Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για μένα ο Cusack δεν ήταν πετυχημένη επιλογή για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Δεν του πάει ρε παιδί μου.

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το The Raven.

OK ωραίος ο Cusack(αν και δεν πολυταίριαζε στον ρόλο) πολύ ωραία η Alice Eve :wub: , ωραία ατμόσφαιρα αλλά δυστυχώς μέχρι εκεί.Περίμενα να δω κάτι σε Jack the ripper όπως το From Hell αλλά όχι. 6/10

Ναι ο Cusack ήταν πολύ καλός (ως μοντέρνος Alan Poe)όπως επίσης και ο Luke Evans αλλά δυστυχώς η ταινία όχι και τόσο. Είχε τις στιγμές της, ενδιαφέρον η ιστορία των τελευταίων ημερών του Ε. Alan Poe, αλλά σε γενικές γραμμές δεν κατάφερε να μου περάσει ιδιαίτερη αγωνία.

Κάτι ακόμα, μήπως οι εταιρίες παραγωγής πρέπει σιγά σιγά να αλλάζουν τα σκηνικά ή εστω τα πλάνα(!!) και να μην νοικιάζουν τα ίδια, γιατί κατάντησαν να βάζουν τα ίδια σε όλες τις ταινίες πλέον?!

7/10 (Γιατί γουστάρω Cusack)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mirror mirror

λυπαμαι που το ειδα. θελω να δω την julia roberts σε ενα ρολο οπου θα αναδεικνυεται η milfara που κρυβει μεσα της και το ταλεντο της γιατι εχει παρα πολλα χρονια να κανει καλη ταινια. ο sean bean καταφερε να μην πεθανει σε ταινια! μολις τον ειδα εξεπλαγην. αλλα και παλι θεωρουνταν νεκρος για πολλα χρονια.

ο sean bean στο cleanskin πεθαινει στο τελος;

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Αυτά πρέπει να τα βλέπει κανείς στην ώρα του. Αν την είχες δει στα 14 σου θα είχες ξετρελαθεί. Κι εγώ είδα το Rear Window χτες για πρώτη φορά. Δε ξετρελάθηκα...

Σ' αυτό έχεις δίκιο! Ισχύει!! Βέβαια στα 14 μου δεν ήμουν τόσο φαν αυτών των ταινιών. Προτιμούσα θρίλερ με νεκρούς, πνεύματα κλπ. Όχι γλειώδη εξωγήινα τέρατα. Τέσπα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σ' αυτό έχεις δίκιο! Ισχύει!! Βέβαια στα 14 μου δεν ήμουν τόσο φαν αυτών των ταινιών. Προτιμούσα θρίλερ με νεκρούς, πνεύματα κλπ. Όχι γλειώδη εξωγήινα τέρατα. Τέσπα...

κατσε να κανουμε τους υπολογισμους τωρα..το αλιεν βγηκε το 1979..χμ

Δημοσ.

κατσε να κανουμε τους υπολογισμους τωρα..το αλιεν βγηκε το 1979..χμ

Tην ηλικία των 14 την ανέφερε ο DeadOrganPlayer. Το '83 γεννήθηκα. Μην ψάχνεις τσάμπα.

Δημοσ.

ευχαριστώ wiowia που πρότεινε το 3 idiots και το είδα επιτέλους. 8/10 all is well.

al is vel (αλ ις βελ) :D

πολύ γέλιο εχεί μείνει η ατάκα αυτή κ τη λέω συνέχεια...

Δημοσ.

Pulp Fiction

εχω μεινει λιγο μακακας αλλα θα προσπαθησω να γραψω. ξεκιναει η ταινια με τους καλυτερους οιωνους. προχωραει μια χαρα

η μια ατακα πισω απο την αλλη. θα ηθελα να σχολιασω σχεδον καθε σκηνη της ταινιας αλλα δεν γινεται. μετα απο λιγο ομως ενιωσα οτι καπου χανεται και δεν εχει μια ξεκαθαρη ιστορια. αυτο το επαθα οταν εμφανιστηκε ο bruce willis και μετα. δεν ηξερα καν οτι παιζει εντωμεταξυ. πεθαινει ο travolta με εναν χαζο τροπο, απορω δηλαδη. ο samuel jackson απλα φανταστικος, με το μουσακι των 90's, καταπληκτικες ερμηνειες απο ολους αλλα μου δημιουργηθηκε αυτη η χαζη απορια που μου ερχεται σε λιγες ταινιες

γιατι να υπαρχει το pulp fiction? για μενα ηταν ενα καλο μιξ χρονολογιων και ιστοριων με καλες ερμηνειες σκηνοθεσια κλπ αλλα χωρις καποιο σκοπο - στοχο. σαν να ξυπνησε ο tarantino μια μερα και να ειπε θα κανω μια ταινια και οτι σκεφτω θα το βαλω μεσα χωρις συνοχη χωρις τιποτα

εχω την εντυπωση οτι ειμαι λαθος γιατι το 9 στο imdb δηλωνει αλλα πραγματα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fortidens skygge

λιτο και ωμο

the raven

το μονο που αξιζε ηταν το μονοπρακτο του κακου και το ed στο τελος...

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

the raven

αρκετα καλο!σε κραταει σε αγωνια και ολες οι προβλεψεις που εκανα κατα τη διαρκεια της ταινιας απορριφθηκαν.

συνισταται

Δημοσ.

Αργησα αλλα την ειδα πριν λιγο. Inception. Παρα πολυ καλη. Συνεχιζω να πιστευω οτι το Di Caprio ειναι απλα μια μετριοτητα και καποιος αλλος θα μπορουσε να προσφερει στο ρολο του πολυ καλυτερα. Με τους αλλους ηθοποιους ολα καλα και ωραια ιδιαιτερα με την Ellen Page και Cillian Murphy. Μουσικη Zimmer ειναι παντα εγγυηση. Γενικα οι 2:30 ωρες περασαν πολυ γρηγορα και ομορφα.

9/10 απο εμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην ηλικία των 14 την ανέφερε ο DeadOrganPlayer. Το '83 γεννήθηκα. Μην ψάχνεις τσάμπα.

Πολύ καλή χρονιά το '83...κυκλοφόρησε το Scarface, το Krull και το Return of Jedi. Από την άλλη βέβαια είχαμε και το Superman 3 αλλά οκ...μη τα θέλουμε όλα δικά μας.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...