naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Είδα American Pie 7. Τελικά το είχα ξαναδεί το συγκεκριμένο με ένα φίλο. Εντάξει έχει γέλιο αλλά όχι το αυθεντικό που είχαν τα 3 πρώτα.
gavros10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) εχω καιρο να γραψω εδω οποτε ας ξεκινησω The Vow. ωραια ταινια, αν και η rachel mc adams σαν χαρακτηρας με εκνευρισε. στο τελος δεν ηξερα αν ηθελα να τα ξαναφτιαξουνε The lord of the rings the two towers. καλυτερο απο το πρωτο λογω της μαχης στο φαραγγι και των εντς. παντως σε σχεση με αυτα που ακουω τοσα χρονια για αυτη την τριλογια μεχρι τωρα αυτα που εχω δει ειναι κατωτερα των προσδοκιων μου we bought a zoo. μαρεσε παρα πολυ. ασχετα απο το οτι ολοι ξεραμε τι θα γινει στο τελος ειχε καλες ερμηνειες. ειδικα απο τον matt damon και τα παιδια του. εχω την εντυπωση πως αν σε λιγα χρονια η scarlet παιξει σε τερμα δραματικη ταινια, δεν θα μπορει να αποδωσει καλα λογω του προσωπου της. Public enemies. περιμενα να μας δειξει πιο πολλα για την ζωη του ντιλιντζερ, τις ληστειες του και ολα αυτα παρα ολο αυτο το κυνηγητο. στο τελος, η ματια που εριξε η depp σε εναν αστυνομικο ηταν επικη. American pie reunion. ενταξει, ενταξει. οτι και να πουμε ειναι λιγο. δυστυχως ηταν τοσοι πολλοι οι χαρακτηρες που εχει η ιστορια και που θελουμε να δουμε και δεν προλαβαμε να τους χορτασουμε. το τελος ηταν απλα η απολυτη εκδικηση του στιφλερ. θα προτιμουσα να ειμαι αυτος παρα ο φιντς. (η μαμα του φιντς ηταν καλυτερη ) MILF MILF MILF MILF Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2012 από gavros10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μεστός, λιτός και απέριττος. Πάντα περιμένω τις κριτικές σου gavre για να οργανώσω τις επικείμενες προβολές μου. Μπράβο από εμένα.
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 The lord of the rings the two towers. καλυτερο απο το πρωτο λογω της μαχης στο φαραγγι και των εντς. παντως σε σχεση με αυτα που ακουω τοσα χρονια για αυτη την τριλογια μεχρι τωρα αυτα που εχω δει ειναι κατωτερα των προσδοκιων μου Ίσως να έχεις δει πιο νέες με πιο ωραία εφέ και να μην σου αρέσουν τόσο τα LOTR. Πάντως είναι από τις πιο επικές τριλογίες.
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μεστός, λιτός και απέριττος. Πάντα περιμένω τις κριτικές σου gavre για να οργανώσω τις επικείμενες προβολές μου. Μπράβο από εμένα. Pls πες μου οτι τα λες ειρωνικα ολα αυτα. Pls
Nuclear_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Pls πες μου οτι τα λες ειρωνικα ολα αυτα. Pls στο λεω,και;
Panos.Powers Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 εχω καιρο να γραψω εδω οποτε ας ξεκινησω The Vow. ωραια ταινια, αν και η rachel mc adams σαν χαρακτηρας με εκνευρισε. στο τελος δεν ηξερα αν ηθελα να τα ξαναφτιαξουνε The lord of the rings the two towers. καλυτερο απο το πρωτο λογω της μαχης στο φαραγγι και των εντς. παντως σε σχεση με αυτα που ακουω τοσα χρονια για αυτη την τριλογια μεχρι τωρα αυτα που εχω δει ειναι κατωτερα των προσδοκιων μου we bought a zoo. μαρεσε παρα πολυ. ασχετα απο το οτι ολοι ξεραμε τι θα γινει στο τελος ειχε καλες ερμηνειες. ειδικα απο τον matt damon και τα παιδια του. εχω την εντυπωση πως αν σε λιγα χρονια η scarlet παιξει σε τερμα δραματικη ταινια, δεν θα μπορει να αποδωσει καλα λογω του προσωπου της. Public enemies. περιμενα να μας δειξει πιο πολλα για την ζωη του ντιλιντζερ, τις ληστειες του και ολα αυτα παρα ολο αυτο το κυνηγητο. στο τελος, η ματια που εριξε η depp σε εναν αστυνομικο ηταν επικη. American pie reunion. ενταξει, ενταξει. οτι και να πουμε ειναι λιγο. δυστυχως ηταν τοσοι πολλοι οι χαρακτηρες που εχει η ιστορια και που θελουμε να δουμε και δεν προλαβαμε να τους χορτασουμε. το τελος ηταν απλα η απολυτη εκδικηση του στιφλερ. θα προτιμουσα να ειμαι αυτος παρα ο φιντς. (η μαμα του φιντς ηταν καλυτερη ) MILF MILF MILF MILF dude spoiler στο american pie εγω δεν το χω δει ακομα και με εβαλες σε σκεψεις
lefter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 καλημερα ειδα το rock of ages. απλα ευχαριστο. ηταν ενα mama mia με rock μουσικη. συμπαθητικο 7/10.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 helpless 2012 σκοτεινο ταξιδακι αν και δεν επιασα ολα τα σημεια [λιγο βαρεμαρα, λιγο υποτιτλοι] οι γυναικες ισως το βρουν ενδιαφερον...
gavros10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ίσως να έχεις δει πιο νέες με πιο ωραία εφέ και να μην σου αρέσουν τόσο τα LOTR. Πάντως είναι από τις πιο επικές τριλογίες. ναι το σκεφτηκα και αυτο, ειδικα στις σκηνες που φαινοταν οτι ειναι καραψευτικο αλλα δεν με πειραζε. ειναι λιγο περιεργο παντως να λεω οτι δεν μου αρεσε μια ταινια 10ετιας που τοτε εκανε ρεκορ εισιτηριων γιατι απλα εχουν αλλαξει οι εποχες και εχουν βγει παρομοιες ταινιες που ετυχε να τις δω πρωτα. μεχρι τοτε δεν νομιζω εκτος απο το star wars να υπηρχε τοσο μεγαλο franchise
argirisparxas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Είδα τον πολίτη Kaene.Είχα διαβάσει πάρα πολλά γι αυτήν την ταινία αλλά πραγματικά έμεινα έκπληκτος μόλις την είδα.Πολύ μπροστά για την εποχή της και σκηνοθετικά και σε σενάριο.Το οποίο σενάριο είναι διαχρονικό για τον άνθρωπο...
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Man on a ledge Περίμενα λίγο παραπάνω αγωνία να έχει στη μέση ή προς το τέλος, δεν σε άφηνε όμως να νιώσεις κάτι τέτοιο. Είχε τη δράση του, το σχέδιο ληστείας καλούτσικο, δεν βαρέθηκα, ως εκεί, προφανώς ήξερα τι ήταν να δω, και ίσως ήταν καλύτερη απο όσο πίστευα. 5.5/10 Take shelter Και αυτήν δεν την είχα ψάξει καθόλου σχεδόν τυχαία την κατέβασα. Νόμιζα οτι θα είναι το κλασικό υπερφυσικό για να τη δω βράδυ επειδή δεν είχα τι να κάνω. Και αυτό περίμενα να γίνει σε όλη την ταινία, το μεγάλο σκηνικό στο καταφύγιο κτλ. Αλλά ήταν διαφορετικού σκοπού, και τελικά αποδείχθηκε καλύτερης ποιότητας απο ότι φαινόταν στο εξώφυλλο της. Μου άρεσε η σκηνοθεσία εκτός απο λίγα σημεία, οι ερμηνείες καλές, αλλά νομίζω της γυναίκας καλύτερη απο του Shannon. 7/10 γιατί έτσι όπως το πήγε, με αυτή την ενδιαφέρουσα ματιά, μπορούσε να είναι και καλύτερο, δεν ξέρω ακριβώς πώς, αλλά νομίζω μπορούσε.
gavros10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 john carter νομιζω καταλαβα γιατι δεν ειχε απηχηση οπως ειπε η disney. η πλοκη ηταν αρκετα καλη, με τα twist της και το ανατρεπτικο τελος. την παρουσιασε ομως πολυ παιδικα. βλεπε marvel, της που... γινεται. οποιον ηρωα και να εχει του βαζει 2-3 πικαντικα στοιχεια, λιγη ανηθικοτητα και τα μυαλα στα καγκελα. το μπλε αιμα με πειραξε λιγο γιατι ειναι λες και θελουν να την παρουσιασουν σε παιδια χωρις να τα τρομαξουν και να τα αηδιασουν. στην σκηνη που βγαινει μεσα απο τα εντοσθια του ασπρου πιθηκου, αν ηταν κοκκινο το αιμα θα ηταν σκληρη σκηνη. θα εβγαινε περισσοτερο αιμα, καποια οργανα, αγρια σκηνη. και η σουπερ δυναμη που ειχε ηταν τελειως αθωα. δεν ηταν σκοτεινη, κακη δυναμη. απλα πηδαγες παρα πολυ ψηλα και μακρυα. τα πρασινα τερατα, δεν θυμαμαι πως τα λεγανε, τα εχουμε ξαναδει σε αλλες ταινιες, παρομοια. για παραδειγμα εμοιαζαν με τον τζαρ; απο το star wars. αθωο και αυτο. και ο παρατηρητης παλι; εχουμε δει απειρους τετοιους τωρα πια. αυτος πιστευω οτι ηταν ο κυριως λογος αποτυχιας της για αυτο αν την δειξεις σε παιδια μεχρι 14-15 χρονων θα σου πουν οτι ηταν η καλυτερη ταινια που εχουν δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις