twiner Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Harvey (1950) 10/10 τέλος. Αυτές είναι κωμωδίες. Αυτές είναι ταινίες.
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ειδα επιτελους το Seven Pounds,και ειχα μεγαλες προσδοκιες για την ταινια αλλα... νομιζω με κουρασε μεχρι να μας δειξει τι πραγματικα εκανε ο Will Smith...ενω το τελος γαμησε και σιγουρα ειναι συγκηνητικο,πιστευω πως επρεπε να υλοποιειθει καπως αλλιως το ολο story και να μας εξηγουσε πιο πολλα πραγματα. 6.5 απο μενα. Συστηνεται παντως ανεπηφυλακτα. Παντως επαιρνε κατι εκφρασεις ο Willy O_O
yanc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Στα 90's γυριστηκαν καλες κωμωδιες... The Castle Mια...ιδιορρυθμη οικογενεια που ζει διπλα σε αεροδιαδρομο και ειναι απολυτα ευτυχισμενη με αυτο, αντιστεκεται οταν το αεροδρομιο απειλει να τους πεταξει εξω απο το σπιτι τους για να επεκταθει. Μη σας ξεγελασει το "this year's full monty" του εξωφυλλου, ειναι καλυτερη απο το Full Monty...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Με είχες πείσει, μέχρι που έγραψες αυτό: Μη σας ξεγελασει το "this year's full monty" του εξωφυλλου, ειναι καλυτερη απο το Full Monty... ...και κάπου εκεί αναρωτήθηκα, "αν δεν του άρεσε το Full Monty, μήπως έχει πολύ διαφορετικό χιούμορ από μένα;" και έκανα πίσω.
yanc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν το αποκλειω Manuel αλλα αν με βαλεις να σκεφτω-προτεινω σε καποιον μια κωμωδια, το μυαλο μου δε θα παει ποτε στο Full Monty. To εχω σε ξεχωριστη κατηγορια:κωμωδια-που-δε-θα-ξαναδω-ποτε-μια-φορα-εφτανε-και-δεν-τρελλαθηκα-κιολας. Στην ιδια βαζω και το Hangover.
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 http://www.rottentomatoes.com/m/windy-city-heat/trailers/ ΓΑΜΑΤΟ!
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν το αποκλειω Manuel αλλα αν με βαλεις να σκεφτω-προτεινω σε καποιον μια κωμωδια, το μυαλο μου δε θα παει ποτε στο Full Monty. To εχω σε ξεχωριστη κατηγορια:κωμωδια-που-δε-θα-ξαναδω-ποτε-μια-φορα-εφτανε-και-δεν-τρελλαθηκα-κιολας. Στην ιδια βαζω και το Hangover. οντως,ειναι overrated το Full Monty.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Get The Gringo Ευχάριστη έκπληξη. Keep the expectations low και ένα 7/10 το τσιμπάει άνετα.
koulouri Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Mad Max Trilogy (σε 1080p βεβαια αλλιως δεν βλεπετε) αγαπημενο κλασικο και παροτι την ηλικια του βαζει κατω πολλες αλλες ταινιες του ειδους του υγ.ποιος περιμενει μεχρι το 2013 για το καινουργιο σίκουελ To 2013 θα γινει τι;; Θα βγει νεο mad max? Για δωστε καμια πληροφορια γιατι το imdb δε βοηθαει!
feodor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μολις ειδα το Inception. Πολυ υπερτιμημενη ταινια και σκετη προπαγανδα. Αλλα για να περασουν ευχαριστα 2μιση ωρες ειναι οτι πρεπει. Μεχρι εκει ομως. Τιποτα παραπανω. Εν τω μεταξυ, η ταινια βασιζεται στο lucidd dreaming (συνειδητα ονειρα). Κι αν δεν ηξερα τι ειναι τα lucid dreams δεν θα καταλαβαινα χριστο. Παιζει και να τη παρατουσα στη μεση. Αλλη ταινια που ειδα σημερα ειναι το M. Ταινιαρα. Μπορει να ειναι πολυ παλια (1931) αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο. 9/10
Voodooman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Sunshine Αυτά παθαίνεις όταν δεν είσαι σίγουρος για το τί ταινία θελεις να φτιάξεις. Το ξεκινάς για 2001: A space Odyssey (λέμε τώρα) και το καταλήγεις σε Alien (πάλι λέμε τώρα). Ενώ ξεκίνησε καλά, το τελευταίο μισάωρο ήταν από τα κουραστικά που έχω παρακολουθήσει σε ταινία. Δεν κλαίω ακριβώς τη μιάμιση ώρα που της έδωσα, αλλά θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτήν την ταινία.
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Intruders με τον Clive Owen. Ωραίο θρίλερ. Οι Ισπανοί τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει μερικές καλές ταινίες αυτού του είδους. Ο μικρός παίζει πολύ καλά.
xazomama Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Λοιπόν είδα: • Death Proof Άλλη μια ενδιαφέρουσα ταινία από τον Quentin Tarantino, τον οποίο ωστόσο θεωρώ πολύ καλύτερο ως σκηνοθέτη απ' ό,τι σεναριογράφο. (Για την ηθοποιία του δε θα μιλήσω!) Όσο μου αρέσουν οι σκηνοθετικές τεχνικές του, τόσο με εκνευρίζουν ώρες-ώρες οι χαρακτήρες που δημιουργεί στις ταινίες του. Και δεν αναφέρομαι στον Kurt Russell στην προκειμένη περίπτωση, αλλά σε όλες σχεδόν τις γυναίκες της ταινίας. Γι' αυτόν οι γυναίκες είτε θα μιλούν και θα συμπεριφέρονται σαν άντρες είτε θα είναι χαζογκόμενες (βλ. Lee). Πραγματικά εσείς οι άντρες που έχετε δει το "Death Proof" σας έπεισε πως οι γυναικοπαρέες είναι σαν αυτές τις δύο που δείχνει; Βέβαια, σαν γενικότερο συμπέρασμα από τις ταινίες του, ο τύπος λατρεύει το γυναικείο φύλο (άσχετα που το παρουσιάζει εντελώς ψεύτικα) και σε κάθε ευκαιρία το βλέπουμε δυνατό και ανεξάρτητο να παίρνει συχνά το «νόμο» στα χέρια του (βλ. Kill Bill). 6.5/10 • The Devil's Advocate Την ξαναείδα μετά από χρόνια για να θυμηθώ τι μου άρεσε τότε. Ναι, η ιστορία μου άρεσε περισσότερο απ' όλα κι έπειτα οι ερμηνείες των Al Pacino και Charlize Theron (τι ηθοποιάρα αυτή η γυναίκα!) 9/10 για την αγαπημένη μου θεματολογία, τις διαβολοκαταστάσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις