gavros10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Easy A καλη ταινια για teenagers, ειδικα για αμερικανακια. ο Thomas Haden Church πρεπει να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ και σε αυτη την ταινια και στο we bought a zoo. ειναι ο τυπος που εκανε τον sandman στο spiderman 3 που ολοι αγαπησαμε. Ο Stanley Tucci ειναι τοσο καλος ηθοποιος. οποιον ρολο και να παιξει μου αρεσει. πρεπει να τον δουμε ως πρωταγωνιστη επιτελους, χαραμιζεται
twiner Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 και φετος παλι 1-2 μερες πριν φυγω διακοπες τελειωσα μια τριλογια. περσυ το godfather, φετος το lotr, του χρονου; του χρόνου το batman.
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 του χρόνου το batman. δεν νομιζω γιατι τα 2 πρωτα τα εχω δει και το 3ο θα το δω στον κινηματογραφο.
twiner Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κρίμα. Δυστυχώς δεν έχω εναλλακτική. ψέματα, έχω: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Apu_Trilogy θα το βρεις στο itunes ή στους ακταβιαστές.
raid_av Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ice Age 4 http://www.imdb.com/title/tt1667889/ 9/10 Πολυ καλο και πολυ γελιο
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Κρίμα. Δυστυχώς δεν έχω εναλλακτική. ψέματα, έχω: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Apu_Trilogy θα το βρεις στο itunes ή στους ακταβιαστές. θα βρω μην ανησυχεις, μεχρι του χρονου εχουμε καιρο The Rebound ελαφρυα ταινια για να περασει η ωρα, τιποτα το ιδιαιτερο. κλασικα αυτο το κολλημα με τις ηλικιες που για μια ακομα φορα γινεται ταινια.
lefter Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 The Lord Of The Rings The Return Of The King τελειωσε ωραια η τριλογια. πιο πολυ βια σε σχεση με τα προηγουμενα. κατι με χαλασε παντως αλλα δεν ξερω τι ο John Noble γυρισε σαν παρατηρητης να δει μια απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ιστοριας μας (λεμε τωρα) και στον δρομο τα εχασε λιγο; και φετος παλι 1-2 μερες πριν φυγω διακοπες τελειωσα μια τριλογια. περσυ το godfather, φετος το lotr, του χρονου; δες αυτα η αυτα
hurin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Είδα το Lockout. Δεν έλεγε πολλά σαν ταινία, ψιλοβαρετη ήταν με low budget εφέ. Μου άρεσε ο Pearce ο οποίος δεν αντέγραψε στεγνά τον Jake the Snake Plisken. Τελικά μπορεί να παίξει καλά σε περιπέτειες (από τον Φαρελ είναι κλάσεις καλύτερος- βλέπε Total Recall remake). 4/10
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ήταν καλή η Maggie Grace; ερώτηση ζωτικής σημασίας
hurin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γράφει καλά στη κάμερα η μικρή, αλλά δεν ήταν ρόλος για ηθοποιήα. Ούτε φιλί δεν έπεσε.
hurin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Με ξενέρωσες τώρα! Πάντως έχει πλάκα το πως τρώγονται ο Pearce με τη Maggie!
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γράφει καλά στη κάμερα η μικρή, αλλά δεν ήταν ρόλος για ηθοποιήα. Ούτε φιλί δεν έπεσε. αυτο ηταν το καλο επισης πεσανε και μπουκετα :shifty:
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 The 40 Year Old Virgin DA FUCK DID I JUST SEE? εχω την 720p εκδοση και το αναφερω αυτο γιατι η ποιοτητα της εικονας ηταν απο την δεκαετια του 90. ουτε ταινιες του 90 δεν ηταν ετσι. συν οτι με εκανε να το πιστεψουν το τελος και αυτο το μιουζικαλ που εκαναν. επαιζαν πολυ καλοι κωμικοι ηθοποιοι. η ιστορια οκ, μια χαρα αλλα η εκτελεση... σοκ και δεος. ειχα τρομαξει, αληθεια τερμα η ταινια ας παμε στους ηθοποιους ο steve carrel ειναι 50 χρονων, απο τους καλυτερους κωμικους και τον εχουμε δει μονο σε 2-3 καλους ρολους! αντε 4. δηλαδη, δεν θα προλαβουμε να δουμε τιποτα απο αυτον μονο και μονο επειδη θα τον προλαβει ο χρονος. σε αντιθεση με τοσους αλλους ηθοποιους που ειναι το πολυ 40 και τους εχουμε δει σε τοσες ταινιες. πχ ο gosling που τον τελευταιο 1.5 χρονο εχει κανει πιο πολλες ταινιες απο τον carrel η Leslie Mann ειναι τοσο καλη. νομιζω οτι ειναι στην δικη μου κορυφη για τις MILF'S του hollywood ακομα και ο Jonah Hill επαιξε σε αυτη την ταινια. θελω να δειξω με αυτο οτι σε αυτη την ταινια μαθαμε τον steve carrel, τον jonah hill, την leslie mann και ισως τον Seth Rogen κατα την γνωμη μου, ηταν ταινια σταθμος αν και μεγαλη πατατα
DKNI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ρε σεις, καιρο εχουμε να κανουμε κανεναν διαγωνισμο. Εχετε καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις