Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Amazing Spider-Man 6,8/10

είναι καλύτερο από την προηγούμενη τριλογια σε πολλα σημεια

αλλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο περιμενα περισσοτερα απο οσα ειχα ακουσει

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Εϊναι γνωστός μπερμπάντης ο Spiderman.

:lol: :lol: Με το σωστο θελω αν πω:πως λεγαν την κοπελα(τον μεγαλο ερωτα δλδ) στα κομικς;;

Μαιρη Τζεην Η Γκουεν;;;

Δημοσ.

Chernobyl Diaries

Καλή ατμόσφαιρα, μπόλικη αγωνία αλλά δεν είναι η ταινία που θα σε καθηλώσει σε καμία περίπτωση.

Για να περάσει η ώρα βλέποντας ενα θριλεράκι ήταν καλή.

5.5/10

Δημοσ.

A Serbian Film. Perverts of the forum unite.Ίσως η πιο ανώμαλη ταινία που έχω δει ποτέ μου 7/10.Όσοι θέλετε να δείτε κάτι extreme βάλτε το στην λίστα σας

• Like 1
Δημοσ.

killer joe 6/10

(πολυ γυμνο για μέινστριμ ταινια)

http://youtu.be/cxpvzmvFHTM

Καλό casting είχε πάντως...Παίζει και αυτό το παρανοικό,αλλά ατάλαντο παλικαράκι από την κατά τα άλλα τρομερή ταινία "Into the wild"...

Δημοσ.

A Serbian Film. Perverts of the forum unite.Ίσως η πιο ανώμαλη ταινία που έχω δει ποτέ μου 7/10.Όσοι θέλετε να δείτε κάτι extreme βάλτε το στην λίστα σας

Επίσης, καλό είναι να μην έχετε φάει πιο πριν, ούτε να φτιάξετε ποπκορν!!! Θα σας κοπεί η ορεξούλα...

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, καλό είναι να μην έχετε φάει πιο πριν, ούτε να φτιάξετε ποπκορν!!! Θα σας κοπεί η ορεξούλα...

Πείτε κανα σποιλεράκι να ξέρουμε τι περίπου εννοείτε
Δημοσ.

Άμα σου πω θα χαθεί όλη η μαγεία :eek: .

Παρουσιάζει μορφές snuff φιλμ.Μια σκηνή που μου έμεινε είναι αυτή με τον συνουσιασμό του νεογέννητου ....gross even for me .Κάτι τέτοιες ανώμαλες ταινίες έχουν και την ανώμαλη ώρα προβολής τους....την είδα 7 το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και την ευχαριστήθηκα. Έχει και μερικές σκηνές όπου γέλασα όπως με τον ορό τάυρου

Δημοσ.

Πολυ καλη ταινια, αν τη δεις βεβαια με καφροπαρεα και καφροδιαθεση!!!

Δημοσ.

Εγω μόνος μου την είδα και πάλι μου άρεσε σαν ταινία. Τώρα βέβαια δεν θυμάμαι και πολλά (έχει περάσει καιρός)...

Το theme song ακόμα το ακούω (το βάζεις στο repeat και ξεχνάς να το κλείσεις). Μην το ψάξετε στο youtube, τα πρώτα σχόλια περιέχουν τρελές σποιλεριές...

Δημοσ.

Ruby Sparκs

Πολυ καλη.Nομιζω ειναι καλυτερη και του Little Miss Sunshine των ιδιων σκηνοθετων αλλα και του 500 days of Summer.Η Zoe Kazan εξαιρετικη.

8.4/10

Δημοσ.

+1

Και εγώ την είδα εχθές ξανά και όσο την βλέπω, τόσο περισσότερο την εκτιμώ. Επιτηδευμένα old school κινηματογράφηση, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή και συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν ο ήρωας ήταν τρελός ή όχι. Και τελικά μόνο μετά και την χθεσινή θέαση έχω ξεκάθαρη άποψη για το ερώτημα, δεν ήταν και τόσο δύσκολη η απάντηση όσο νόμιζα.

Τελικά μπορεί και να είναι μέσα στις 20-30 καλύτερές ταινίες μου, κυρίως για την τόσο μελετημένη και αψεγάδιαστη δουλειά του Scorsese.

Που κατέληξες τελικά και γιατί; (σε σποιλερ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...