Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

the hunger games 4/10 τσαμπα τους 2-3 καλους ηθοποιους που εχει, μεγαλυτερη κοιλια απο το μπενι κανει σε πολλα σημεια και απ'ότι διαβασα ετοιμαζουν και αλλα 3, θα τα κονομησει η μανταμ που γραφει τα βιβλια.

battleship 5/10 Εντελως ψεμα και σε μερικα σημεια κωμωδια αλλα αν εξαιρεσουμε το πρωτο 20 λεπτο που ηταν βαρετο για να περναει η ωρα με ποπ κορν και μπυριτσα καλουτσικο ηταν.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνωμη, περιμενες να δεις καποια αληθεια εκει?

εννοειτε οτι δεν περιμενω να δω αληθεια αλλα οχι και να εχουν στειλει οι εξωγηινοι τα αμεα τους.

Δημοσ.

Schindlers list

Τελικα για να δω τις ταινιες που εχω σχεδον μισο χρονο στο pc πρεπει να εχω πολλα νευρα οπως εγινε και με το requiem for a dream. Μου κανει εντυπωση πως αυτο το αριστουργημα το σκηνοθετησε ο spielberg. Οι 3 πρωταγωνιστες απιστευτοι. Αλλα δεν πρεπει να μιλησεις για αυτους. Εδω ειναι το θεμα. Στο 2ωρο το προχωραγα σιγα σιγα γιατι ειχα βαρεθει, δεν μπορουσα αλλο. καπου εκει ηταν που μας εδειξε τι γινοταν πραγματικα και κολλησα περισσοτερο. Ενα θα πω, Συγχαρητηρια στον πραγματικο Schindler!

Δημοσ.

Schindlers list

Τελικα για να δω τις ταινιες που εχω σχεδον μισο χρονο στο pc πρεπει να εχω πολλα νευρα οπως εγινε και με το requiem for a dream. Μου κανει εντυπωση πως αυτο το αριστουργημα το σκηνοθετησε ο spielberg. Οι 3 πρωταγωνιστες απιστευτοι. Αλλα δεν πρεπει να μιλησεις για αυτους. Εδω ειναι το θεμα. Στο 2ωρο το προχωραγα σιγα σιγα γιατι ειχα βαρεθει, δεν μπορουσα αλλο. καπου εκει ηταν που μας εδειξε τι γινοταν πραγματικα και κολλησα περισσοτερο. Ενα θα πω, Συγχαρητηρια στον πραγματικο Schindler!

Είναι από τις ταινίες που αποφασίζει να κάνει κάθε σκηνοθέτης κάποια στιγμή στην καριέρα του για να δείξει ότι σοβαρεύτηκε.

Δημοσ.

The Dictator!

Μετα το Schindlers list επαθα πολυτισμικο σοκ. ο Ben Kingsley σε εναν τελειως διαφορετικο ρολο. Καλη κωμωδια γελασα σε παρα πολλα σημεια. Σκηνες απειρου καλους, απλα δεν υπηρχαν. απιστευτες ατακες. θα κανεις αγορι ή εκτρωση; χααχχαχααχ ελιωσα εκει. στο τελος παντως τα χωνει για αλλη μια φορα στους αμερικανους...

δεν μπορουσα να πιστεψω οτι η κοπελα με τα μαυρα μαλλια ηταν το sexy λαγουδακη που απολαυσαμε πριν 4 χρονια...

Δημοσ.

Το margin call βλέπεται παιδιά ή είναι βαρετό;

Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσοι την αναφέρατε, χάρις σε εσάς την ανακάλυψα.

Από τα πιο τρομακτικά θρίλερ που έχω δει.

• Like 2
Δημοσ.

The Lorax

πάρα πολυ καλο με νόημα προσπαθεί να περάσει πολλά μηνύματα

αλλα καπου το χανει με τα χαζοτραγουδα αξίζει παντος

Δημοσ.

Zombieland

Για να περασει η ωρα μια χαρα ταινια ειναι. και το γελιο της το εχει, και ο σκηνοθετης μας πεταει κατι καλα που και που. το αποκορυφωμα ειναι η emma stone φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Wrong Turn 3: Left For Dead

Συστατικά:

1) Μανιακοί Κανίβαλοι

2) Σκοτεινό Δάσος

3) Εκατομμύρια Λίτρα Αίματος

4) Καλός Μπάτσος-Κακός Μπάτσος

5) Κλισέ Ατάκες (π.χ παρέα περικυκλωμένη από τέρατα και η γκόμενα να επιμένει να λέει " I just wanna go home"

6) Γκόμενα η οποία τρώει το περισσότερο ξύλο και όμως πάντα σηκώνεται και δίνει τη λύση πριν κάποιος παλουκωθεί από τον ψυχάκια που τους κυνηγάει.

7) ΚΡΑΥΓΕΣ - ΦΩΝΕΣ - ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ

Και το "θριλεράκι" μας είναι έτοιμο.

Να μην σχολιάσω την αποτυχημένη προσπάθεια για ανατρεπτικό τέλος...

IMDb Rating: 4.4/10

My Rating: 3.5/10 μόνο και μόνο για την συμπαθητική ατμόσφαιρα.

• Like 1
Δημοσ.

Rec 3 Genesis

Οι φαν των προηγουμενων Rec πρεπει να την αποφυγουν,

τωρα που το σκεφτομαι, καλυτερα να την αποφυγουν ολοι

μας γ.σες τωρα. φφφ.

Δημοσ.

pixar's brave: βλέπεται αλλά μπάζει αρκετά, ήθελα αριστούργημα και ξενέρωσα.

η pixar και η disney έχουν όλα τα τεχνικά μέσα αλλά δεν την παλεύουν καθόλου με το σενάριο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...