Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε εγω περιμενα να ηταν τοσο καλη ταινια,πιστευα οτι θα μου ηταν πολυ αδιαφορη αλλα τελικα μια χαρα βλεποταν. 6.8/10 ειχα βαλει νομιζω.. Παιδες βαζετε βαθμολογιες να εχουμε μια ιδεα στο μυαλο μας,μην γινεστε σαν τον Viper ( ελπιζω να λειπει διακοπες, /hide :P )

Δημοσ.

being flynn

εχω την εντυπωση οτι μου ψιλοαρεσε γιατι υπηρχε αυτη η διαμαχη πατερα-γιου και η αυτοκαταστροφη τους. αλλα δεν ηταν μια καλη ταινια. ο de niro τι κανει; τον επιασε κατι τωρα στα γεραματα και το γυρναει στην κουλτουρα;

διαβασα 2-3 τοπικ το μεσημερι αλλα και σε αυτο αναφερονται 3 συγκεκριμενες ταινιες. η δυο με τον jimako carrey και το big fish

τι παιζει; συνενοημενοι ειστε ολοι;

Δημοσ.

είναι δύο τύποι που έχουν κάνει από αριστουργήματα μέχρι μεγάλες πατάτες

και φαίνεται μερικοί νοσταλγήσαμε κάποιες καλές τους στιγμές.

fan fact: πόσες ταινίες έχει η παραπάνω λίστα;

Δημοσ.

λέγαμε για την περίεργη εμφάνιση του αριθμού 23 σε διάφορα σημεία του topic

από τη στιγμή που ανέφερες τον Jimάκο Carrey.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λέγαμε για την περίεργη εμφάνιση του αριθμού 23 σε διάφορα σημεία του topic

από τη στιγμή που ανέφερες τον Jimάκο Carrey.

θελω να την δω αυτη την ταινια. την ειχε βαλει παλια το σταρ αλλα ηταν αργα και κοιμηθηκα

The Woman in black

την ειχα εδω και καιρο αλλα ψιλοφοβομουν να την βαλω γιατι δεν βλεπω θριλερ

μαρεσε που ειδαμε τον ντανιελ σε κατι αλλο. μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλος αν και τα λογια δεν ξεπερναγαν τις 3 σελιδες Α4. η σκηνη με την κλειδωμενη πορτα που παει σαν ντουκι να την ανοιξει, νευριαζει φερνει το σκερπανι και την βλεπει ανοιχτη ειναι ολα τα λεφτα μονο και μονο για την αντιδραση του. το παντελονι του καφε θα εγινε. θελω να τον δω και σε εναν πιο ζωντανο ρολο

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Κάποιες πολύ καλές ταινίες κατά τη γνώμη μου που νομίζω πως δεν έχουν αναφερθεί:

Blood in Blood out

Amores Perros

Cidade de Deus

The Pursuit of Happyness

Seven Pounds

The Last King of Scotland

Joulutarina

Die Welle

Entre les Murs

The Boy in the Striped Pyjamas

Celda 211

El Secreto de sus Ojos

L'Immortel

La Rafle

3 Idiots

Taare Zameen Par

Οι δύο τελευταίες είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ....

Δημοσ.

The Amazing Spiderman

Μου αρεσε.Ενα εναλλακτικο ξεκινημα για τον Spidey.Ο Garfield μου ταιριαζει περισσοτερο στον Παρκερ απ'ότι ο Maguire.Η Gwen Stacy(Emma Stone :mrgreen: ) ,η γκομενα του Παρκερ, εχει ανάμειξη στην πλοκή της ταινίας και δεν υπάρχει μονο και μόνο για να δώσει στοιχεία ρομαντισμού και να είναι εμπόδιο στην καριέρα του Spiderman όπως η MJ.

Του δίνω ενα 8/10.Αν είχε περισσότερη δραση θα ήταν ακόμα καλύτερο.Αναμένουμε το 2 :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...