Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

the secret in their eyes http://www.imdb.com/title/tt1305806/

ενταξη καλουτσικη ειναι αλλα δεν ειναι και κατι τοσο πια..7/10

about schmidt http://www.imdb.com/title/tt0257360/

καλη αλλα η χειροτερη του payne που εχω δει,ισως να φταει οτι και ο nicholson ειναι λιγος..7/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε,battleship

Η μοναδική ταινία πιο αμερικανιά απο τα Rambo 1,2,3,4,5,6,7,8 και 9 μαζί.

Φανταστικές σκηνές(μόλις τις συνηδητοποιήσεις)

Βρίσκουν τα κομμάτια απο εξωγήινο σκάφος και απο τα 36.000 υλικά,γνωρίζουν μόνο 1.

Το "πιλοτήριο" όμως μπροστά έχει τζάμι,ΝΑΙ ΤΖΑΜΙ,και σπάει,ω ναι σπάει με σφαίρα.

Θωρηκτό του 1734

Κάνει κολιές σαν είναι τζετ-σκι

Bonus

Τα παπούδια

Lets rock&roll στο άσχετο

-Ας φυσήξουμε τις μύτες μας

-Lets rock&roll

-Βάλτε όλοι Mega

-Lets rock&roll

4/10 γιατί πέρασε η ώρα χωρίς το μυαλό μου να πάρει μισή στροφή,αλλιώς είναι για 1

• Like 1
Δημοσ.

unfair: the answer 2011

δεν ηταν κακο αλλα δεν ηταν και η αποκαλυψη

στα +: ωραια εικονα φωτογραφια, background story, corruption, snow και γυμνασμενο θηλυκο

Δημοσ.

Iron Maiden:Flight 666 (2008)

"Καλό θα ήταν να την δει κάποιος ακόμη και αν δεν είναι οπαδός του metal ή των maiden".

Κλισεδιάρικη και τετριμμένη έκφραση για τέτοιου είδους rockumentary, αλλά σε αυτήν την περίπτωση αρκετά πραγματική. Δεν αποφεύγει τις παγίδες του είδους (λέγε με αγιοποίηση του καλλιτέχνη), αλλά σε αυτήν την περίπτωση αυτό συμβαίνει ίσως γιατί πράγματι οι maiden είναι τόσο καλοί όσο τους παρουσιάζει.

Δημοσ.

x men trilogy :7,5/10

Aρκετά καλή superhero τριλογία με μεγάλα ονόματα στο cast και όμορφα εφέ (ιδικά η τρίτη ταινία) επισης καπου ειχα διαβασει οτι θα έβγαινε και τεταρτη μετα τo first class 2 μακάρι για να δούμε...

Δημοσ.

hellraiser marathon [οχι σημερα, χθες]

hellraiser 1 : γελιο ειχε, φανταζομαι οτι τοτες θα εκανε τρελο παταγο...

επισης

αυτο το μυαλο του barker πρεπει να ειναι το ποιο σαπιο evar...

αντε να τον εχεις πατερα και να σου διαβαζει ιστοριουλες για να κοιμηθεις, μπρρρρρρρ

:ph34r:

Δημοσ.

hellraiser marathon [οχι σημερα, χθες]

hellraiser 1 : γελιο ειχε, φανταζομαι οτι τοτες θα εκανε τρελο παταγο...

επισης

αυτο το μυαλο του barker πρεπει να ειναι το ποιο σαπιο evar...

αντε να τον εχεις πατερα και να σου διαβαζει ιστοριουλες για να κοιμηθεις, μπρρρρρρρ

:ph34r:

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω οταν την πρωτοειδα ειχα χασει τον υπνο μου. Επισης δεν βγαινουν τετοιες ταινιες πλεον. Εχω να δω και να ακουσω πολλα χρονια για μια ταινια με τετοιο θεμα και τετοια σκηνοθεσια. Μιας και δεν εχω πολυ καιρο που ειδα ολη την σειρα (ναι ακομα και αυτα μετα το 4) εχω και εγω να βαλω τη δικη μου βαθμολογια.

Hellraiser 1 - 9/10

Hellraiser 2 - 9/10 για πολυ διαφορετικους λογους σε σχεση με το πρωτο

Hellraiser 3 - 4/10 το γαμησαν αν και ειχε μερικες αρκετα ενδιαφερουσες σκηνες

Hellraiser 4 - 7/10 καθολου κακο και αρκετα παρεξηγημενο

Και εδω τελειωνει η βασικη ιστορια και ξεκιναει νεα με αυτοτελη "επισοδεια"

Hellraiser inferno - 8/10 πολυ διαφορετικη απο τα προηγουμενα αλλα πολυ καλη

Hellraiser hellseeker - 7/10 στην ιδια ιδεολογια με το inferno αλλα καπως random που της αφαιρει βαθμο. Μπορει να αρεσει περισσοτερο ομως σε αρκετους σε σχεση με το inferno

Hellraiser deader - 3/10 πραγματικα λες και φτιαξανε 2 ταινιες σε μια με οτι να 'ναι αποτελεσματα

Hellraiser hellworld - 4/10 ακομα χειροτερη απο την προηγουμενη, της βαζω 4 μονο και μονο για τον Lance αλλιως 1/10

Γενικα σαν σειρα με βαση την κεντρικη ιστορια των τεσσαρων ταινιων παιρνει ενα 8/10. Οι υπολοιπες ταινιες μπορουν να θεωρηθουν "spinn-off" και συνεπως δεν μπορουν να αξιολογηθουν σαν συνολο καθως μπορεις να δεις οποιαδηποτε απο αυτες μονη της χωρις προηγουμενη εμπειρια με το ονομα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω οταν την πρωτοειδα ειχα χασει τον υπνο μου. Επισης δεν βγαινουν τετοιες ταινιες πλεον. Εχω να δω και να ακουσω πολλα χρονια για μια ταινια με τετοιο θεμα και τετοια σκηνοθεσια. Μιας και δεν εχω πολυ καιρο που ειδα ολη την σειρα (ναι ακομα και αυτα μετα το 4) εχω και εγω να βαλω τη δικη μου βαθμολογια.

Hellraiser 1 - 9/10

Hellraiser 2 - 9/10 για πολυ διαφορετικους λογους σε σχεση με το πρωτο

Hellraiser 3 - 4/10 το γαμησαν αν και ειχε μερικες αρκετα ενδιαφερουσες σκηνες

Hellraiser 4 - 7/10 καθολου κακο και αρκετα παρεξηγημενο

Και εδω τελειωνει η βασικη ιστορια και ξεκιναει νεα με αυτοτελη "επισοδεια"

Hellraiser inferno - 8/10 πολυ διαφορετικη απο τα προηγουμενα αλλα πολυ καλη

Hellraiser hellseeker - 7/10 στην ιδια ιδεολογια με το inferno αλλα καπως random που της αφαιρει βαθμο. Μπορει να αρεσει περισσοτερο ομως σε αρκετους σε σχεση με το inferno

Hellraiser deader - 3/10 πραγματικα λες και φτιαξανε 2 ταινιες σε μια με οτι να 'ναι αποτελεσματα

Hellraiser hellworld - 4/10 ακομα χειροτερη απο την προηγουμενη, της βαζω 4 μονο και μονο για τον Lance αλλιως 1/10

Γενικα σαν σειρα με βαση την κεντρικη ιστορια των τεσσαρων ταινιων παιρνει ενα 8/10. Οι υπολοιπες ταινιες μπορουν να θεωρηθουν "spinn-off" και συνεπως δεν μπορουν να αξιολογηθουν σαν συνολο καθως μπορεις να δεις οποιαδηποτε απο αυτες μονη της χωρις προηγουμενη εμπειρια με το ονομα.

οπως προειπα τοτες θα εκανε παταγο

in other news

hellraiser hellbound

ηταν καλυτερο αλλα εκλαψα στο γελιο με την απαντηση της μουγγης στο " the doctor is in"

Δημοσ.

Tα Hellraiser ειναι φοβερα,κι εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να φοβαμαι να κοιμηθω μεχρι να ξημερωσει κ το πρωι στο σχολειο να ειμαι κομματια,για σχεδον 20 χρονια πισω μιλαω.

Στα Hellraiser αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι η εμφανιση του Pinhead για 5-10λεπτα στην ιδια του τη ταινια.

Οσο για το Hellraiser Revelations 2011 ειχα δει το τρειλερ ,δεν μπαινω καν στο κοπο να το δω,ειχα λιωσει στο γελιο με το σχολιο οτι πρεπει να εχει πολυ νοστιμα χαμπουργκερ στη κολαση,και παχυνε τοσο ο Pinhead.

Δημοσ.

Being There

Respect στον Peter Sellers (όχι στον δικό μας Sellers μη μπερδευόμαστε -αν και αυτόν τον αγαπάμε-)

8/10

edit: θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που την έχει δει πως ερμηνεύει τη τελευταία σκηνή της ταινίας....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...