Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτες βραδυ το "we need to talk about Kevin". Πολυ καλη ταινια αλλα δεν ημουν σε φαση να δω κατι τετοιο. Δεν ξερω πως να την βαθμολογησω την συγκεκριμενη. Αρκετα "βαρια" σε σχεση με το μεσο ορο θα ελεγα.

Η καλυτερη ταινια και γυναικεια ερμηνεια του 2012 για μενα

Δημοσ.

ειδα το snow white and the huntsman .στα θετικα τα υπεροχα εφε φωτογραφια σκηνοθεσια λιγο αγωνια και οχι μεγαλη διαρκεια για να σε πιασει αυπνια :-D

στα αρνητικα η ΧΙΟΝΑΤΗ :fear: .δεν ξερω που τελιωσε δραματικη σχολη η κοπελιτσα και αν την τελιωσε αλλα ειναι για μενα η ΠΙΟ ανεκφραστη ηθοπιος που ναι το ομολογω εχω δει ΕΒΕΡ..καθολου συναισθημα ο ιδιος τροπος εκφρασης ξανα και ξανα και για μια στιγμη νομιζα πως νομιζε οτι επαιζε στη συνεχια του twilight.

Δεν θα σχολιασω φυσικα καπιες στιγμες που οταν παθαινε κατι η χιονατη ηταν τοσο κομικο να το βλεπεις. :blink: ..

Οσο αφορα για τη θερον καλη στο ρολο της αλλα πολυ ομορφη για μενα για να θελω να τη μισησω..Ενω το ολο στορι φυσικα κατακρεουργησε το γνωστο παραμυθι φυσικο ειναι μιας και ηθελαν να το κανουν σαν το μπατμαν δηλ σκοτεινο και οχι για παιδακια αλλα δεν ξερω το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν τοσο ικανοποιητικο.Αλλα σε σχεση με το μιρορ μιρορ που εκεινο δεν βλεποταν ηταν καλυτερο.

Την ταινια την ειδα στο αιπαντ 3 και την απολαυσα γιατι τα εφε της οταν τα βλεπεις σε hd αναλυση σε κανουν να ξεχνας για λιγο τα διαφορα ελλατωματα του εργου..αρα συνιστω να το δειτε σε full hd αναλυση για περισσοτερη απολαυση.

Επισης το TEDD για μενα αποτελει την απολυτη κωμωδια του καλοκαιριου.Αστειρευτο γελιο φοβερες σκηνες και το αρκουδακι ολα τα λεφτα

Σιγουρα η ταινια απευθυνεται στο κοινο του american pie και family guy αλλα ειναι ενα εργο που ανετα το βλεπεις ανετα και αλλες φορεσ

• Like 1
Δημοσ.

Χτες ειδα τους ''AVENGERS'' και μου αρεσε αρκετα...Σεναριο μετριο αλλα χαρακτηρες και ατακες πολυ γελιο και δραση!!!

Του βαζω 10/10 για τις 2,25 ωρες που κρατησε!!!

• Like 2
Δημοσ.

5,8/10 από μένα

Hallam Foe

http://www.imdb.com/title/tt0466816/

7,5/10

Δεν θα εισαι fun των ταινιων δρασης η δεν ξερω πως προκειπτει αυτο το 5.8.. Ποια αλλη προσφατη ταινια ΔΡΑΣΗΣ σου προσφερε το κατι παραπανω απο το Αvengers?? Γνωμη μου και εμενα παντα ,με πολυ αυστηροτητα κατω απο 7 δεν μπορει να παρει.. Η ταινια ειναι η εννοια παω σινεμα να φαω ποπκορν και να απολαυσω μια ταινια με απειρο γελιο και δραση..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα εισαι fun των ταινιων δρασης η δεν ξερω πως προκειπτει αυτο το 5.8.. Ποια αλλη προσφατη ταινια ΔΡΑΣΗΣ σου προσφερε το κατι παραπανω απο το Αvengers?? Γνωμη μου και εμενα παντα ,με πολυ αυστηροτητα κατω απο 7 δεν μπορει να παρει.. Η ταινια ειναι η εννοια παω σινεμα να φαω ποπκορν και να απολαυσω μια ταινια με απειρο γελιο και δραση..

Η μονη εξηγηση ειναι να πηγε στο σινεμα χωρις να ξερει τι θα δει.
Δημοσ.

Χτες βραδυ το "we need to talk about Kevin". Πολυ καλη ταινια αλλα δεν ημουν σε φαση να δω κατι τετοιο. Δεν ξερω πως να την βαθμολογησω την συγκεκριμενη. Αρκετα "βαρια" σε σχεση με το μεσο ορο θα ελεγα.

Την ειδα και γω σημερα αλλα προετοιμασμενος οτι ηταν dark.Προσωπικα την βρηκα και γω παρα πολυ καλη,με μια εξαιρετικη πραγματικα σκηνοθεσια και παρα πολυ καλη στο ρολο της η Swinton.

Πολυ διφορουμενη οπως και στο τελος της(οπου για μενα ειναι και η κορυφωση της ταινιας) το οποιο πιστευω οτι ηταν genuine το παιδι σε αυτα που ειπε.Το μονο που με χαλασε και το βρηκα καπως over the top και λαθος ηταν η αντιδραση της πολης προς το προσωπο της λες και ειχε κανει η ιδια τις δολοφονιες.Δεν νομιζω οτι θα αντιδρουσαν ολοι τοσο εντονα απο την ωρα κιολας που ξερουν οτι ειχε χασει την κορουλα της και τον αντρα της.

9/10

ΥΓ:Θα συνιστουσα σε οσους προκειται να το δουν,να εχουν ετοιμη μια κωμωδια για μετα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ διφορουμενη οπως και στο τελος της(οπου για μενα ειναι και η κορυφωση της ταινιας) το οποιο πιστευω οτι ηταν genuine το παιδι σε αυτα που ειπε.Το μονο που με χαλασε και το βρηκα καπως over the top και λαθος ηταν η αντιδραση της πολης προς το προσωπο της λες και ειχε κανει η ιδια τις δολοφονιες.Δεν νομιζω οτι θα αντιδρουσαν ολοι τοσο εντονα απο την ωρα κιολας που ξερουν οτι ειχε χασει την κορουλα της και τον αντρα της.

Ίσως έπαιξε ρόλο ότι συνέχισε να στέκεται στο πλευρό του γιού της μετά από όλα αυτά και να τον στηρίζει μετά το συμβάν.

Δημοσ.

Η μονη εξηγηση ειναι να πηγε στο σινεμα χωρις να ξερει τι θα δει.

Ειμαι και μεγαλος φαν των ταινιων δράσης προσωπικά μου αρεσει πολυ περισσότερο το

The Dark Knight Rises αν και δεν μπορεις να τα συγκρίνεις μεταξυ τους.

Το Αvengers ηταν για μενα σαν ενα καλοστημένο power ranger ανύπαρκτο σενάριο όμορφα εφε χωρίς να το ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα και καλες ατάκες τίποτα παραπάνω

θεωρώ οτι είναι απ οτι πιο υπερεκτιμημένες ταινίες της δεκαετίας και αυτο γιατι δούλεψε καλά το hype των εταιριών τα super hero fanboy και φυσικά το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων το 3d (που ακομα και το resident evil δείχνει καλο σε 3d ήμαρτον)

• Like 3
Δημοσ.

The Help

Ωραία ταινία, καλή σεναριακά φυσικά χωρίς να είναι το ατού της, αλλά σε μετέφερε πάρα πολύ ωραία στην εποχή και είχε και πολύ καλές ερμηνείες. 8/10 (και τώρα είδα στο metascore 62/100 και απόρησα).

Κοτόπουλο με δαμάσκηνα

Όταν είχε πρωτοβγεί και είχα διαβάσει λίγο την υπόθεση ήθελα να τη δω αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Βάσει αυτού που είχα διαβάσει την περίμενα λίγο καλύτερη, αλλά και πάλι μου άρεσε. 7/10

Παρθένος ετών 40

Δε ξέρω αν ήμουν απο την αρχή κουρασμένος ή η ταινία με νύσταξε. Σίγουρα έπρεπε να είναι μικρότερη, αλλά ακόμα και έτσι δε ξέρω πώς θα γινόταν να μου άρεσε. 2-3 σκηνές έβγαλαν κάποιο γέλιο, αλλά ως εκεί για το θέμα της κωμωδίας. Απο την μεριά της ρομαντικότητας είχε καλύτερα στοιχεία, αλλά πραγματικά δεν μου έκανε τίποτα, ούτε με συγκίνησε, ούτε τίποτα.

5/10

Ειμαι και μεγαλος φαν των ταινιων δράσης προσωπικά μου αρεσει πολυ περισσότερο το

The Dark Knight Rises αν και δεν μπορεις να τα συγκρίνεις μεταξυ τους.

Το Αvengers ηταν για μενα σαν ενα καλοστημένο power ranger ανύπαρκτο σενάριο όμορφα εφε χωρίς να το ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα και καλες ατάκες τίποτα παραπάνω

θεωρώ οτι είναι απ οτι πιο υπερεκτιμημένες ταινίες της δεκαετίας και αυτο γιατι δούλεψε καλά το hype των εταιριών τα super hero fanboy και φυσικά το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων το 3d (που ακομα και το resident evil δείχνει καλο σε 3d ήμαρτον)

Πολύ σωστά. Αλλά ψάχνω ακόμα να βρω πώς γίνεται να πήρε τέτοιες βαθμολογίες απο κριτικούς. Τι είδαν;

Δημοσ.

The magic of belle island

Ηταν μια καλη ταινια, με πολυ ωραιους διαλογους. Δεν θα την ελεγα ταξιδιαρικη αλλα ειχε το κατι το διαφορετικο

Δημοσ.

La Pianiste (Η Δασκαλα του πιανου) 9/10 Απο τις πιο διεστραμμενες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου, ο Michael Haneke ειναι για μενα ο καλυτερος ευρωπαιος σκηνοθετης , ασχοληθηκε με μαεστρια με ενα τοσο "βαρυ" και σκοτεινο θεμα

Επισης η ερμηνεια της Isabelle Huppert βαζει κατω ο,τι εχω δει απο γυναικα ηθοποιο μεχρι στιγμης, οι εκφρασεις του προσωπου της και το συναισθημα που βγαζει δεν υπαρχουν

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ σωστά. Αλλά ψάχνω ακόμα να βρω πώς γίνεται να πήρε τέτοιες βαθμολογίες απο κριτικούς. Τι είδαν;

Ειδαν αυτο που περιμεναν να δουν. Εσεις μαλλον περιμενατε κατι αλλο.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...