hurin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 The Departed Το ειδα εχθες το βραδυ αλλα επειδη ημουν κουρασμενος το ξεχασα Κατι με χαλασε, δεν ξερω τι. Δεν μπορουσαν να τον συλλαβουν 1+ χρονο; Οχι, και η απαντηση ειναι προς το τελος της ταινιας. Εκει το εχασα λιγο. Μια χαρα μπερδεμα ηταν αλλα ηταν βασισμενο πανω σε κατι ασταθες. Ενας τυπος κατι σαν μαφιοζος, πιο πολυ σαν επιχειρηματιας "μαυρων αντικειμενων". Δεν υπηρχε σοβαρο υποβαθρο στην ιστορια. Οι ηθοποιοι ειναι μια αλλη ιστορια. Μια χαρα ηταν ολοι δεν εχω παραπονο. Παντως για 6 χρονια που εχουν περασει απο τοτε, ολοι εχουν παχυνει αισθητα. Ακομα και η Vera Farmiga. Τρομαξα να την γνωρισω. Δυστυχως δεν εκανε την καριερα που ισως να περιμεναν πολλοι. Ρε παιδια, ο matt damon και ο mark walhberg πως σκατα λεγετε, δεν μοιαζουν παρα πολυ; Στην αρχη που τους εβλεπα σε ταινιες νομιζα οτι ηταν το ιδιο ατομο. Το τελος της ταινιας ηταν ενα απο τα πιο δικαια που εχω δει ποτε μου. Αυτοι που αξιζαν πεθαναν, ο αλλος τιμηθηκε δεωντος και ολοι ηταν ευχαριστημενοι. Το περιμενες κιολας ετσι οπως πηγαινε Δες και το original 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Cargo Sci Fi εκ Γερμανίας...Δεν ήταν κακό.. Θα το πρότεινα σε όσους τους αρέσουν ταινίες σαν το Sunshine, το Pandorum κτλ... 6,5/10 1
rhomio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 καμια σχεση avatar και transformers για μενα, ισως επειδη το ειδα σε bluray να μου φανηκε τοσο τελειο. The Departed Ρε παιδια, ο matt damon και ο mark walhberg πως σκατα λεγετε, δεν μοιαζουν παρα πολυ; Στην αρχη που τους εβλεπα σε ταινιες νομιζα οτι ηταν το ιδιο ατομο. Πολυ ενδιαφερον ταινια πραγματι. Και ναι τους μπερδευα και εγω παντοτε! The Black Swan Την μισω απιστευτα αυτην την ταινια οπως ακριβως και την natalie portman!
gavros10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 η natalie portman μαρεσει παρα πολυ οταν κανει ομως διαφημισεις, σποτακια που βαφεται, ντυνεται και ειναι πολυ ελκυστικη σε κατι τετοιες ταινιες, που μας δειχνει ποσο κοντη ειναι και οτι εγω εχω περισσοτερο στηθος που λεει ο λογος ουτε εμενα μου αρεσει 1
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Sci Fi εκ Γερμανίας.. Ωχ, μας έχετε κουράσει εσείς οι ψευτοκουλτουριάρηδες με τα ξενόφωνα σας. Τα αγγλικά έιναι πολύ ''της μάζας'' για σας ε? χααχχααχαχαχαχ. Τώρα που είναι γερμανικό είναι ωραίο. Αν ήταν αμερικανοκλανιά (όπως το λέτε) θα το θάβατε. χαχαχαχαχαχα. Πολύ κουλτούρα ρε παιδιά. χαχαχαχαχαχ καιιιιιιι πίιιιιιισω στο διάβασμα... 3
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Η Γερμανία είναι το μέλλον, μόνο οι τυφλοί δε το βλέπουν. Μέρκελ FTW! 1
geodark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Dark Shadows-->http://www.imdb.com/title/tt1077368/ Δεν ειχα ακουσει τιποτα για αυτην οποτε δεν ηξερα τι να περιμενω. Ψιλοκωμωδια περιμενα πριν την βαλω,στην αρχη σαν θριλερακι πηγε να το γυρισει αλλα τελικα κρατηθηκε ανεμεσα στα ορια. Τελεια ισορροπια και πεταγε και τις ελαφρως αστειες σκηνες π.χ την σκηνη που ρουφηξε το αιμα απο την γιατρο και ακουγοταν ο ηχος οταν ρουφας απο καλαμακι. Θα πειτε χαζο αλλα επειδη ολη η ταινια εχει λιγα αστεια ολο κι ολα οταν στο πεταει στο ακυρο τι να κανεις γελας. Η την αλλη που πηδεξ3 την μαγισσα και τα καναν ολα πουτανα μεσα στο δωματιο επειδη ο johny depp ηταν υποτιθεται γυναικας. Εμενα με ενθουσιασε και σκηνοθετικα. Βεβαια ισως το γ@μησανε στο μακιγιαζ που σε πολλες σκηνες δεν φαινοταν μονο ο johny depp βρυκολακας λογω της ασπριλας αλλα και αλλοι ηρωες αλλα ηταν ωραια στημμενο το ολο σκηνικο. Το story ενδιαφερον ηταν. Ειχε και τα κωμικα σημεια του. Απο τις πιο προσφατες ταινιες αξιζει να χαλαρασωτε ενα βραδακι για ενα 2ωρο για να την δειτε. 8/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Frequently Asked Questions About Time Travel Ταινία που κάθε νέρντ και οπαδός του Time Travel οφείλει να δει. Χαμηλές προσδοκίες και περνάμε στο χαβαλέ 80 λέπτα... Και μόνο για τις αναφορές σε άλλες ταινίες αξίζει τη θέαση (μερικές από τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις πιάσεις). 1
linuslost Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Frequently Asked Questions About Time Travel Ταινία που κάθε νέρντ και οπαδός του Time Travel οφείλει να δει. Χαμηλές προσδοκίες και περνάμε στο χαβαλέ 80 λέπτα... Και μόνο για τις αναφορές σε άλλες ταινίες αξίζει τη θέαση (μερικές από τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις πιάσεις). Frequently Asked Questions About Time Travel Ταινία που κάθε νέρντ και οπαδός του Time Travel οφείλει να δει. Χαμηλές προσδοκίες και περνάμε στο χαβαλέ 80 λέπτα... Και μόνο για τις αναφορές σε άλλες ταινίες αξίζει τη θέαση (μερικές από τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις πιάσεις). Απο τις καλυτερες time-travel ταινιες!!!
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Bel Ami Πιστευω οτι ο pattinson ειναι ενας πολυ καλος ηθοποιος και μπορει να γινει ακομα καλυτερος. Σε αυτη την ταινια δεν μου αρεσε. Ειχε μια πολυ παθητικη σταση στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας, λες και ηταν αυτος η γυναικα της οικογενειας. Εχω την εντυπωση οτι του εχει μεινει αυτη η γκριματσα που εχει και η stewart απο το twilight. Ισως αυτη η τετραλογια να τους κατεστρεψε. Η ιστορια ηταν πολυ καλη. Θα μπορουσε να γινει πολυ μεγαλυτερος ντορος αλλα ηταν επικεντρωμενη στην απλιστια του pattinson. Κριμα, οι σκηνοθετες κατεστρεψαν μια πολυ ωραια ιστορια. Μπραβο τους παντως για το πιεσμενο στηθος της uma thurman. Με ενοχλει απιστευτα οταν οι ηθοποιοι πανε και κανουν πλαστικες και μποτοξ. Εισαι ηθοποιος, πρεπει το προσωπο σου να ειναι ελαστικο για να μεταδιδεις καλυτερα τα συναισθηματα σου UMA THURMAN. Δηλαδη ελεος Remember me Ειναι απο εκεινες τις ταινιες... Τι να σχολιασω; Τα ειχε ολα. Ο pattinson ηταν πολυ καλος. Καμια σχεση με το bel ami. Μου αρεσε η κοντρα πατερα-γιου και ετσι οπως γυρισε στο τελος. ακολουθει σποιλερια απο την στιγμη που ξεκινησε το 1991 λεω θα εχει πολλα διασπαρτα γεγονοτα μεχρι σημερα σχεδον. Μετα το μεσο της ταινιας ομως που ειχε κολλησει στο 2001 απορουσα γιατι. Ηθελαν απλα να κανουν και καλα την ατμοσφαιρα πιο παλια; Αυτο νομιζα μεχρι που ειδα τους δυο πυργους και λιγο πιο πριν. 2001, τοσο ψηλη θεα απο ενα κτιρια στην νεα υορκη και zoom-out... ενταξει ας ειμαστε σοβαροι. σε ολη την ταινια σε προιδεαζε σιγα σιγα οτι καποιος ακομα θα πεθανει στο τελος χωρις να ξερεις ποιος με αυτον τον τροπο. Επικο. Πιο πιθανο μου φαινοταν να αυτοκτονουσε η αδερφη του. Αυτος δεν γινοταν να αυτοκτονησει οποτε ο πιο σωστος τροπος ηταν αυτος. Μπραβο τους. Μπαινει κατευθειαν στην λιστα με τις αγαπημενες μου ταινιες. ps ο pierce brosnan ειναι πολυ καλοντυμενος. τα ζηλεψα τα κοστουμια του και τα λινα του τα σακακια Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2012 από gavros10
Prospector8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 500 days of summer. Πολυ ωραια ταινια με ενα οχι και τοσο προβλεψιμο τελος. Λατρευω την Zooey Deschannel, την θεωρω την πιο γλυκια κοπελα μετα την Amelie!! Μα γιατι εχει παιξει μονο σε 4 ταινιες? Στα δικα μας,περασε πολυ ευχαριστα η ωρα, 8/10 ειναι η ακριβης βαθμολογια που της ταιριαζει. 3
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 500 days of summer. Πολυ ωραια ταινια με ενα οχι και τοσο προβλεψιμο τελος. Λατρευω την Zooey Deschannel, την θεωρω την πιο γλυκια κοπελα μετα την Amelie!! Μα γιατι εχει παιξει μονο σε 4 ταινιες? Στα δικα μας,περασε πολυ ευχαριστα η ωρα, 8/10 ειναι η ακριβης βαθμολογια που της ταιριαζει. http://www.imdb.com/name/nm0221046/ δεν εχει παιξει σε 4 ταινιες 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Almost Famous, seriously πόσο τα έσπασε αυτή η ταινία?
Prospector8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/name/nm0221046/ δεν εχει παιξει σε 4 ταινιες My bad,ειμαι απο κινητο και δεν προσεξα το Ful Filmography. Ειπα και εγω.. Almost Famous, seriously πόσο τα έσπασε αυτή η ταινία? Την εψηνα να την δω καιρο αυτη,φαινεται πολυ καλη!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Χτες βραδυ το "we need to talk about Kevin". Πολυ καλη ταινια αλλα δεν ημουν σε φαση να δω κατι τετοιο. Δεν ξερω πως να την βαθμολογησω την συγκεκριμενη. Αρκετα "βαρια" σε σχεση με το μεσο ορο θα ελεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις