Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυστηρά 1080, τέτοιες ταινιάρες πρέπει να τις απολαμβάνεις στη μέγιστη ποιότητα, αυτό λέω. :mrgreen:

Πάντως για να "απολαύσεις" τα ειδικά εφέ, ίσως ο πιο σημαντικός λόγος για να δεις τέτοιου είδους ταινίες, το 1080p είναι μονόδρομος. Προϋπόθεση, μια αξιοπρεπής τηλεόραση.

Δημοσ.
the goonies.1985.

9/10 της βάζω

Παιδική λατρεία!!!! Της βάζω 10/10 γιατί εμπλούτισε κάθε περιπετειώδη φαντασίωσή μου από την πρώτη φορά που την είδα πριν χρόοοοονια!!!

Εγώ είδα το The Pact. Δεν ήταν κακό για το είδος του και έχουμε πήξει στις μετριότητες (και βγάλε)' date=' δυστυχώς... [b']6,5/10[/b]

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είδα το American Pie 4: Band Camp. Ωραία ταινία. Σαν τα κλασσικά American Pie δεν είναι αλλά και αυτό καλό ήταν. Τώρα μου έμεινε να δω το 6, το 8 και το Reunion.

Δημοσ.

Είδα το American Pie 4: Band Camp. Ωραία ταινία. Σαν τα κλασσικά American Pie δεν είναι αλλά και αυτό καλό ήταν. Τώρα μου έμεινε να δω το 6, το 8 και το Reunion.

Και εγώ έχω δει τα περισσότερα.Εντάξει σαν τα 1,2,3,4(Reunion) δεν είναι τα υπόλοιπα , σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.

Και εγώ έχω δει τα περισσότερα.Εντάξει σαν τα 1,2,3,4(Reunion) δεν είναι τα υπόλοιπα , σε καμία περίπτωση.

Όντως έτσι είναι. Εγώ ανυπομονώ να δω το Reunion!

• Super Moderators
Δημοσ.

μολις ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια της mini σειρας Band of Brothers !!!

δεν υπαρχουν λογια πραγματικα :confused:

11 χρόνια μετά? :P

που να δεις τα επόμενα, γίνεται truly impressive...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...