6xXx6 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 κρατά το κρατά το δεν ειναι κακη ταινια απλα δεν ειναι το κατι το εξαιρετικό γι αυτο του έβαλα 6,5 δείτε οπωσδήποτε το Red Light πολύ ενδιαφέρων ταινια νομιζω έκανε την έκπληξη φετος στο ειδος του
gavros10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Good Will Hunting Απο τις ταινιες που μου αρεσουν πολυ. Δεν εχω λογια. Οταν προκειται για ταινιες με ηθος δεν ξερω τι να πω. Θελω να δω αλλες 100 ταινιες με τον robin williams. Νομιζω οτι ισως τωρα να συνηθισα τον matt damon. Η ιρλανδια βγαζει πολυ καλους ηθοποιους τα τελευταια χρονια. ΥΓ. Η σκαιλαρ ηταν σαν την βερα λαμπρου. Πολυ καλη στον ρολο της, μου αρεσε παρα πολυ, ηταν πολυ εκφραστικη 1
ennoeitai Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα καιρό να δω θρίλερ και είπα τις τελευταίες μέρες να δω κανένα. Είδα δύο. Το Gut που το πρότειναν στο " Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες & σειρές." και το [Rec] για το οποίο συζητάτε πριν μερικές σελίδες (το 1ο). Απογοητεύτηκα και απ'τις δυο και βαρέθηκα απίστευτα. Η γνώμη μου: Το Gut είναι στην ουσία μια κουλτουριάρικη ταινία απ'την άποψη ότι έχει αργά πλάνα, αφήνει κενά σιωπής κλπ κλπ. Αυτό είναι... και κατά διαστήματα δείχνει και κάποιες άρρωστες εικόνες. Το [Rec] ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν ενδιαφέρον, το έκαναν άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να φαίνεται τελείως αδιάφορο ακόμη και το πιο σημαντικό πράγμα (π.χ. το να σκοτώνονται άνθρωποι που μπορούσαν να βοηθήσουν). Επίσης δεν έγινε καμία προσπάθεια να χτιστεί το σενάριο και να σου βάλει π.χ. κάποιες ιδέες στο μυαλό (θα μπορούσαν αν ήθελαν να "χτίσουν" διάφορες υποϊστορίες, σαν μικρά quest π.χ. κλπ). Απλά σου δείχνει κάποιες εικόνες εκεί, και τα υπόλοιπα τα αφήνει σε εσένα. Διάλογοι μηδέν. Λίγοι και βαρετοί (πώς να χτιστεί το σενάριο, με τα "ωχ" και τα "ωπ" ή με το "μας κλείσανε μέσα σε μια πολυκατοικία και δε μας αφήνουν να βγούμε" με 15 διαφορετικούς τρόπους-λέξεις; ). Έχει μεν γρήγορη δράση που είναι καλό αυτό. Αλλά ενώ το σενάριο υποθετικά θα ήταν ωραίο, το αχρήστεψαν. Λίγο το σώνουν με τις τελευταίες σκηνές (~τελευταία 10 λεπτά). Είδα όμως το Horrible Bosses, που μου πρότεινε ο Sellers και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι'αυτό. Πολύ συμπαθητική ταινία. Εντάξει το αναμενόμενο, αλλά περνάει ευχάριστα ο χρόνος σου.
rhomio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το [Rec] ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν ενδιαφέρον, το έκαναν άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να φαίνεται τελείως αδιάφορο ακόμη και το πιο σημαντικό πράγμα (π.χ. το να σκοτώνονται άνθρωποι που μπορούσαν να βοηθήσουν). Επίσης δεν έγινε καμία προσπάθεια να χτιστεί το σενάριο και να σου βάλει π.χ. κάποιες ιδέες στο μυαλό (θα μπορούσαν αν ήθελαν να "χτίσουν" διάφορες υποϊστορίες, σαν μικρά quest π.χ. κλπ). Απλά σου δείχνει κάποιες εικόνες εκεί, και τα υπόλοιπα τα αφήνει σε εσένα. Διάλογοι μηδέν. Λίγοι και βαρετοί (πώς να χτιστεί το σενάριο, με τα "ωχ" και τα "ωπ" ή με το "μας κλείσανε μέσα σε μια πολυκατοικία και δε μας αφήνουν να βγούμε" με 15 διαφορετικούς τρόπους-λέξεις; ). Έχει μεν γρήγορη δράση που είναι καλό αυτό. Αλλά ενώ το σενάριο υποθετικά θα ήταν ωραίο, το αχρήστεψαν. Λίγο το σώνουν με τις τελευταίες σκηνές (~τελευταία 10 λεπτά). Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Θριλερ ειναι σκοπος ειναι να τρομαξεις οσο περισοτερο μπορεις με τις σκηνες και να σε αφηνει σε αγωνια συνεχεια και οχι να μιλανε συνεχεια για το τι εγινε και πως θα επιζησουν.
ennoeitai Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 @rhomio δεν είναι έτσι. Να συμφωνήσω γενικά μ'αυτό που λες. Αλλά τουλάχιστον κάποια σημεία διαλόγου με κατάλληλο βάρος, που να δημιουργούν ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητα. Συμφωνώ ότι στο θρίλερ το σημαντικό κομμάτι δεν είναι οι διάλογοι, αλλά δε γίνεται να είναι σαν να τους έχουν γράψει άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.. Τι να πω.. Ίσως να φταιγανε και οι ηθοποιοί, αλλά η βαρεμάρα χτύπησε κόκκινο. Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι κι αυτό είναι κατόρθωμα. "Είμαστε εδώ μέσα και δεν ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ μέσα, και παναγία μου γιατί είμαστε εδώ μέσα..." Ε τι θα πει δεν ξέρουμε μωρή; Να μάθετε... Ρωτήστε το συγγραφέα να μας πείτε κι εμάς Και για να μη φαίνομαι μόνο αρνητικός, να παραθέσω στον αντίποδα το 28 μέρες μετά, που το χω δει κι εγώ δε θυμάμαι πόσες φορές. Νά πως έπρεπε να το κάνουν. Έτσι. (λέω παράδειγμα και εννοώ από άποψη διαλόγων κλπ. που έλεγα) (ίσως με κατάλληλη ηθοποιία, με τους ίδους διαλόγους και πάλι να ήταν πιο ενδιαφέρον)
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις είδα το Men in Black 3 7,5/10 του βάζω μου άρεσε αρκετά. http://www.imdb.com/title/tt1409024/ 1
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 the concubine 2012 ηταν λιγουλακι scary σε μερικα σημεια σημειωση: δεν εχω ποιοι ηταν χειροτεροι σε εκεινες τις περιοδους οσων αφορα τα βασανηστηρια σημειωση 2: θα ορκιζομουνα οτι εχει παραπανω απο 1 φατσες αυτο το bunny σημειωση 3: καλο bunny το bunny... σημειωση 4: τα visuals ηταν υπεροχα. Τhat being said, οποιος ξερει με τι καμερα γραφανε ας με ενημερωσει
rhomio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 @rhomio δεν είναι έτσι. Να συμφωνήσω γενικά μ'αυτό που λες. Αλλά τουλάχιστον κάποια σημεία διαλόγου με κατάλληλο βάρος, που να δημιουργούν ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητα. Συμφωνώ ότι στο θρίλερ το σημαντικό κομμάτι δεν είναι οι διάλογοι, αλλά δε γίνεται να είναι σαν να τους έχουν γράψει άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.. Τι να πω.. Ίσως να φταιγανε και οι ηθοποιοί, αλλά η βαρεμάρα χτύπησε κόκκινο. Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι κι αυτό είναι κατόρθωμα. "Είμαστε εδώ μέσα και δεν ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ μέσα, και παναγία μου γιατί είμαστε εδώ μέσα..." Ε τι θα πει δεν ξέρουμε μωρή; Να μάθετε... Ρωτήστε το συγγραφέα να μας πείτε κι εμάς Και για να μη φαίνομαι μόνο αρνητικός, να παραθέσω στον αντίποδα το 28 μέρες μετά, που το χω δει κι εγώ δε θυμάμαι πόσες φορές. Νά πως έπρεπε να το κάνουν. Έτσι. (λέω παράδειγμα και εννοώ από άποψη διαλόγων κλπ. που έλεγα) (ίσως με κατάλληλη ηθοποιία, με τους ίδους διαλόγους και πάλι να ήταν πιο ενδιαφέρον) Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Μην συγκρινεις το 28 μερες μετα με το rec, στο ενα ηξερες τι θα δεις πριν το δεις (ζομπι) και το ηξεραν και οι χαρακτηρες, στο rec κανεις δεν ηξερε τπτ ουτε οι χαρακτηρες, βρεθηκαν κλειδωμενοι σε μια πολυκατοικια χωρις να εχουν κανει κατι χωρις να ξερουν το γιατι, οποτε γιατι να το ξερεις εσυ? Αυτο προσπαθει να σου μεταφερει ο σκηνοθετης, απλως ειναι ενα αλλο ειδος τρομου.Τελος παντων, ειναι με τα γουστα. 1
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 the concubine 2012 ηταν λιγουλακι scary σε μερικα σημεια σημειωση: δεν εχω ποιοι ηταν χειροτεροι σε εκεινες τις περιοδους οσων αφορα τα βασανηστηρια σημειωση 2: θα ορκιζομουνα οτι εχει παραπανω απο 1 φατσες αυτο το bunny σημειωση 3: καλο bunny το bunny... σημειωση 4: τα visuals ηταν υπεροχα. Τhat being said, οποιος ξερει με τι καμερα γραφανε ας με ενημερωσει Γιατί δεν έχει σελίδα στο imdb?
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί δεν έχει σελίδα στο imdb? επειδη ειναι ρατσιστες? i dont know επισης hancinema http://www.hancinema.net/korean_movie_The_Concubine.php 1
dimitrisOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 TED Φοβερή ταινία μια από τις καλύτερες που έχω δει
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά σου δείχνει κάποιες εικόνες εκεί, και τα υπόλοιπα τα αφήνει σε εσένα. Διάλογοι μηδέν. That's the point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις