Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Moλις γυρισα απο το TDKR. Eνα εχω να πω μονο.

Ευτυχως που εφυγε απο το franchsie, ο πιο overrated director στον κοσμο. ευτυχως.

Δημοσ.

Ευτυχως που εφυγε απο το franchsie, ο πιο overrated director στον κοσμο. ευτυχως.

παω, και ερχομαι να σου πω. γυρισα απο 5ημερο σημερα και στα καπακια παω να την δω. αυριο θα γραψω

Δημοσ.

Eισαι υπερβολικος,αλλα σεβαστο... 8.5/10 και απο μενα για το TDKR,πολυ ωραια ταινια.

Δημοσ.

Πες το, σου φαίνεται και σένα λίγο... λαϊκιστής; Ένας πιο βιρτουόζος και ικανός Παπακαλιάτης; "Απατεώνας σκηνοθέτης", που θα έλεγε και ο Γεωργίου.

Δημοσ.

... καμιά 100ριά φορές. Η μόνη ταινία που κάθε φορά που βάζω να δω μια σκηνή, δεν σταματάω αν δεν φτάσει το τέλος. Το Νονό δε νομίζω να τον ξαναδώ, ούτε στην TV.

Δε μπορουν να συγκριθουν μεταξυ τους οι δυο αυτες ταινιες, απο casting, ερμηνειες, soundtrack, σφιχτο σεναριο σκηνοθεσια, ειναι σα τη μερα με τη νυχτα.

Δημοσ.

Είδα το hunger games.....ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ για κοριτσάκια που γουστάρουν twilight.

Τόσος ντόρος γι'αυτήν την μούφα; Δεν παίζει να είδα χειρότερη ταινία μέχρι ώρας φέτος. Και ήταν και 2'30 ώρες.....what a fckin waste of time.

Βαρετή, ανούσια, ηλίθια, ΑΠΑΤΗ σκέτη. Δεν βαθμολογώ....τέτοιες μπούρδες δεν αξίζουν ούτε άσσο.

Για το imdb να μην σχολιάσω καλύτερα. 7,4 από 193k.....ε όχι ρε συ.

• Like 3
Δημοσ.

Πως να ηρεμήσω ρε συ;

Έγινε ντόρος; Έγινε....ok να την δω

Κοιτάζω imdb, βλέπω μια χαρά βαθμολογία.....

Βλέπω την ταινία.....

#@%$@#%$@#^%@#

Τα νεύρα ζαρτιέρες.

Θα βλέπω μόνο ταινίες με superheroes, καρτούνς, aronofsky και σειρηνάκη. Τίποτε άλλο....το Hunger games μου έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

• Like 3
Δημοσ.

Πως να ηρεμήσω ρε συ;

Βλέπω την ταινία.....

#@%$@#%$@#^%@#

Τα νεύρα ζαρτιέρες.

Θα βλέπω μόνο ταινίες με superheroes, καρτούνς, aronofsky και σειρηνάκη. Τίποτε άλλο....το Hunger games μου έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Φιλε μου υπαρχουν και χειροτερα, εγω το ειχα δει στο σινεμα και μετα το τελος της ταινιας ειχα πεσει στα γονατα εξω απο το Odeon και εκλαιγα τα λεφτα που ειχα δωσει.

• Like 2
Δημοσ.

Είδα το hunger games.....ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ για κοριτσάκια που γουστάρουν twilight.

Τόσος ντόρος γι'αυτήν την μούφα; Δεν παίζει να είδα χειρότερη ταινία μέχρι ώρας φέτος. Και ήταν και 2'30 ώρες.....what a fckin waste of time.

Βαρετή, ανούσια, ηλίθια, ΑΠΑΤΗ σκέτη. Δεν βαθμολογώ....τέτοιες μπούρδες δεν αξίζουν ούτε άσσο.

Για το imdb να μην σχολιάσω καλύτερα. 7,4 από 193k.....ε όχι ρε συ.

Πως να ηρεμήσω ρε συ;

Βλέπω την ταινία.....

#@%$@#%$@#^%@#

Τα νεύρα ζαρτιέρες.

περναμε και ρωταμε φιλαρακι...

μαχη γινοτανε πριν απο μερικες μερες οταν την συγκρινανε με το BR...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...