Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή η ερμηνεία του Jim Carrey.

Ένας διαφορετικός ρόλος, χωρίς τις συνηθισμένες γκριμάτσες.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορει να παω για 4 μερες στο χωριο της θειας μου. που κολλαει αυτο; να κανω κανα μπανιο και ετσι;

Αν δεν γινομαι αδιακριτος μπορεις να πεις σε πιο χωριο αναφερεσαι διοτι εχω ενα πολυ δυνατο προαισθημα πως ειμαστε κοντα !Κατα τα αλλα συμφωνω με τον πεθαμενοοργανοπαιχτη .

Δημοσ.

Αν δεν γινομαι αδιακριτος μπορεις να πεις σε πιο χωριο αναφερεσαι διοτι εχω ενα πολυ δυνατο προαισθημα πως ειμαστε κοντα !

Τυχερέ... μπορείτε να κανονίσετε να βρεθείτε να ακούσεις και κανένα review από κοντά...

Δημοσ.

Τυχερέ... μπορείτε να κανονίσετε να βρεθείτε να ακούσεις και κανένα review από κοντά...

Γιατι οχι παντα ημουν υπερ της ανταλαγης αποψεων.

Δημοσ.

The Hunter (IV) (2011)

Μου άρεσε, η τελευταία παρόμοια ταινία που είχα δει, ήταν το The Grey (2011) το οποίο δεν μου άρεσε. Εδώ έχουμε μια καλύτερη ταινία στο εικαστικό μέρος, ο Dafoe ήταν καλός και μου άρεσε που ξαναθυμήθηκαν τον Sam Neill (έτσι, για να θυμηθούμε τα 80's). Το σενάριο ήταν καλό, με μυστήριο και αγωνία που σε κρατά μέχρι τέλους. Το πρόβλημα είναι το τέλος

το οποίο προσωπικά με στεναχώρησε

.

6,5/10

Δημοσ.

Σιγά το αριστούργημα! Απλά έχει τρέλα με τα manga ο Tarantino!

Δεν είπα πουθενά πως είναι αριστούργημα... ;) Δεν είμαι και τόσο φαν του Ταραντίνο άλλωστε...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν δεν γινομαι αδιακριτος μπορεις να πεις σε πιο χωριο αναφερεσαι διοτι εχω ενα πολυ δυνατο προαισθημα πως ειμαστε κοντα !Κατα τα αλλα συμφωνω με τον πεθαμενοοργανοπαιχτη .

στο χαλκουτσι, ειναι μετα τον ωρωπο

Σιγά το αριστούργημα! Απλά έχει τρέλα με τα manga ο Tarantino!

πια αλλη ταινια του ειναι βασισμενη σε manga?

τα kill bill μονο και μονο για ολο το brutality που εβγαζαν απο την uma therman ηταν επικα

Δημοσ.

Rosemary's Baby

Την είχα δει μικρός αλλά δε την είχα εκτιμήσει τότε. Σήμερα κατανόησα καλύτερα το μεγαλείο της. Πόσο κρίμα που δε γυρίζονται πλέον τέτοιες ταινίες. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι κάθε ψυχολογικό θρίλερ.

8,3/10

Δημοσ.

Και πριν το Δήλεσι, γκαντ ντεμ ιτ! Μου έσκασε σαν κεραμίδα, μιλάμε. Ευτυχώς που δεν πάω για μπάνιο στα Πηγαδάκια, δηλαδή, και φεύγω για Εύβοια. :mrgreen:

Δημοσ.

οχι ατυχια ! κριμα γιατι μου αρεσουν τα reviews που κανεις.Ο deadorganplayer που ειναι τσακαλος το ειχε καταλαβει αυτο και σχολιασε αναλογα.

Δημοσ.

The Raven

αυτη την αθλιοτητα δεν μπορω να την σχολιασω. το σεναριο ειναι χιλιοπαιγμενο. ενας θαυμαστης, τρελος συνηθως, σκοτωνει το ιδιο του το ιδαλμα για δικους του λογους.

το ειδαμε ακομα και φετος, ΦΕΤΟΣ στο dexter.

μονο οι 2 πρωταγωνιστες προσπαθησαν να το σωσουν ατυχα ομως. μονο το τραγουδι στο τελος μου αρεσε αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν απο το assassins creed revelations νομιζω

απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει. αν την εβλεπα 10 χρονια πριν ισως να εγραφα καλυτερα πραγματα

ντρεπομαι να την βαλω ακομα στην watchlist μου στο imdb!

Δημοσ.

The Raven

αυτη την αθλιοτητα δεν μπορω να την σχολιασω. το σεναριο ειναι χιλιοπαιγμενο. ενας θαυμαστης, τρελος συνηθως, σκοτωνει το ιδιο του το ιδαλμα για δικους του λογους. το ειδαμε ακομα και φετος, ΦΕΤΟΣ στο dexter. μονο οι 2 πρωταγωνιστες προσπαθησαν να το σωσουν ατυχα ομως. μονο το τραγουδι στο τελος μου αρεσε αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν απο το assassins creed revelations νομιζω

απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει. αν την εβλεπα 10 χρονια πριν ισως να εγραφα καλυτερα πραγματα

ντρεπομαι να την βαλω ακομα στην watchlist μου στο imdb!

Κι έλεγα δεν έχει review σήμερα; ^_^

Μήπως μπορείς να ποσταρεις το watchlist σου για να πάρουμε μερικές ιδέες για ταινίες;

Δημοσ.

Πραγματικά τίγκα βαρετό και προβλέψιμο το Raven. Όπως τα λέει γαύρος είναι ο οποίος αν δεν πετάξει και ένα σπόιλερ για κάτι δεν μπορεί να γράψει κριτική. Πάλι καλά που δε γράφει σε περιοδικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...