DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το 'πιασες. Το μηδέν είναι μηδέν, όποια και αν είναι κλίμακα. Είτε 0 στα 2, είτε 0 στα 2.000.000, το 0 είναι 0. Σωστό αλλά μεταβαίνοντας κάποιος απο τη κλίμακα του 100 στη κλίμακα του 1000 η απαγοήτευση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπιστώνει ότι παραμένει στο 0. πχ. δεν είναι πιο τραγικό να έχεις 0/1000 τρίποντα αντί για 0/100? 7
Plug Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστό αλλά μεταβαίνοντας κάποιος απο τη κλίμακα του 100 στη κλίμκα του 1000 η απαγοήτευση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπιστώνει ότι παραμένει στο 0. πχ. δεν είναι πιο τραγικό να έχει 0/1000 τρίποντα αντί για 0/100? εσύ το έπιασες
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει γενικώς είμαι καλός σε κάτι τέτοια. 5
Xorxhs! Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=j_qcLqKQm_Q 1
xreokopia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 One Flew Over the Cuckoo's Nest http://www.imdb.com/title/tt0073486/ Κορυφή η ταινία.Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ.Ο nicholson απίστευτος όπως μας έχει συνηθήσει και γενικά όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί.Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε βάζει μέσα στην ταινία για τα καλά.Πολλές στιγμές κορύφωσεις και όσο για το τέλος εξαιρετικό.Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος δυστυχώς. Ποιος?
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 την χειρότερη τανία που θυμάμαι να έχω δει.... την είδα προχθές... The Tall Man...μείναμε άφωνοι για πολύ ώρα μετά... τεράστιο WTF
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 The avengers. Και γαμω. Μου θυμισε καταστασεις X-men 2 (απο αποψη σοκ και δεους του ποσο καλοφτιαγμενο ειναι). Δεν μπορω να καταλαβω πως γαμησαν ετσι το Thor, ironman 2 και λιγοτερο το Captain America και το Avengers το πιασανε τοσο καλα.
rhomio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 την χειρότερη τανία που θυμάμαι να έχω δει.... την είδα προχθές... The Tall Man...μείναμε άφωνοι για πολύ ώρα μετά... τεράστιο WTF ακριβως επειδη στο τελος εμεινες WTF θα επρεπε να την θεωρεις καλη ταινια. snow white and the huntsman Λοιποοοοοοοοοοοοον.. Μαρεσε και βαζω 10/10 για τα καλυτερα εφε που εχω δει προσωπικα. Δεν μαρεσε που ενιωθα πως εβλεπα το Twilight στην διαρκεια της ταινιας. Οτι ρολο και να της δωσουν θα παιξει παλι τον δικο της, αυτον που εμαθε. Αν τελειωσει το twilight παει η οποιαδηποτε καριερα της. Η Charlize Theron αψογη στον ρολο της και πανεμορφη! ακομα και γρια ηταν μια.. Στον ρολο της χιονατης αλλα και της κακιας μαγισας πιστευω θα μπορουσε να παιξει η Emilia Clarke, ειδικα οταν ειναι ξανθια ειναι οτι πρεπει για τον ρολο. Σαν ταινια 7/10 A! και ξεχασα τον Chris Hemsworth, νομιζω στα αγγλικα θα τον περιγραψω καλυτερα...I love that crazy motherf@cker!!
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ω δεν ήταν καλό wtf. Ηταν απορία για ποιο λόγο γυρίστηκε αυτή η ταινία, ποιος έγραψε αυτό το σενάριο , πώς μπορώ να την ξεχάσω..
rhomio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 σιγα ρε χαλαρωσε, εχει πολλα χειροτερα εργα να δεις
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλά έχω μια προειδοποίηση , καταλαβαίνω τί παίζει και δεν ασχολούμαι.. αυτό... didn't see it coming..
gavros10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 The Departed Το ειδα εχθες το βραδυ αλλα επειδη ημουν κουρασμενος το ξεχασα Κατι με χαλασε, δεν ξερω τι. Δεν μπορουσαν να τον συλλαβουν 1+ χρονο; Οχι, και η απαντηση ειναι προς το τελος της ταινιας. Εκει το εχασα λιγο. Μια χαρα μπερδεμα ηταν αλλα ηταν βασισμενο πανω σε κατι ασταθες. Ενας τυπος κατι σαν μαφιοζος, πιο πολυ σαν επιχειρηματιας "μαυρων αντικειμενων". Δεν υπηρχε σοβαρο υποβαθρο στην ιστορια. Οι ηθοποιοι ειναι μια αλλη ιστορια. Μια χαρα ηταν ολοι δεν εχω παραπονο. Παντως για 6 χρονια που εχουν περασει απο τοτε, ολοι εχουν παχυνει αισθητα. Ακομα και η Vera Farmiga. Τρομαξα να την γνωρισω. Δυστυχως δεν εκανε την καριερα που ισως να περιμεναν πολλοι. Ρε παιδια, ο matt damon και ο mark walhberg πως σκατα λεγετε, δεν μοιαζουν παρα πολυ; Στην αρχη που τους εβλεπα σε ταινιες νομιζα οτι ηταν το ιδιο ατομο. Το τελος της ταινιας ηταν ενα απο τα πιο δικαια που εχω δει ποτε μου. Αυτοι που αξιζαν πεθαναν, ο αλλος τιμηθηκε δεωντος και ολοι ηταν ευχαριστημενοι. Το περιμενες κιολας ετσι οπως πηγαινε The Black Swan Απο τις πιο ελαφριες ταινιες που ειχα, διαλεξα αυτη. Ωραια επιλογη μετα απο 3.30 ωρες portal 2 με τον naruto14 Αρρωστη ταινια. Ηταν στημενη γυρω απο τα ψυχολογικα προβληματα της πρωταγωνιστριας. Ολα ξεκιναγαν απο την καταπιεση που δεχοταν απο την ψυχικα αρρωστη μανα της η οποια δεν εκπληρωσε το ονειρο της λογω της νινα. Ετσι εγινε μια μυξοπα$@!%^ γεματη ανασφαλιες κλπ κλπ την ιστορια την ξερετε. Εχω την αισθηση οτι μπορω να την χωρισω σε 2 μερη. Προ mila kunis και Μετα mila kunis. Πριν την ml μας εδειχνε τα προβληματα της και οτι ηταν σφιγμενη χωρις να εχει καταφερει να χαιδεφτει ακομα και μετα ερχεται η θεα, η υπερλαμπρη, η καλλονη, η καβλα, η χαρα της ζωης Mila Kunis και αλλαζει αρδην ολη την ταινια. Υπαρχει ενα εικοσαλεπτο που εγινε χαμος. Ηταν και η περιοδος που η νινα απο αντι-σεξουαλικη προς εμας οπως ελεγε και ο σκηνοθετης, αρχισε να βελτιωνεται σαν χαρακτηρας και να μας δειχνει το κατι παραπανω. Το λεσβιακο ηταν αναμενομενο αλλα και ολη η φαση ηταν εκπληκτικη. Μετα μας εδειξε τα ψυχοσυγκινησιακα της προβληματα και εκει αποφασισα οτι ηταν πιο ψυχολογικα σκληρη και απο το requiem for a dream για τον λογο οτι στο black swan επαιζε ολη την ωρα απο πισω αυτο το βιολι, αυτος ο καταθλιπτηκος ηχος ενω η νινα σου μετεδιδε σε ολη την ταινια με νευρικοτητα, ενα αγχος, μια ανασφαλεια που καταντισε να σε τρομαζει. Λες δεν θα την βγαλει την ταινια. Ενω στο requiem for a dream ξερεις τι πας να δεις, εχει καποια σταδια και σε μεταφερει στο τελος σιγα σιγα. Υπαρχουν χαρες, λυπες και το καταπληκτικο τελος με το απιστευτο ost απο πισω. Δεν ξερω πως το σκεφτηκα και εκανα αυτη την συγκριση, ισως μαλλον γιατι δεν παιζει να εχω δει αλλα καλα ψυχολογικα δραματα. Ολη η ταινια ΕΙΝΑΙ η natalie portman 3
flik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 The Black Swan Ολη η ταινια ΕΙΝΑΙ η natalie portman Όχι όλη η ταινία, αλλά πραγματικά ήταν εξαιρετική η Portman. Την απογείωσε τελείως την ταινία. 1
Plug Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 party monster http://www.imdb.com/title/tt0320244/ Σουπερ καμμένη αλλα με σουπερ γαματα παρτι και φοβερό σαουντρακ!! Μακάρι να γινόταν κι εδω τέτοια παρτι http://www.youtube.com/watch?v=O6Q8jCOZqPU http://www.youtube.com/watch?v=I8gAvkybkU8
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ακριβως επειδη στο τελος εμεινες WTF θα επρεπε να την θεωρεις καλη ταινια. snow white and the huntsman Λοιποοοοοοοοοοοοον.. Μαρεσε και βαζω 10/10 για τα καλυτερα εφε που εχω δει προσωπικα. Το avatar -transformer μπα ε? Δεν μαρεσε που ενιωθα πως εβλεπα το Twilight στην διαρκεια της ταινιας. Οτι ρολο και να της δωσουν θα παιξει παλι τον δικο της, αυτον που εμαθε. Αν τελειωσει το twilight παει η οποιαδηποτε καριερα της. Η Charlize Theron αψογη στον ρολο της και πανεμορφη! ακομα και γρια ηταν μια.. +1 Στον ρολο της χιονατης αλλα και της κακιας μαγισας πιστευω θα μπορουσε να παιξει η Emilia Clarke, ειδικα οταν ειναι ξανθια ειναι οτι πρεπει για τον ρολο. Σαν ταινια 7/10 A! και ξεχασα τον Chris Hemsworth, νομιζω στα αγγλικα θα τον περιγραψω καλυτερα...I love that crazy motherf@cker!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις