johnny008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 The haunting of whaley house . Αλλη μια ταινια τρομου με φαντασματα.Μια παρεα χαζοεφηβων παει σε ενα υποτιθεμενο στοιχειωμενο σπιτι να δουνε αν μπορουν να κανουν την <<επαφη>> και τελικα οχι μονο την κανουν αλλα και τελικα τους ξεκανει.. Τι να πεις.αρχισε ωραια.ειχε τη καταλληλη ατμοσφαιρα για να σε κανεις να τρομαξεις.Αλλα στη μεση εγινε εκνευριστικα βλακωδες,και στο τελος ηταν σαν να βλεπες το σκερι μουβι..Ακομα και η ανατροπη στο τελος <οχι οτι δεν τη καταλαβες απ την αρχη>ηταν το ιδιο ηλιθια οπως η ταινια. Το παιξιμο ανυπαρκτο, και οι χαρακτηρες ηταν τοσο νευροσπαστοι που ευχοσουν ολοι τους να @#@#@ απ τα κασπερ. Και μετα απο μια ατακα στυλ.. μα γιατι τα φαντασματα ειναι τοσο κακα; οχι δεν ειναι κακα απλα ειναι απεγνωσμενα και θελουν να μας μιλησουν αφου εχουν ξεκανει ηδη καπιους.ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΑΞΙΑ και περιμενεις να τη παρεις σοβαρα αυτη τη πατατα ναι ναι δεν εβαλα σποιλερ για να μη χασετε μια μιση ωρα απ τη ζωη σας ΕΝΑ 2 ΑΠΟ ΜΕΝΑ Όντως, υπερβολικά άθλια...
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ok πάω πάσο γούστα είναι... Για μένα τα έσπαγε!!
viper2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 τρωγιεται αλλα 9.5 ουτε ο creator [της] δεν θα εδινε... 1
damian1977 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1195478/ Μια τυπικη γλυκοχαζοαμερικανιά.....που ομως εχει και τις στιγμες της.....αδικαολογητα μεγαλη σε διαρκεια για μενα......την ειδα ομως χωρις να πληξω.Οτι πρεπει για ενα χαλαρο βραδακι με το ετερον ημισυ και αφορμη για αποριες που θα προκυψουν απο μερους της....'εμεις δηλ..ποτε??'... 5,5/10 1
gavros10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 The Lucky One Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην ξαναγραψω "κριτικη" για τετοια ταινια. Απλα θα σας πω να την δειτε εκτος και αν ειστε ψυχροι και αχαροι
xazomama Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Είδα ξανά μετά από χρόνια το "The Machinist". Θυμάμαι πως όταν την είχα δει στην αβάντ-πρεμιέρ της μου άρεσε πολύ. Αυτή τη φορά μου φάνηκε λιγότερο καλή στο σύνολο αλλά το ίδιο εξαιρετικός ο Bale. Ένα 8/10 από μένα. Είδα επίσης το "This Must Be The Place". Tι ηθοποιάρα είναι αυτός ο Sean Penn βρε παιδί μου; Και μόνο γι' αυτόν της βάζω ένα 7/10. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, αν και σε ορισμένα σημεία ήταν λίιιιγο αργή. Η υπόθεση καλούτσικη, αλλά είχε μέσα στα 118 λεπτά της κάτι ατάκες να σου φεύγει το κεφάλι. Βαθύτερα νοήματα, που τουλάχιστον εγώ είδα και γούσταρα.
viper2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 cabin in the woods 2012 λοιπον: ηταν ενδιαφερον με αρκετα αξιοσημειωτα στοιχεια αλλα για καποιο λογο ηταν και μαλακια 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Three.O Clock.High παλιά ταινία με θέμα το σχολείο Τrailer .Πολύ καλή πέρασε ευχάριστα η ώρα 6/10
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Three.O Clock.High παλιά ταινία με θέμα το σχολείο Τrailer .Πολύ καλή πέρασε ευχάριστα η ώρα 6/10 πω τι μου θημισες τωρα,αυτην την ειχα δει στην τηλεοραση,ημουν 1η λυκειου νομιζω και ηταν μεσα στις εξετασεις θυμαμαι που ημουν με το βιβλιο στο χερι και κοιτουσα μαζι με τον αδερφο μου,ηθελα να δω αν θα τις φαει ..την ειχα ξεχασει τελειως μιλαμε..ειχε την πλακα της..
rhomio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Three.O Clock.High παλιά ταινία με θέμα το σχολείο Τrailer .Πολύ καλή πέρασε ευχάριστα η ώρα 6/10 καλες εποχες!
xreokopia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εχεις δει κανει το The Pit and the Pendulum(1991) ? http://www.imdb.com/title/tt0100369/ Ελληνικος τιτλος "Το εκκρεμες του Τρομου". Σκεφτομαι οτι ειναι αδυνατον να το δει καποιος και να μη του αρεσει, αν και στο imdb εχει μονο 6,1... Προσφατα ειδα το The General(1926). Αν και θεωρειται απ τις καλυτερες βουβες και το αριστουργημα του Μπαστερ Κητον, δε με εντυπωσιασε ιδιαιτερα. Το μεγαλυτερο μερος της εκτυλισσεται πανω σε τρενα.http://www.youtube.com/watch?v=ncapCvkPgVw&feature=related.
Millennium Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εχω δει το παλιο The Pit and the Pendulum με Vincent Price και ηταν καλο.Το διηγημα βεβαια ειναι φοβερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις