Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε το εχω δει με Vincent Price, αλλα πολυ αμφιβαλω αν θα ειναι εξισου καλο.

Περιττο να σου πω οτι ο Λανς Χενρικσεν δε παιζεται.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε το εχω δει με Vincent Price, αλλα πολυ αμφιβαλω αν θα ειναι εξισου καλο.

Περιττο να σου πω οτι ο Λανς Χενρικσεν δε παιζεται.

Καλος ειναι.

Δημοσ.

Hunger Games

Καλουτσικη για να περασει η ωρα,

αμα βεβαια δεν επαιζε η Jennifer Lawrence (γουσταρω λιγο chubby μωρα)

δεν ξερω αν θα οερνουσε η ωρα ευκολα...

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα το λαθος και ειδα το starship troopers 3, εντελως βλαμενη ταινια. Το ενα παραμενει το ν1.

Επισης το the tall man αρκετα πολυπλοκο και ενδιαφερον. 7,5/10 για το ειδος του.

Δημοσ.

Hunger Games, μέτρια 6/10. Καλή μόνο η Jennifer Lawrence στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί θύμιζαν καρικατούρες.

The Cabin in the Woods, καλή 8/10. Την περίμενα μήνες και μου είχαν σπάσει τα νεύρα τα διάφορα Cam που έβγαιναν συνεχώς, κάκιστης ποιότητος. Anyway, ανατρεπτικό σενάριο, άλλα περιμένει και άλλα συμβαίνουν. Βεβαίως έχουν κλέψει στοιχεία από άλλες ταινίες(λ.χ.Εvil Dead,Malpertuis κλπ.) αλλά το αποτέλεσμα είναι σχετικά πρωτότυπο.

10 Τhings I hate about you. 7/10. Μεταφορά από Shakespeare, Τhe Taming of the Shrew. Παλιά(1999)με Heath Ledger-Julia Stiles αμερικανοποζερική εκδοχή που στέκει, ωστόσο, ενίοτε δε συγκινεί κιόλας. Συστήνω την ανάποδη έκδοση όπου η στρίγγλα γίνεται στρίγγλος: Τhe Taming of the Scoundrel,1980, ιταλική με Celentano στο ρόλο του στρίγγλου και την Ορνέλα Μούτι να περνάει τα πάνδεινα μέχρι να τον ρίξει.

Δημοσ.

The raid redemption. 7/10 σαν ταινια και 10/10 σαν ταινια δρασης και ξυλου. Πραγματικη εκπληξη. Αν δεν κανω λαθος ο προταγωνιστης ειναι ο ιδιος που επαιξε και στο Merantau.

• Like 1
Δημοσ.

Εχτές είδα το Warrior.

Μου άρεσε αρκετά. Ένα 7 το έχει αλλά ξενέρωσα απίστευτα όταν είδα τον Τόμι να χάνει από τον αδερφό του και με αυτόν τον τρόπο.

Γενικά το τέλος δεν μου άρεσε καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα και είδα το John Carter. Βλέπεται, παρόλο που εννοείται πως είναι παραμυθάκι.

Πέρασε όμως ευχάριστα η ώρα. Δεν είχα και τις φοβερές απαιτήσεις.

Έχω μια ένσταση στον "ρόλο" του Willem Dafoe.

Δημοσ.

Βattleship Mια χαρα περιπετεια με μπολικη δραση!!! Και φυσικα με κορυφαια μουσικη απο ACDC.. Για περιπετεια και ταινια δρασης 7.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Χτες είδα το Hunger. Δεν άξιζε να γίνει ταινία. Ένα ντοκυμαντέρ να το έκαναν καλύτερα θα ήταν επειδή βασικά αυτό ήταν. "Τι θα πάθετε εάν είστε στη φυλακή και κάνετε απεργία πείνας". Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα αλλά σαν ταινία 2/10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...