικά ζητήματα,οπως την έλλειψη αεροπορικής δύναμης ή τα απειρα βέλη του χοκ κλπ αλλα

τεσπα.

το αστέρι της βραδιάς:

cobie-smulders-elle-magazine-008.jpg

Δημοσ.

Το Avengers 7/10 με επιείκεια,ειχε πολυ ωραία εφέ,οι ήρωες ηταν καλοί,ομως γενικότερα η ταινια δεν ειχε κανένα συναίσθημα...Ανοιξε το στόμα της κόλασης και οι εκδικητές ηταν χαλαροί...Γενικά δεν ένιωσα πουθενα ενα καποιο ριγος,εν τω μεταξύ,εχω την αίσθηση οτι αντέγραψε πολυ το transformers3,μια με την πύλη,μια με τις ιπτάμενες φάλαινες που πέταγαν τα εξωγηινακια..Και το χιούμορ της,μετριότατο.

Θα μπορούσα βέβαια να αναφερθώ και σε τακτικά ζητήματα,οπως την έλλειψη αεροπορικής δύναμης ή τα απειρα βέλη του χοκ κλπ αλλα

τεσπα.

Το χιουμορ της κατα την γνωμη μου ηταν παρα πολυ καλο. Εμ...ποια απειρα βελη? Σε μια σκηνη ειναι που βαραει αρκετα και εκει τελειωνουν καποια στιγμη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν προσέξεις, γράφω ότι είναι αγωνίστρια του Kickboxing.

Μήπως στις "επικίνδυνες" σκηνές είχαν βάλει κανα άλλον-άλλην να τις τρώει;

Ξέρεις, λόγω των ασφαλιστικών εταιρειών.

ρητορική ήταν πάνω κάτω η ερώτηση :-)

μπα δεν νομίζω να είχε stunt woman...

Δημοσ.

το αστέρι της βραδιάς:

asdf

Αν δεν έπαιζε αυτή παίζει να ήταν 3 φορές καλύτερη η ταινία όμως. Όχι και αστέρι της βραδιάς η δενεχωλογοναυπαρχωαλλαμεξερειοκοσμοςαπτοhimym.

Δημοσ.

Αν δεν έπαιζε αυτή παίζει να ήταν 3 φορές καλύτερη η ταινία όμως. Όχι και αστέρι της βραδιάς η δενεχωλογοναυπαρχωαλλαμεξερειοκοσμοςαπτοhimym.

:confused:

Α γειά σου!! Και λέω που την θυμάμαι...

Δημοσ.

Δε ξέρω τι είναι το himym, απλά την είπα αστέρι, γιατί είναι αστέρι, όχι γιατί είναι καλή ηθοποιός.

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη ταινία την περίμενα καλύτερη. Όχι ότι είναι κακή, απλά είχα υψηλές προσδοκίες. Δεν μου άρεσαν και τα ψηφιακά εφέ των "μολυσμένων". Μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα.

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη ταινία την περίμενα καλύτερη. Όχι ότι είναι κακή, απλά είχα υψηλές προσδοκίες. Δεν μου άρεσαν και τα ψηφιακά εφέ των "μολυσμένων". Μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα.

συμφωνω.

νομιζω οτι αυτο ηταν το μονο κακο της ταινιας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...