Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Amazing Spiderman

Δυστυχως ηταν πολυ καλυτερη απο την 1η ταινια της πρωτης 3λογιας. και αυτο το λεω γιατι ο Tobey Maguire. Ειχε πιο πολυ γελιο, δεν ηταν φτηνο, και σαν spiderman ειναι πιο ευαλωτος απο τον 1ο.

Σε καθε μαχη γυρναγε σχεδον νεκρος ενω ο αλλος ειχε το 1/3 των τραυματων αυτου στην τελικη μαχη με το "boss". ενα πραγμα δεν μου αρεσε. Η σκηνη που η emma stone ειναι μεσα σε μια ντουλαπα. Εκει δεν μου αρεσε ο τροπος που τσιριξε. ηταν απαισιος. σαν τον θανατο της marion cotillard στο μπατμαν.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού βγήκε και Taken 2 είπα να δω το πρώτο με την ιδέα πως Αφού έγινε και sequel θα είναι καλό.

Αμερικανιά με τα όλα της.

Δέχομαι ότι υπάρχουν και φαν αυτών των ταινιών που προφανώς θα τους αρέσει.

Εγω πάντως απο ένα σημείο και μετα έχασα τη μπάλα και γνωρίζοντας τι θα γίνει στο τέλος(σε όλες τις αμερικανιές το γνωρίζουμε), απλά περίμενα να τελειώσει.

• Like 2
Δημοσ.

Why Did I Get Married Too?

Πρεπει να ειναι καποιο bug παλι του IMDb, δεν εξηγειται αλλιως η βαθμολογια.

Απο μενα τουλαχιστον 7/10

Δημοσ.

Ε, όχι και τίποτα μια ταινία που μπορείς να την δεις 10 φορές και κάθε φορά να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Σκέτο ποίημα.

Δηλαδή τι μου διέφυγε την πρώτη φορά για να το ανακαλύψω τις επόμενες; Αφού ήταν σε slow motion. Να την δω 2η φορά πάντως δεν παίζει, δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον εαυτό μου.

Κάτι που είχα ξεχάσει να αναφέρω για την ταινία είναι η καθυστερημένη συμπεριφορά του πληρώματος. Ο κόσμος καίγεται και αυτοί τον παίζουν σα να βρίσκονται σε ίδρυμα ψυχωπαθών και περιμένουν την ώρα να περάσει απλώς. Δεν ξέρω αν έτσι συμπεριφερόταν όλος ο κόσμος στην Ρωσία του 70 αλλά αμφιβάλλω.

Επίσης, λέει ότι οι επισκέπτες αποτελούνται όχι από την συνήθη ύλη αλλά από νετρόνια(!). Πως τους ήρθε αυτό; Δεν στέκει. Αν ο σεναριογράφος δεν έχει μια καλή ιδέα καλό είναι να το αφήνει ανεξήγητο ένα πράγμα, όχι να λέει τέτοια.Επίσης σε ένα σημείο η γκόμενα πίνει υγρό οξυγόνο και την δείχνουν λίγο μετά βρεγμένη! wtf έλεος

η μοναξια της δικαιοσυνης δεν σου εκανε στο τελος?

Όχι
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...