Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε αμα το αντιπαλο δεος ειναι η Kristen Stewart τι περιμενεις? :-D

Η Lawrence ειναι καλη ηθοποιος.Eχει κανει ηδη 3 καταπληκτικες ερμηνειες σε Burning Plain,Winter's Bone και Like Crazy.

• Like 1
Δημοσ.

Η Lawrence ειναι καλη ηθοποιος.Eχει κανει ηδη 3 καταπληκτικες ερμηνειες σε Burning Plain,Winter's Bone και Like Crazy.

Επίσης, ήταν καταπληκτική στο να καταστρέψει κάθε φαντασίωσή μας με την mystique. :mad:

Ειχε προβλημα ο φακος.. :P

Ενταξει ολες εχουν φωτο ασχημες και καλες.Imo ειναι ομορφουλα.Αντε γλυκια ας πω.

Δεκτό το τελευταίο και ως εκεί. Βοήθησε και το ξανθό (το ξανθό πάντα βοηθάει τις μπαζόλες), βοηθάει και το make up, δεν ξέρω αν έπεσε και καμιά πλαστική, όπως το πάει σε λίγο θα μοιάζει στη jolie.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ηθοποιος ειναι.

Εδω σου λεω ηταν αξιοπρεπεστατη στο hunger games που δεν το λες και Oscar nomination material

Δημοσ.

Επίσης, ήταν καταπληκτική στο να καταστρέψει κάθε φαντασίωσή μας με την mystique. :mad:

Δεκτό το τελευταίο και ως εκεί. Βοήθησε και το ξανθό (το ξανθό πάντα βοηθάει τις μπαζόλες), βοηθάει και το make up, δεν ξέρω αν έπεσε και καμιά πλαστική, όπως το πάει σε λίγο θα μοιάζει στη jolie.

Tι να σε κανω.Αν εκανα εγω casting στο X-men θα σου εβαζα αυτη για Mystique:

http://www.imdb.com/media/rm640255232/nm1274797

Δημοσ.

The Amazing Spiderman. Φοβερή ταινία από τις καλύτερες που έχω δει. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη ταινία spiderman που έχω δει και γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με spiderman πέρα από ένα video game (btw πρέπει να ψάξω να το βρω μου έχει ανοίξει η όρεξη) να μου άρεσε περισσότερο.

Και παρόλο που είδα ότι έλεγαν πως ο νέος ηθοποιός δεν ταιριάζει στον Spiderman εγώ νομίζω πως του πάει γάντι. Και γενικά κάναν πολύ καλή επιλογή ηθοποιών.

Δημοσ.

η kristen stewart ειναι τερμα ξυνη. αμα γελασει ομως, ειναι κουκλα. δεν το κανει συχνα αλλα οταν το κανει... σοκ και δεος. σαν την ελισαβετ ενα πραγμα

Δημοσ.

Είδα το Hunger Games και ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Έκανε τόσες κοιλιές η ταινία που νόμιζα πως έβλεπα σειρά. 2:30 ώρες ταινία που μπορούσε να είναι άνετα 1:30 το πολύ και αυτό με διαφημίσεις μέσα.

Σε άλλες φάσεις νόμιζες πως έχουν ενώσει 2 διαφορετικές ταινίες ανακατεύοντας τα σενάρια μεταξύ τους και βάζοντας πιθήκους να βάλουν συνδετικές λέξεις και σκηνές. Αν είναι και το βιβλίο έτσι τότε κρίμα, απλά κρίμα.

Και η δράση είναι απάτη. Περισσότερη ώρα την έβλεπες να κοιμάται σε δέντρα, να κοιτάει δεξιά-αριστερά και πως πατάει φύλλα ενώ τρέχει. Εάν έπινε και τα ούρα της θα έλεγα πως είναι η αδερφή του Bear Grylls.

Για τους άλλους 23 ούτε λόγος. Απλά σου έδειχνε "ααααααα τι κρίμα πέθανε ο τάδε και η τάδε". Ούτε πως, ούτε τι παίχτηκε τίποτα. Ε ΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΕ.

Και με νευρίασε περισσότερο που το τέλος ήταν ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ. Ούτε στο cinema δεν θα την έδειχνα.

Αν καταστραφούν όλες οι ταινίες στον πλανήτη και μείνει μόνο αυτή, προτιμήστε να δείτε διαφημίσεις. Έχει και 7.5 στο imdb. Πάω να κάνω account να της βάλω ΜΗΔΕΝ.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μεγάλη η διάρκεια. :confused:

Πάντως υπενθυμίζω ότι βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό-εφηβικό βιβλίο.

Για όποιον περίμενε σκηνές σκληρής μάχης σώμα με σώμα. Δεν.

Δημοσ.

ρε παιδια ενταξει ειπαμε δεν ειναι και τοσο χαλια. ηρεμηστε λιγο. εγω που πηγα και την ειδα στο σινεμα τι να πω

ενταξει δεν ηταν Η ταινιαρα αλλα βλεποταν. εδω εχουμε δει αλλα και αλλα. εγω προτειμω για παραδειγμα να δω αυτο παρα το pulp fiction που για πολλους απο εσας

ειναι ταινιαρα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...